60 LED-uri Portabile Cort de Camping noapte 3 Moduri de Așteptat mână Lampa de Noapte Lumini de lucru Lampă Drumeții Lanternas AAA sau o Baterie 18650

Produs nou

1 Produse

In stoc

33.76lei

-19%

41.70lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

60 LED-uri Portabile Cort de Camping noapte Lumini de lucru Lampă în aer liber, 3 Moduri de Așteptat Lampa de Noapte Drumeții Felinar AAA sau o Baterie 18650 mic felinar este cu mâner convenabil să stea greutate de Lumină și portabil LED Lanternă de Lumină este mare pentru iluminarea unui camping sau slab lumina zona de lucru Un element util pentru a avea pe o excursie de camping, sau chiar a păstra în mașină pe un drum călătorie.Luminoase, arcuită design asigura o buna si unghi larg de lumina Ia-o usor, super-putere si luminozitate, foarte costum pentru activități de interior și exterior, cum ar fi bivuac, pescuit, navigatie, vânătoare, citire, scriere și repararea caietul de sarcini: Denumire Produs: Portabil cu Lanterna / Felinar Camping sursa de Alimentare: 3 x baterii AAA sau 1 x 18650 baterie (nu sunt incluse) distanta de Iluminare: Max 5 metri Comuta modul: 3 moduri - de Joasă / medie / Înaltă Max luminozitate: 300 Lumeni rezistent la apa: nu cantitatea de LED: 60 LED-uri Lampa de bază: cârlig de Iluminat Zoom: nu Comuta modul: 3 moduri de culoare de Lumină: alb Culoare: ca imagini arată Materialul: plastic ABS de Iluminat de accent: nu sursa de Lumina: LED Reîncărcabilă: disponibil cu un port de încărcare Dimensiuni: aprox. 11,5 x 12 cm Pachetul include: Pachetul A: Doar Lampa

* Am expediat în întreaga lume ( cu excepția Nigeria ).

* Cele mai multe dintre elemente vor fi expediate în termen de 3 zile lucrătoare .

* Am expediat doar a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.

* Imaginile prezentate sunt doar pentru referință.

* SERVICII de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude sfârșit de săptămână și de holoidays.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

* Datorită statutului de stoc si diferenta de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

* Vă rugăm să fie informat internaționale livrare extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii.

* Acceptam plata termeni de Escrow, și alți termeni populari.

* Dacă doriți să plătiți prin alți termeni, cu excepția de Garanție, vă rugăm să ne contactați în avans.

* Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la confirmarea comenzii.

* Noi oferim o garanție de 1 an pentru produsele defecte, accesorii de vin cu 3 luni garantie.

* Putem testa fiecare produs înainte de nava, va garantam 100% de lucru.

* Un produs defect TREBUIE să FIE raportate și client are până la 7 zile de la data primirii de înlocuire (Cumpărător ar trebui să includă toate elementele originale nedeteriorate în re-stare vandabile).

* Oferim gratuit servicii de reparatii termen de 1 an de la cumpărare.Pentru prima 1 lună, vom plăti o modalitate de costul de transport maritim (de la China pentru locația dvs.).După 1 lună de la cumpărare, cumpărătorul trebuie să plătească 2 moduri de costul de transport maritim.

* Odată ce vom obține elementul retur, va vom trimite înapoi cât mai curând posibil.

* Garanția nu se extinde la orice produse care sunt deteriorate fizic sau care nu sunt în condiții normale de funcționare ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare pe partea cumpărătorului.

* Î: de Ce aveți astfel de preț scăzut pentru elementul?Sunt cu bună calitate și de brand nou?

A: DA, platesti la PRET de FABRICA!Vindem brand nou produs direct de la fabrica.De aceea preturile noastre sunt foarte competitive.

* Feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați Feedback-ul Pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut.

* Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre sau serviciu, doar nu ezitați să ne contactați în primul rând înainte de a pleca orice feedback neutru sau negativ, vom face noastre cele mai bune pentru a asigura satisfactia dumneavoastra.

Etichete: multă lumină în aer liber, led-uri lanterna, lumina de lucru lămpi, fiul lampa, 1 18650 lampa, led umbrela de dans, tm28, suport pentru acvariu lampa, oamenii de camping lumina, Baterie 18650 lampa.

Fisa tehnica

Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Dimensiune Diameter
Tip Baterie 1*18650 sau 3*baterii AAA(Nu cu )
Comutator De Mod Joasă / Medie / Înaltă
Corpul Material ABS
Utilizare pentru drumetii, Camping Vânătoare în aer liber lumina
Rezistent la apa No
Timp De Lucru În funcție de capacitatea Bateriei(de Potrivire a bateriei de aproximativ 8 ore)
Nume De Brand QvvCev
Tipul De Bază Pană
Iluminat Perioadă (sec) 8
Numărul De Model Q18240
Caracteristici Portabil cu lumina de Urgență
Tip De Element Portabile Lanterne
Garanție 1 ani
Certificare CCC
Sursa De Alimentare Acumulator Uscat
Este Nevoie De Baterii Da
Lumina De Culoare Culoare alb

Recenzii

Scrie o recenzie

60 LED-uri Portabile Cort de Camping noapte 3 Moduri de Așteptat mână Lampa de Noapte Lumini de lucru Lampă Drumeții Lanternas AAA sau o Baterie 18650

60 LED-uri Portabile Cort de Camping noapte 3 Moduri de Așteptat mână Lampa de Noapte Lumini de lucru Lampă Drumeții Lanternas AAA sau o Baterie 18650

Produse similare: