Onever 3.1 Un Dual USB Masina Încărcător Adaptor de Încărcare Rapidă cu Volmeter Bricheta Splitter pentru Telefon, Tableta, GPS DVR

Produs nou

1 Produse

In stoc

28.43lei

-40%

47.39lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici: masina este original, bricheta poate fi divizat în 1 priză și 2 porturi USB de acest incarcator auto.Max 80W putere de ieșire, se poate furniza putere pentru 3 dispozitive în același timp, cum ar fi telefon, tableta, GPS, DVR, mașină aspirator, MP3 și alte mașini electrice aparate.Proiectat cu smart IC, suport inteligent de încărcare rapidă, trei USB produce Max 5V/3.1 a curent de ieșire, cip inteligent identifica automat toate tipurile de brand telefon mobil / tabletă și de ieșire stabil și mai rapid de încărcare curent.Suport voltmetru funcție, se va arăta în timp real masina de tensiune a bateriei de pe afișaj LED și arată tensiunea și curentul de ieșire, atunci când încărcarea.Notă: 1. La bricheta NU pot aprinde țigările. 2. Compatibil cu tensiunea între 12V~24V, vă rugăm să nu încercați alte gama de vehicule.Caietul de sarcini: Tip:Priza de Bricheta Incarcator Auto USB Material: ABS + PC material ignifug Cantitate: 1 buc Element de Culoare: Albastru, gri Tensiune de lucru: DC 12V-24V Iesire USB: DC 5V 3.1 a Max Dual Bricheta Putere: 80W de Lucru Temp.: -5~50 de grade Celsius Lucru Umiditate: 5-70% Certificare: CE, RoHS Bricheta Diametru Interior: 2.1 cm / 0.8" Dimensiune: 6.4*3.7*9.1 cm / 2.5*1.5*3.6" (L*W*H) Pachet: 1*Incarcator Auto 1*Cutie Pachet

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă puteți\'t checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1)TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL.( www.primaria-urzicuta.ro standard de livrare este rapid,îți sugerez să alegi o )

2)Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3) Am doar nava a confirmat pentru adrese.Ne poate\'t schimba adresa după ce plata este confirmat.Daca vrei sa schimbat,vă rugăm să anula acest ordin apoi plasați comanda din nou cu noua adresa.Adresa dvs. de ordine TREBUIE să fie limba engleză.

4)imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5)durata de TIMP de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6)Daca nu ai primit coletul tău în termen de 45 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7) din Cauza statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1)Ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.

2)Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni,și numărul tău de telefon.

3)va Vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.primaria-urzicuta.ro.

4)Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul nu este la fel de publicitate.

1)12 luni Producător\'s de Garanție limitată pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2)produsele Defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

3)sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe www.primaria-urzicuta.ro!

1)Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Dacă vă place produsul,vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul,eu va oferi o reducere data viitoare.

2)vă Rugăm să contactați-mă înainte de a ne da feedback neutru sau negativ,astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

3)este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: dc metru, justin bieber femeie, tiguan dual port usb încărcător de mașină, incarcator auto splitter, onever bărbați, usb splitter încărca telefoanele hoco, incarcator auto usb, 12v auto priza splitter, monitor auto, 12 v de la priza auto splitter.

Fisa tehnica

Ieșire USB DC 5V 3.1 a Max
Numărul De Interfață De Ieșire 2 Cu USB
Nume De Brand Onever
Tensiunea de ieșire 5V
dual bricheta putere 80W
Tensiune De Operare DC 12V-24V
Tensiune de intrare 10-19V
Tip C22D Bricheta

Recenzii

Scrie o recenzie

Onever 3.1 Un Dual USB Masina Încărcător Adaptor de Încărcare Rapidă cu Volmeter Bricheta Splitter pentru Telefon, Tableta, GPS DVR

Onever 3.1 Un Dual USB Masina Încărcător Adaptor de Încărcare Rapidă cu Volmeter Bricheta Splitter pentru Telefon, Tableta, GPS DVR

Produse similare: