YIYANG Uimitor Vin Plută Lumini Super-Decor Magic Sticla Lumini de Hotel, Bar de Partid și de Evenimente corcho pentru de Vin Cortica do Vinho

Produs nou

1 Produse

In stoc

83.51lei

-21%

105.72lei

Distribuiti

Informatii

YIYANG Noutate Hoteluri, Baruri Decor de Plută în Formă de baterie Reîncărcabilă Sticla de Vin USB Lumina de Noapte Dop de Plută Capac Lampa Creative Lumini Decorative Atmosfera Lumini

Caracteristici:

Super bright LED-uri albe cu pluta partea de sus.

Reîncărcabilă lumina pentru sticle de vin goale, poate fi încărcat în orice incarcatoare USB, laptop sau alt dispozitiv cu iesire USB.

Don\ \ 't arunce sticlele goale, transforma sticlele în lămpi cu această baterie reîncărcabilă lumina.

Poate fi, de asemenea, utilizat în aer liber în cazul în care vântul va sufla o lumânare blocat într-o sticlă de vin veche.

Potrivit pentru pub-uri, zone de divertisment, acasă și așa mai departe.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Lumina De Noapte

Material: PS & Cork

Culoare: Colorat / Alb

Putere: 1.5 W

Alimentare: prin USB de Încărcare

Durata: 2,5 ore

Timp de încărcare: 1h (roșu indică încărcare)

Durata de viata: 30.000 de hs

Comutator: prin răsucirea lumina de sus

Produs Dimensiuni pe buc: Top = 25mm * Jos = 8mm * Înălțime = 65mm cutie de Ambalare dimensiuni pe buc: 30 * 30 * 75 mm Pachet inclusiv:

1 PACHET DE PLUTĂ LUMINI

Zhuhai Xiaoxiao De Iluminat Co, Ltd.este un producător de profesionist, care angajate în dezvoltarea, fabricarea și comercializarea de produse de iluminat cu LED special pentru benzi cu LED-uri, LED-uri de Vacanță Siruri de caractere și Module cu LED-uri din 2012. Noastre de înaltă productive linii de asamblare au abilități de a produce toate tipurile de Led-uri produse de serie, inclusiv Digital cu LED-uri Benzi, Normal Benzi cu LED-uri, Pixel Module cu LED-uri, Normal module cu LED-uri, LED-ul Bateriei Șir de Lumini Solare cu LED-Lumini Șir, Evenimente și Partidul Decor Lumini și alte interioară și în aer liber LED corpuri de iluminat și Accesorii și așa mai departe.

Produsele noastre sunt de înaltă lumen, CRI și fiabilitate înaltă performanță cu un nivel scăzut de degradare.Toate seriile de produse de iluminat cu LED, atât pentru aplicații de Interior și Exterior au fost deja lansate la nivel mondial.Și aceste produse au o înaltă reputație în industria de LED-uri și LED-uri de iluminat domeniu prin toată Europa, america de Nord si America de Sud, Asia Pacific și alte piețe din întreaga lume .

Plata este de așteptat să fie primite în termen de 3 zile de licitații de aproape.

Escrow nostru este de preferat metoda de plata.Dacă pentru mare, pentru, avem, de asemenea, poate accepta TT prin Bancă și Western Union.Vă rugăm să vizualizați site-ul companiei noastre si sa ne contactati pentru fabrica de vânzare directă prețuri en-gros.

Cele mai multe dintre ofertele noastre sunt promovate cu transport gratuit (țările selectate) de mai multe servicii poștale, cum ar fi HK post/China post/Singapore Post/Netherland Post, de obicei, pentru bunurile care se află sub 2KG va fi trimis prin China post Air mail pentru toate bunurile, fără baterii.Pentru bunurile cu baterii, de obicei, vom folosi Netherland Post sau Singapore Post depinde de diferite țări.Vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda daca ai nevoie urgent de produse.

De Livrare, de obicei, ia 15-45 zile lucrătoare pentru a ajunge la destinație.Dar pentru unele țări din america de Sud, uneori, va dura mai mult de 60 de zile, vă rugăm să amabilitate înțeleg.

În scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free sau mai mici de impozitare la import, vom declara ca un "cadou", cu o valoare mai mică, dacă orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

3. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și PO ta#.

4. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.primaria-urzicuta.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV de la primirea de plată.Vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ direct și vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul de la primirea acesteia.

Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Etichete: ghirlanda tub, sticla garland, sticla de lumini, recharable sticla de lumini, balon pentru narghilea, lumini de plută sticle, argint dop sticla de lumini, shisha vaza, sticlă sticlă lumini, superba sticla de lumini.

Fisa tehnica

Numărul De Model noutatea vin plută lumina
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Este Nevoie De Baterii Da
Stil Noutate
Tensiune 5V
Sursa De Alimentare Baterie Reîncărcabilă
Utilizare Vacanta
Nume De Brand YIYANG
Este De Becuri Incluse Da
Certificare ce
Corpul Material Plastic
Este Baterii Incluse Da
Garanție 1Years
Tip Baterie LITIU-ION

Recenzii

Scrie o recenzie

YIYANG Uimitor Vin Plută Lumini Super-Decor Magic Sticla Lumini de Hotel, Bar de Partid și de Evenimente corcho pentru de Vin Cortica do Vinho

YIYANG Uimitor Vin Plută Lumini Super-Decor Magic Sticla Lumini de Hotel, Bar de Partid și de Evenimente corcho pentru de Vin Cortica do Vinho

Produse similare: