3.0 m Electric Cablu de Chitara Bass Amplificator de Reducere a Zgomotului Cablu Audio Direct la Unghi Drept Cablu Patch

Produs nou

1 Produse

In stoc

11.51lei

-35%

17.98lei

Distribuiti

Informatii

Utilizați această calitate chitara patch cablu pentru a conecta chitara la amp.Apoi, puteți umple garaj, acasă, sau o mare sală de spectacole cu o putere plină de sunet.

Caracteristici:

Folosit pentru a conecta chitara la amp.

Ușor, convenabil de a transporta.

Unghi drept, de 90 de grade, conector, asigură că aveți întotdeauna se potrivesc perfect si conexiune pentru chitara ta.

Se potriveste pentru generic chitara electrica si amplificator.

Poate fi folosit ca un instrument sau cablu patch.

Caietul de sarcini:

Material: bine cupru

Culoare: negru

Element de lungime: 3.0 m

Pachetul dimensiune: 150 * 100 * 60mm / 5.9 * 3.94 * 2.36 în

Pachetul greutate: 140g / 4.94 uncii

Notă:

1.Datorită diferitelor ecranul și lumina de efect, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.

2.Vă rugăm să permiteți-10-20mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Lista De Pachete:

1 * Amplificator de Cablu pentru Chitara Electrica

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

Etichete: upgrade tub amplificator, solderless cablu patch diy, bridge tremolo, mux chitara amplificator, procesor de efect, chitara bass, cabl conector, chitară electro-acustică cablu, bas electric pickguard, jolida amplificator pentru căști.

Fisa tehnica

Numărul De Model 3.0 m Chitara Electrica Cablu
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

3.0 m Electric Cablu de Chitara Bass Amplificator de Reducere a Zgomotului Cablu Audio Direct la Unghi Drept Cablu Patch

3.0 m Electric Cablu de Chitara Bass Amplificator de Reducere a Zgomotului Cablu Audio Direct la Unghi Drept Cablu Patch

Produse similare: