2 Scuter Electric Tuburi Interioare 8 1 / 2X2 Îngroșat Tub Interior Pentru Xiaomi Mijia Scuter Electric

Produs nou

1 Produse

In stoc

17.90lei

-33%

27.09lei

Distribuiti

Informatii

ELEMENT DESCRIERE

Caracteristică:

*1.Special concepute pentru Xiaomi M365 scuter.

*2.De absorbție a șocurilor și anti-alunecare.

*3.Mai gros decat cel original, astfel încât să puteți obține o mai bună cruce peste capacitatea.

Caietul de sarcini:

Material: Butil-Cauciuc Supapa

Tulpina: Dreaptă

Culoare: Negru(Ca În Imagini)

Dimensiune tub: 8 1/2x2

Greutate: 90g(Aprox)

Lista de pachete:

2 * Tub Interior

Notă:

1.Toate imaginile sunt profesional de culoare-codificate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

2.Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

ELEMENT POZE

GHID DE CUMPĂRĂTURI

1.Vă rugăm să enumerați specialrequests(culoare,pachete,etc.)În secțiunea note atunci când face plata.Dacă aveți orice proment sau doresc să cumpere mai mult...vă Rugăm să ne contactați în primul rând .

2.Dacă vrei să cumperi mai multe differenct elemente în același timp, și trebuie să plătească repetate costul de transport maritim,putem modifica prețul la tine.

3.Vă rugăm să verificați informațiile de livrare înainte de a finaliza plata:numele complet,adresa, cod postal,numarul de telefon, retc

DETALII DE TRANSPORT MARITIM

METODA DE PLATA

SERVICII

▲ Întoarcere : Dacă există orice probleme de calitate ,vă rugăm să oferim informații detaliate la noi în termen de 7 zile de la primirea coletului,va vom confirma problema și apoi oferă un mic solutii pentru tine.Toate se întorc element trebuie să fie în ambalajul original și vă rog să ofere numărul de urmărire.Și ne-suport local schimb,veți obține o garanție de griji de a se întoarce.

▲ Feedback-ul : Ne menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important!Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Apreciem 5 stele feedback-ul pozitiv, e bun pentru afaceri pe termen lung.Vom trimite, de asemenea, la fel de feedback de la tine.

Etichete: xiaomi mijia 3, Xiaomi, oficial xiaomi, xiaomi a clapetei de accelerație, electr scuter, incarcator scooter pro 2, 4k proiectorul cu laser, mijia, bicicleta k2, mijia xiaomi.

Fisa tehnica

Tensiune None
Numărul De Model YL200502
Origine NC(de Origine)
Tip Îngroșa tub interior

Recenzii

Scrie o recenzie

2 Scuter Electric Tuburi Interioare 8 1 / 2X2 Îngroșat Tub Interior Pentru Xiaomi Mijia Scuter Electric

2 Scuter Electric Tuburi Interioare 8 1 / 2X2 Îngroșat Tub Interior Pentru Xiaomi Mijia Scuter Electric

Produse similare: