GameSir Z1 Gaming Tastatura cu Cherry MX Red Switch-uri Mecanice cu O singură mână Tastatura pentru telefon Mobil / PC Jocuri PUBG Call of Duty

Produs nou

1 Produse

In stoc

226.66lei

-71%

809.47lei

Distribuiti

Informatii

GameSir Z1 gaming tastatura este bine conceput pentru complet stimularea potențialului de jocuri și oferă un gaming-grade, cu economie de spațiu alternativă la tastatură completă de dimensiuni, fără a sacrifica caracteristici esențiale.O combinație de un design atractiv, care este potrivit pentru jocuri de noroc moderne gusturile, împreună cu aspectul în sine este foarte confortabil, chiar și după ore lungi de utilizare.

Autentic Cherry MX Red Switch-uri Mecanice

GameSir Z1 tastatura joc este încărcat cu 29 autentic Cherry MX Red switch-uri mecanice care sunt usor de apasat, cu viteză de reacție rapidă.

Built-in BattleDock™ Funcția

Nu ne oprim niciodată de explorare, astfel încât vom dezvolta BattleDock™ tehnologie, care poate converti semnalele de intrare de la tastatură sau mouse-ul pentru semnale de telefon mobil poate recunoaște.GameSir Z1 nu este doar o tastatura joc, dar, de asemenea, un BattleDock™.Conectați cablul USB al mouse-ului în GameSir Z1 gaming tastatura, puteți juca jocuri pentru telefoane mobile cu tastatura și mouse-ul!

29 Taste Programabile, 4 Taste Macro și GameSir G-Core Software-ul de Suport

GameSir Z1 gaming tastatura dispune de 29 de taste programabile și 4 configurabile taste macro.Descărcați GameSir G-Core software-ul pentru Windows PC-ul, puteți seta taste, taste macro, comenzi complexe și RGB lumina de fundal cu GameSir G-Core.

Captivantă Dinamic RGB lumina de Fundal

Dinamic RGB de iluminare cu 16.8 milioane de culori opțiuni îmbunătățește imersiune in jocuri.Există 4 presetate profiluri de culoare pentru tine de a alege sau puteți personaliza RGB lumina de fundal efecte bazate pe preferințele personale.

Design Ergonomic

Ca un profesionist de e-sport jocuri de noroc la nivel tastatura, fiecare unitate de GameSir Z1 este strict testate pentru a asigura cea mai bună performanță în fiecare luptă.Este ergonomic cu mare suprafețele de sus de taste, non-alunecare textura tastele WASD, potrivit tasta space și confortabil încheietura restul, permițându-vă pentru a ușura în joc.

Built-in 2000mAh Baterie Reîncărcabilă Litiu

Built-in 2000mAh baterie reîncărcabilă Litiu, puteți efectua GameSir Z1 gaming tastatura la casa prietenului tău și să se joace împreună.

Specificatii Tech

Brand: GameSir Model: Z1 (Roșu Comutator Mecanic) Conexiune: cu Fir (pentru Windows PC) / Bluetooth (pentru Telefonul Mobil) Tehnologie Fără Fir: Bluetooth 4.0 Platforme de lucru: Windows PC-ul (Windows 7 sau mai târziu) / Android (Android 4.4 sau mai târziu) Cheile Layout: 29 Taste Mecanice + 4 Silicon Chei Switch-uri de Tip: Cherry MX Red Switch Capacitate baterie: built-in 2000mAh baterie reîncărcabilă Litiu Timp de lucru: 7 ore Timp de incarcare: 1.5~2 ore Tensiunea de încărcare: 5V Curent de încărcare: 1A~2A Temperatura De Lucru: 5℃~65℃ Conectivitate: USB de Tip C (numai pentru incarcare) Lungime cablu: 5.25 ft.Dimensiune pachet: 12.52 x 9.45 x 2.56 în.Greutate brută: 1.79 lb.

În Cutie

1* GameSir Z1 Gaming Tastatura 1* Tip C Cablu 1* Manual De Utilizare

Etichete: mat mouse-ul, joc mouse-pad, extra mouse de gaming, gamesir x1, fondul pentru petrecerea de ziua, Control, bluetooth audio comutator de control, câmp de luptă, controla pc-ul, kawaii keycap.

Fisa tehnica

Pachet Da
Tip De Interfață Bluetooth
Numărul De Model Z1 (Roșu Comutator Mecanic)
Compatibil Marca/Model NICI unul
Tehnologia Wireless Bluetooth 4.0
Conexiune Cu fir (pentru Windows PC) / Bluetooth (pentru Telefonul Mobil)
Nume De Brand gamesir
Conectivitate USB de Tip C (numai pentru incarcare)
Capacitatea bateriei built-in 2000mAh baterie reîncărcabilă Litiu
Tip Gamepad-uri
Switch-uri de tip cherry mx red switch
Platforme De Lucru Windows PC / Android
Cheile Layout 29 Taste Mecanice + 4 Silicon Chei

Recenzii

Scrie o recenzie

GameSir Z1 Gaming Tastatura cu Cherry MX Red Switch-uri Mecanice cu O singură mână Tastatura pentru telefon Mobil / PC Jocuri PUBG Call of Duty

GameSir Z1 Gaming Tastatura cu Cherry MX Red Switch-uri Mecanice cu O singură mână Tastatura pentru telefon Mobil / PC Jocuri PUBG Call of Duty

Produse similare: