Ducele 209 Negru Mat Mediu Peniță de AUR CADOU Stilou

Produs nou

1 Produse

In stoc

12.33lei

-29%

17.61lei

Distribuiti

Informatii

Stil: stilou

Greutate: 35g

Material: Metal

Pachet: 1 pix,

Plata

1: acceptam plata prin ESCROW

2: Toate plățile trebuie să fie primite în 7 zile lucrătoare de la încheierea licitației.Dacă nu aveți de gând să plătească, te rog nu licita.Vă rugăm să ne dea de plată împreună atunci când ați terminat de oferte

Detalii livrare

1: de obicei Ne trimite articol în termen de 2 zile de la plata.Uneori, puteți primi pachetul de repede, în termen de 14 zile .dar, uneori, poate dura aproximativ 24 de zile pentru a ajunge.Este din cauza la oficiul poștal.

2: Clienții va fi responsabil pentru furnizarea de noi cu cele corecte informații de transport maritim în timpul checkout.Vă rugăm să verificați înainte de a finaliza procesul de checkout.Nu vom acoperi pachete de pierdut din cauza adresă incorectă a informațiilor furnizate de către client.

Contactati-ne

Vă rugăm să asigurați-vă că sunteți de acord cu plata transport politicile și toți termenii și condițiile înainte de licitare sau de cumpărare, dacă aveți orice probleme, vă rugăm să contactați-mă.Noi vă va oferi cu în 24 de ore de la 100% răspuns satisfăcător.

Multumesc.Sper că o cooperare placuta.

Etichete: ducele pen, 390 duke ktm, fantana jinhao pen, fantana de cerneală stilou, antic caligrafie, fantana din lemn, mb marca de stilou, hp pen stylus, hyun, călimară.

Fisa tehnica

Peniță Material Iraurita
Stilou Sfat Material Aur
Tip stilou
Peniță Tip Tip Standard
Numărul De Model 209
Nume De Brand NoEnName_Null
Material Metal
Ambalare Vrac
Aplicație Specială Scris
Scris Punctul 0,5 mm

Recenzii

Scrie o recenzie

Ducele 209 Negru Mat Mediu Peniță de AUR CADOU Stilou

Ducele 209 Negru Mat Mediu Peniță de AUR CADOU Stilou

Produse similare: