35000RPM Unghii Pix Burghiu Mașină de Unghii burghie Set Portabil Unghii Slefuit Pentru Manichiura Pedichiura Unghii cu Gel Burghiu Aparat de Lustruit

Produs nou

1 Produse

In stoc

109.43lei

-13%

127.24lei

Distribuiti

Informatii

Element Detalii:

Nume: Unghii Lustruit

Culoare: Roz, Alb

Model produs: TGR-108

1. Built-in trei 18650 de mare energie cu litiu baterii cu o tensiune de 12V si un curent maxim de 2000 ma.

2. Încărcător de putere, tensiunea de ieșire 12.6 v, curent de 1000mA.

3. Lac de unghii mâner, viteza maximă este de 30.000 rpm timp de 1 minut, tensiunea de lucru este de 12V .

Caracteristici:

am funcționarea Inteligentă .

l Compact și ușor .

l Multi-viteză .

l Înainte și înapoi de control .

am Puterea de afișare .

am Viteza de afișare .

am operațiune de Mare viteză este netedă și liniștită .

l Schimba slefuire cap în timp ce se rotește .

Ghid De Utilizare:

1. Introduceți ștecherul de mânerul de polizor în mufa corespunzătoare de la gazdă.

2. Apăsați pe mijloc comutator cu cheie dată, digital tub de calculatorul gazdă și indicatorul luminos de putere indicator de carduri sunt pe, și calculatorul gazdă funcționează în mod normal.

3. Digital tub afișează F15 font, ceea ce indică faptul că lustruire mânerul este în rotație înainte stat.La fiecare 1 minut / 1500 rotații, tasta este apăsată spre dreapta.Numărul de digital tub crește treptat, și mâner de rotație a motorului se accelerează treptat.Apăsați și țineți apăsat butonul din stânga a comutatorului.Digital tub număr treptat se deformează, și răsuciți mânerul de motor scade treptat.

4 .apăsați lung pe mijloc a comutatorului cu cheie, digital tub de afișare modificări la F15 să R15, aparatul comută de la înainte de a inversa, 1 minut, la 1500 de rotații.

5. Atunci când nu este utilizat, trebuie doar să apăsați de mijloc a comutatorului cu cheie ușor, afișajul digital și indicatorul de alimentare se stinge, indicând că aparatul este în stare de somn.Cinci, descriere tehnică:

Pachetul Inclus:

1* Gazdă

1* Din Aliaj De Aluminiu De Slefuire Se Ocupe De

6* Aliaj De Slefuire Cap

1* Mâner Suport

1* Alimentare

1* Manual De Utilizare

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-0.5-1cm diferențe datorită măsurare manual.

2. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: gel lac venalisa, gel de unghii set, gel lac de unghii set, folie de unghii de foraj, Gel De Unghii, dh cuie, lac de unghii, unghii cu gel, pen, manicur set.

Fisa tehnica

Tensiunea de ieșire 12V
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model TGR-108
Certificare CE
Nu-Sarcină De Viteză 30000rpm

Recenzii

Scrie o recenzie

35000RPM Unghii Pix Burghiu Mașină de Unghii burghie Set Portabil Unghii Slefuit Pentru Manichiura Pedichiura Unghii cu Gel Burghiu Aparat de Lustruit

35000RPM Unghii Pix Burghiu Mașină de Unghii burghie Set Portabil Unghii Slefuit Pentru Manichiura Pedichiura Unghii cu Gel Burghiu Aparat de Lustruit

Produse similare: