Cutie de tesut Sigiliu Șervețele de Hârtie Cutie de Depozitare Suport Dispenser de Plastic de uz Casnic Praf-Dovada Țesut Cutie cu Capac

Produs nou

1 Produse

In stoc

34.86lei

-37%

55.36lei

Distribuiti

Informatii

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; } Țesutului Caseta de Etanșare Șervețele de Hârtie Cutie de Depozitare Suport Dispenser de Plastic de uz Casnic Praf-Dovada Cutie de Tesut cuCapacul 1. În general, cutie de tesut nu este suficient, sau de deschidere și închidere a cutiei este mai bersome.Aceasta cutie de tesut rezolvă două probleme majore la un moment dat.Acesta poate fi folosit personal si se simt mai intim.

2. Inovatoare de deschidere a usii, deschis pe de o parte, este mai convenabil de a extrage resturile de hârtie și înlocuiți-o cu hârtie nouă.

3. Toate dimensiunile de prosoape de hârtie sunt plasate, potrivit pentru o varietate de hârtie de extracție, potrivit pentru cel mai mare ziar de extracție caietul de sarcini: 22 x 14cm.

4. Interne catarama design, capac închis ermetic, nu este nevoie să vă faceți griji despre pierde capac, prosoape de hârtie cad.

5. Mâner de silicon, portabile, mobile, combinație de silicon și pp, bogat material vizual de neuitat.

Dublu suprafață curbată, modelare tridimensională.

Suprafata mata pentru un simt confortabil.

Colturi rotunjite, detalii intime.

culoare: albastru/alb/roz

Material: PP

dimensiune: 22.5x12x10cm

Conținutul Pachetului:

1 x țesut cutie de depozitare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: pompa de ș, acryl sticla, tampon de bumbac dozator, cutie de șervețele, acril lichid dozator, dozator de șervețel, minge de bumbac borcan, alcool dispensa, dozator de lac de unghii, dispensa pompa.

Fisa tehnica

Tip Țesutul Caz
Numele produsului Țesutul cutie de depozitare
Aplicabile Țesut Detașabil De Țesut
culoare Alb / Albastru / Roz
Metoda De Stabilire A Tip De Scaun
Greutate gross weight 350g, net weight 235g
3. Toate dimensiunile de prosoape de hârtie sunt plasate, 22 x 14cm.
Stil Modern
Numărul De Model Țesutul cutie de depozitare
Origine NC(de Origine)
dimensiune produs 22.5x12x10cm
Material pp

Recenzii

Scrie o recenzie

Cutie de tesut Sigiliu Șervețele de Hârtie Cutie de Depozitare Suport Dispenser de Plastic de uz Casnic Praf-Dovada Țesut Cutie cu Capac

Cutie de tesut Sigiliu Șervețele de Hârtie Cutie de Depozitare Suport Dispenser de Plastic de uz Casnic Praf-Dovada Țesut Cutie cu Capac

Produse similare: