Alta Velocidad HDMI-1,4 Tipo E Un Macho Tipo Un Hembra Cablu Audio De Vídeo 0,3 M Grado De Sistema De Conexión Automotriz Conector

Produs nou

1 Produse

In stoc

32.50lei

Distribuiti

Informatii

De mare Viteza HDMI 1.4 Tip E Tip Masculin la Femeie Video Cablu Audio Auto Sistem de Conectare Grad Conector

Lungime: 0,3 M

Automobile Clasa de Tip E conector HDMI oferă o experiență îmbunătățită pentru următoarea generație de sisteme de Infotainment și mass-media HD solutii de divertisment.

Aprobat prin HDMI Asociere, Acesta oferă clienților cu o calitate a imaginii HD și transmiterea de date fiabile, făcându-l ideal pentru automobile medii.

Automotive Sistem De Conectare

Automobile sisteme video sunt din ce în ce mai populare, iar producătorii de automobile au cerut o modalitate de a încorpora HDMI conectivitate în vehiculele lor.

HDMI 1.4 caietul de sarcini răspunsurile de care aveți nevoie cu un nou, robust automotive sistem de conectare, special conceput pentru a satisface cerințele exigente ale drumului în timp ce livrarea true HD video de la un spătar sau pe afișajul tabloului de bord.

Noul automotive sistem de conectare este format din două elemente:

Un nou tip de Auto cablu HDMI, conceput pentru conexiuni într-un vehicul și testate pentru a efectua sub unic de stresul de automobilism mediu, cum ar fi vibrații și temperaturi extreme.

O nouă categorie de blocare conector HDMI, cunoscut sub numele de conector de Tip E, conceput pentru securizarea

conexiuni interne într-un vehicul.Proprietarii de HDMI-vehiculele echipate va fi capabil să se bucure de ușor video HD lor personale, media playere, camere video HD, și alte surse digitale în timp ce pe drum.

HDMI Tip E Conectorul este proiectat pentru Mare Viteză de Transmisie de Date și pentru a satisface Auto cerinte.Acesta are un design robust pentru a îmbunătăți vibratility și rezistență la impact în comparație cu Consum conectori HDMI.Este EMI optimizat cu deplin protejate de design.

De conectare Smartphone în vehicul sunt în creștere rapidă, HDMI Tip E conectorul este una dintre cele mai bune soluții pentru a conecta smartphone stream video.

Cerere

• Conectivitate Smartphone

• Bancheta Spate Conexiune

• Blu-ray video stream

• Consum Port

Caracteristici Cheie

• Caietul de sarcini HDMI ver.1.4 compatibil

• Complet protejate de design

• Dimensiuni compacte, reflow soldering capabil pentru Antet

Etichete: ochelari grado, dp cablu hdmi 03, hd audio 13 pini, n tip, macho man, supergirl tricou, piuliță tip e, DIN sex Feminin, conector audio, hd 202 pret.

Fisa tehnica

Nume De Brand UXG
Pachet Da
Origine NC(de Origine)
Produse De Stare Stoc
Certificare CE
Numărul De Model hd-202
Tip Cablu Adaptor

Recenzii

Scrie o recenzie

Alta Velocidad HDMI-1,4 Tipo E Un Macho Tipo Un Hembra Cablu Audio De Vídeo 0,3 M Grado De Sistema De Conexión Automotriz Conector

Alta Velocidad HDMI-1,4 Tipo E Un Macho Tipo Un Hembra Cablu Audio De Vídeo 0,3 M Grado De Sistema De Conexión Automotriz Conector

Produse similare: