100buc ochelari de ceas de reparații multifuncțională mini șurubelniță 3 in 1 crestat phillips cap hex ochelari accesorii hardware instrument

Produs nou

1 Produse

In stoc

95.92lei

-10%

106.58lei

Distribuiti

Informatii

3 în 1 Breloc Șurubelniță Ochelari de Soare Ceas Kit de Reparații Instrument de

Caracteristică:

100% de brand nou și de înaltă calitate

3-in-1 Accessory Instrument: cu cap Plat șurubelniță / șurubelniță Phillips / Star nut driver

Utilizate pentru a repara sau strângeți șuruburile de pe varietate de ochelari de vedere, ochelari de soare, ceasuri, telefoane mobile

Cu un breloc, portabil și ușor de transportat

Lungime fără Breloc: Aprox. 2.5 inch / 6.5 cm

Material: Aluminiu oțel

Culoare: Argintiu

Pachetul Inclus:

100 x Ochelari Șurubelniță (3-in-1)

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24 - 72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat de către EMS,DHL,Fedex, și așa mai departe, la primul termen rezonabil.EMS, de obicei, durează aproximativ 5 - 10 zile, DHL,UPS,TNT,Fedex, de obicei, durează aproximativ 4 - 6 zile.China Post Airmail durează 15-25 de zile lucrătoare.

3.Dacă nu ați primit elementul după 30 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate pentru a rezolva problema.

4. În scopul de a asigura că primiți comanda scutite de impozit la import, noi va declara ca un CADOU cu o valoare mai mică.Acest preț mai mic

5. Element de obicei, va fi trimis ca gift descrie preț scăzut pentru a reduce taxele de import.Cumpărătorul ar trebui să poarte toată responsabilitatea fro toate costurile suplimentare ca taxele de import,impozitele suportate(dacă este cazul)

Garanție:

1:Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pentru a gresit expediate produsele, vă Rugăm să ne contactați, Vom organiza pentru a oferi elementele corecte Sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să ne contactați în primul rând,Vom rezolvat problemele voastre,multumesc mult!!!

Feedback-ul:

Depindem de satisfacție ot reuși.Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru,vă Rugăm să ne lăsați feedback-ul Pozitiv ,multumesc mult!!!

2. Contactați-ne înainte de a părăsi orice feedback Negativ sau neutru, Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele tale, sunt cele mai bune noastre de cumpărători.

3. Cel mai bun discount pentru amabilitate.Satisfactia ta, scopul Nostru.

Etichete: jackson părul negru, s-a întâmplat copilul janu, blana mongolia, difuzor dell n7110, iphone 5 smartphon, rezervă a face măști, realme 3 360 acoperi, samsung g a30 caz, pantaloni animal amuzant.

Fisa tehnica

Nume De Brand WLXY
Tip Mini Surubelnita
Cap Șurub Dimensiune /
Magnetic No
Numărul De Model GJ0018
Dimensiune 5cm
Cap Șurub Tip Cu fante și Phillips
Cu Mâner Sau Nu Da
Material Din Oțel Inoxidabil
Pachet 100buc si mai Sus
Caracteristici Mini

Recenzii

Scrie o recenzie

100buc ochelari de ceas de reparații multifuncțională mini șurubelniță 3 in 1 crestat phillips cap hex ochelari accesorii hardware instrument

100buc ochelari de ceas de reparații multifuncțională mini șurubelniță 3 in 1 crestat phillips cap hex ochelari accesorii hardware instrument

Produse similare: