PEVA Maroc Baie, Perdele de Baie Perdeaua de la Duș Impermeabil cu Cârlige Anti-mucegai, anti-bacterian Pentru Acasă Bucătărie Cameră D30

Produs nou

1 Produse

In stoc

40.23lei

-30%

57.48lei

Distribuiti

Informatii

Impermeabil P EVA Maroc Baie Perdeaua de la Duș Baie Perdele cu Cârlige

Descriere

Caracteristică

5 Dimensiuni pentru alegerea ta.

Frumos maroc perdea de duș.

Clor liber , anti-bacteriene și este rezistent la apă , Anti-mucegai, anti-mucegai.

Ușor de întreținut: Ștergeți perdeaua de la duș cu un burete sau o cârpă moale și se lasă să se usuce în poziția complet deschis.Nu de fier, masina de spalat sau de uscat rufe.

Perdea de duș noastra este protectia perfecta pentru a lăsa apa / pulverizare în cazul în care acesta face parte.Cortina atrage transparență și claritate în baie.Acesta este echipat cu capse în partea de sus de marginea mai groasă și poate fi închis cu ușurință și pur și simplu cu inele.În plus, cortina nostru este lavabil.Pentru maximum de organizare, în duș, cu un minim de efort asigură corespunzătoare duș accesorii.

Informații Despre Produs

Nume: PEVA Perdea de Duș

Culoare: Alb

Material: P EVA.

Dimensiune: 5 pentru alegerea ta

Pachetul Inclus

S hower C urtain *1

Cârlig din Plastic*1 Kit (cantitatea difera de la dimensiunea de cortina)

Notificare

Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.

Vă rugăm să înțelegeți că culorile pot exista aberatiile cromatice ca plasarea diferite de imagini.

Despre transport

Ne va livra elementul(s) în termen de 7 zile lucrătoare după efectuarea plății,.vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă înainte de a face plata.

Dacă nu obține bunuri după 60 de zile, vă rugăm să contactați cu noi, vom asistent pentru a rezolva problema.

Notificare

Pentru China Post Air Mail, de obicei, ia 10-60 zile lucrătoare pentru a ajunge(de Transport maritim în Brazilia durează aproximativ 30 la 90 de zile.

Pentru China Post Obișnuit Pachet Mic Plus,Este nevoie, de obicei 14-90 zile lucrătoare pentru a ajunge.

China Post Obișnuit Pachet Mic Plus,oferă un Număr de Urmărire, care Numai pot fi urmărite în China.Dacă aveți nevoie de un Număr de Urmărire, care pot fi urmărite în local țară, vă rugăm să Alegeți de Transport prin China Post Air Mail Înregistrată.

Politica De Returnare

Se întoarce acceptat în termen de 15 Zile de la sosirea coletului.

Feedback-ul

În cazul în care produsele și serviciile de la noi sunt îndeplinite,feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele de Vânzător Detaliate Evaluări este foarte apreciat.

Vom lăsa feedback-ul pozitiv de la primirea de feedback pozitiv de la tine.

Atunci când rata de transport maritim parte , vă rugăm să luați afaceri internaționale în considerare.

Ne propunem să asigurați-vă că aveți plăcută la cumpărături cu noi.Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice 1 sau 2 de evaluări, feedback-ul negativ sau deschide orice dispută.

Ne înțelegem sentimentele și frustrările s-ar putea avea, și va face eforturile noastre de a rezolva probleme.Vă rugăm să ne dea șansa de a rezolva orice problemă.

Contactati-ne

Dacă aveți orice întrebări sau cereri,vă rugăm să fie liber să contactați cu noi,vom fi bucuroși să-asistent.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la tine cât mai devreme posibil, cu toate acestea,din cauza diferenței de fus orar,nu poate fi capabil de a răspunde imediat.Te rog da-24 de ore de afaceri pentru noi pentru a vă răspunde,vă mulțumim pentru înțelegere.

Etichete: perdea de duș, adult pălărie de crăciun, electr scuter, masca maroc, germană depozit, litoral pur perdele, moare perdele, perdea pentru camera live, pentru baie și saună, decor acasă.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Stil Europa
model GEOMETRICE
Caracteristică Aprovizionat
Material PEVA
Numărul De Model 420458

Recenzii

Scrie o recenzie

PEVA Maroc Baie, Perdele de Baie Perdeaua de la Duș Impermeabil cu Cârlige Anti-mucegai, anti-bacterian Pentru Acasă Bucătărie Cameră D30

PEVA Maroc Baie, Perdele de Baie Perdeaua de la Duș Impermeabil cu Cârlige Anti-mucegai, anti-bacterian Pentru Acasă Bucătărie Cameră D30

Produse similare: