Trailer Jocheu Roata 12V 350W Motorizate Electric Putere Trailer Mover Rulota Caravana Barca Trailer

Produs nou

1 Produse

In stoc

814.39lei

-9%

894.94lei

Distribuiti

Informatii

350W Motorizate Jocheu Roți Electric de 12V Putere Motor Caravana Trailer Barca

Descriere Produs:

Aplicații:

12V Motorizate Jocheu Roți, ceea ce face ușor de a manevra rulota, rulota, barca sau float cal.Atacantul Putere Jocheu roata are înainte și înapoi mișcare, precum și frână automată funcție.Ea are, de asemenea, o supradimensionat anti-alunecare a roții și capacitatea de a fi folosit pe o ușoară pantă, ceea ce îl face ideal pentru schimbarea valoroase obiecte în poziții incomode.

Atacantul are o clasa de varf de sarcina vehiculului de 2270KG și, de asemenea, poate rula de pe un 24Ah baterie(nu sunt incluse).

Scurtă descriere: Motor & transmisie: motor de curent continuu oferă putere pentru cutia de viteze si reductor convertește puterea motorului în forță în mișcare.Cutie de Control: Include componente electrice, și de a proteja motorul la peste daune de căldură.Clema: este același ca normal jocheu roata clemă pentru a repara Urmele lui Jack pentru a Șasiului vehiculului.Ridicați Mânerul: Reglați înălțimea Trailer Jack.Inchidere si Acoperire: bolțul De blocare și capacul preveni Mini Venit la furat.Mâner de Control: permite operatorului de cotitură mânerul spre dreapta sau stânga.

Sfaturi generale pentru funcționarea în condiții de siguranță

1. Jack este evaluat la 2270kg trăgând în greutate și 272kg jocheu roata de sarcină.Suprasarcini pot deteriora Mini-Motor, motor, anvelope etc. 2. Verificați dacă mânerul de poziționare cheie terminați cu Mini Motor înainte de a începe operațiunea. 3. Verificați dacă bateria conduce corect conectarea la bornele bateriei. 4.Nu folosi duce ca fiind shatered, strivit sau orice daune. 5.Evita zi ploioasă, atunci când utilizați aparatul în condiții de aer liber.

Caracteristici:

Serios trăgând de putere - 350W Motor Înainte și înapoi de control Automat frână Heavy-duty cauciuc solid volan Supradimensionat anti-alunecare roata adaptate pentru a fi utilizate pe o ușoară pantă Doi ani garanție Gratuită

Specificații Tehnice:

Model: Striker Max de Înclinare: 5 Grade Max Sarcina Vehiculului: 2270kg Max Jocheu Roata de Încărcare: 272kg Ajustat Clamper Inaltime: 32cm/42cm Motor: 12V/350W Minimă de Funcționare Baterie: 12V / 18A Cauciuc Diametru: 19 cm Raport de transmisie: 326:1 Viteza maxima: 6-7 metri pe minut Frână: frână Automată Garanție: 2 ani

Lista de ambalare: 1 x 350W Motorizate Jocheu Roata 1 x suport de Montare

Etichete: pensete er32, masina de metal, barca din pvc, mitra t track, laser co2 machin, express van, camper, caravana mover, fulie, rulota caravana.

Fisa tehnica

Numărul De Model 12VJW01YCQ0000001V0

Recenzii

Scrie o recenzie

Trailer Jocheu Roata 12V 350W Motorizate Electric Putere Trailer Mover Rulota Caravana Barca Trailer

Trailer Jocheu Roata 12V 350W Motorizate Electric Putere Trailer Mover Rulota Caravana Barca Trailer

Produse similare: