Sumifun 54pcs de Zahăr din Sânge Diabet zaharat Ipsos Stabilizează Nivelul de Zahăr din Sânge Sânge Echilibru Glucos Ierburi Medicale Diabet zaharat Autocolante

Produs nou

1 Produse

In stoc

28.84lei

-40%

48.08lei

Distribuiti

Informatii

Pachet: 6pcs=1bags;54pcs=9bags

Nume : Zahăr Din Sânge ( Diabet Zaharat ) Tencuiala

Depozitare: a se păstra într-un loc răcoros și uscat.

Expirare: 2 ani

Ingrediente: Extras de Rehmanniae, Rhizoma anemarrhenae,Trichosanthin, arorut, astragalus, Scrophulariaceae, berberina, yam, borneol

Caracteristică :

1.100% autentice, de lucru rapid, bun de eficacitate.acest produs este foarte celebru în china, ca tratament adjuvant.eficient în tratamentul cu nici un efect secundar.Recomand.

2.Diabet Zaharat De Sănătate Patch-Uri.Unicitatea sa face posibilă pentru a pătrunde prin piele, necesare agenți în vasele de sânge.

3.La livrare directă în sânge introduce substanțe necesare în sistemul circulator, care la rândul său reduce nivelul de zahăr.

4.Pătrunderea toate părți ale corpului, vor ajunge la cei care au nevoie de vindecare.Diabetic patch afectează corpul transdermic prin navael zona.

5.Extracte de plante sunt incluse în patch-uri, ajutând ușor cu doza corectă de a normaliza nivelul de zahăr din sânge.Diabet zaharat de patch-uri este conceput pentru a trata localizate diabetice periferice, ajuta la atenuarea simptomelor adus din neuropatia diabetică profundă durere, dificultati de respiratie, memorie slabă, urinare frecventă, senzație de amorțeală și durere la nivelul membrelor.

De remarcat:

După utilizarea diabetică patch-uri, dacă luați alte chimică medicament, vă rugăm să nu opriți vă rog măsura de zahăr din sânge în fiecare zi și să-l înregistreze. 80% pacienți, după folosind 2 -3 săptămâni mai târziu, de zahăr din sânge va fi redusă, apoi se reduce medicina chimice încet, pas cu pas.În cele din urmă, puteți opri alt medicament în cele din urmă.

Tratament naturist pentru diabet se va axa pe care reglementează circulația Sângelui și a Qi-ului și echilibrarea sistemelor de organe la îmbunătățirea funcției pancreatice și adresa interne de căldură și epuizarea de lichide.

Utilizare:

1.Numai pentru uz extern

2.Se spală zona buricului cu apă caldă,deschide punga și să ia patch, stick-l pe buric ,

3.Un plasture poate fi folosit pentru 2-3 zile.Pentru că eficacitatea va încetini în jos de-a lungul timpului.

deci, este mai bine să utilizați 1buc pentru 8-12 ore pe zi.Apoi scoateți-l și curățați pielea.

4.4 pungi ca un curs de tratament. 3-5 tratamente (12-20 saci) sunt sugerate pentru a obține cel mai bun rezultat.

Contra-Indicații: piele deteriorate și alergie, copii, gravide și femeile care alăptează.

Etichete: tencuiala, medicale istrument, crema vaginul, trupa email de ajutor, emt medicale, diabetic zi, oamenii trupa ajutor, medic ipsos, chancla, metru de glucoza din.

Fisa tehnica

Utilizare pentru Tratamentul Diabetului Zaharat Vindeca
Efect eficient în tratamentul cu nici un efect secundar
Nume De Brand Sumifun
Funcția Reducerea de Zahăr din Sânge, crește Insulina
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model K03201
Termen De Valabilitate 2 Ani
Producție Numele Diabet Patch
Cerere Corpul

Recenzii

Scrie o recenzie

Sumifun 54pcs de Zahăr din Sânge Diabet zaharat Ipsos Stabilizează Nivelul de Zahăr din Sânge Sânge Echilibru Glucos Ierburi Medicale Diabet zaharat Autocolante

Sumifun 54pcs de Zahăr din Sânge Diabet zaharat Ipsos Stabilizează Nivelul de Zahăr din Sânge Sânge Echilibru Glucos Ierburi Medicale Diabet zaharat Autocolante

Produse similare: