Noi Baterie Capac Spate pentru HTC One S Z520e Spate Baterie Usa de Locuințe Caz

Produs nou

1 Produse

In stoc

21.93lei

-7%

23.59lei

Distribuiti

Informatii

Notă: Dragă Fiecare Cumpărător,atunci când vă lăsați feedback-ul vă rugăm să donn nu partaja fotografia produsului nostru în feedback-ul.te rog, te rog.Vă mulțumesc foarte mult.Noi Baterie Capac Spate pentru HTC One S Z520e Spate Baterie Usa Carcasei Caracteristici Produs: tip de Produs:Spate Capac Baterie model Adecvat: pentru HTC One S Z520e Pachetului: 1X Spate Capac Baterie

Plata

* Acceptam AliPay.

* Am expediat doar la a confirmat adresa furnizată de www.primaria-urzicuta.ro.

Reveni

1. Toate produsele vor fi expediate prin www.primaria-urzicuta.ro Stand de Transport ,Epacket sau prin scrisoare par avion din China.

2. Vă rugăm să permită până la 72 de ore de pregătire pentru expediere.Pe de obicei, va vom trimite pachetul în termen de 48 de ore de când ne-a primit plata.

3. Oferim transport combina pentru cumpărătorul care a ordonat mai mult decât un produs-o dată timp de la același site, pentru a salva o parte din poștale.

4. Noi nu va fi responsabil pentru pierderea element pentru adresa gresita sau nelivrată.

Client Servise

* Dacă ați găsit produsul defect de fabricație sau deteriorări, vă rog să mă contactați în termen de 7 zile de la primirea element pentru a-l aranja.și vom face noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți.

Dacă suntem în imposibilitatea de a, să plătească doar pentru a livra elementul (s), și ne vom rambursa integral prețul de achiziție inițial, prin intermediul companiei de a verifica, nu include costul de transport maritim.

* Toate produsele trebuie să fie returnate în condiția "ca nou", în ambalajul original și includ toate accesoriile.Produsele returnate avariate vor fi returnate clientului fara schimb sau de restituire.

Noi nu suntem responsabili pentru orice marfa care nu primește sau care nu este returnat în conformitate cu următorii termeni:

A) nu Suntem responsabili pentru orice pierderi din e-mail în timp ce se întorcea returnate.

B) Marfa trebuie să fie ambalate în mod corespunzător și asigurate cu transport pentru suma totală de achiziție.

C) Orice elemente returnate care au semne de abuz sau deteriorarea intenționată va fi refuzat și s-a întors la expeditor la expeditor cost.

Multumesc pentru onorarea acestor politici de returnare, astfel încât să putem continua pentru a aduce o mare de produse de la www.primaria-urzicuta.ro!

Feedback-ul

1) Dacă aveți orice întrebări, vă Rugăm să contactați cu noi prin intermediul www.primaria-urzicuta.ro mesaj sau serviciul nostru pentru clienți de e-mail .vă rugăm să rețineți că e-mailurile vor fi răspuns prin serviciul nostru de relații cu ofițerii Mon. - Vineri. 09:00 - 23:00 (Cu Excepția Sărbătorilor Legale)

2) Ai poate aștepta să primească un răspuns la întrebarea dvs. în termen de 24 de ore. (Cu excepția week-end și de Sărbătorile legale)

Feedback-ul este important pentru noi toți care participă de pe www.primaria-urzicuta.ro!Vom lăsa feedback-ul pozitiv după concediul pentru noi.

3) a Pleca de feedback Negativ sau Netural Feedback-ul nu este o modalitate buna de a rezolva problema .

Am hightly aprecia că puteți să contactați cu noi, înainte de a pleca de feedback Negativ sau feedback-ul Neutru .Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problemele cât mai curând posibil.

*Client satisfăcătoare este scopul nostru!Apreciem feedback-ul dvs., vă Rugăm să lăsați feedback-ul pentru noi, atunci când ați primit produsul, Vom trata în același mod.Dacă aveți orice întrebare, vă Rugăm să ne contactați.

Etichete: popsocket, simfonia v80 capacul din spate, display moto g8, moto g5 juca, baterie cubot p40, desene animate caz pentru moto e5, caz pocco x3, caz jojo xiaomi, z30 capacul din spate, display moto g8 putere.

Fisa tehnica

Design BAR
Nume De Brand RTBESTOYZ
Compatibil Marca HTC
Material Metal
Numărul De Model pentru HTC One S Z520e

Recenzii

Scrie o recenzie

Noi Baterie Capac Spate pentru HTC One S Z520e Spate Baterie Usa de Locuințe Caz

Noi Baterie Capac Spate pentru HTC One S Z520e Spate Baterie Usa de Locuințe Caz

Produse similare: