Melphieer Roșu Zburli Bikini Femei costum de Baie 2020 Scrunch Butt set de Bikini Vara pe Plaja, Costume de baie, Dantelă sus bandaj costume de baie

Produs nou

1 Produse

In stoc

45.56lei

-44%

82.82lei

Distribuiti

Informatii

Buna fetelor!Soare cald de vacanță solicită un nou dulap plin de chic costume de baie și de plajă, îmbrăcăminte tinuta:-) Ia-le!să se bucure de SĂRUT de Soare:-) se PARE NE PLACE:-)

Acest bikini set 1.Materiale de înaltă calitate,bucurați-vă de plajă, viață confortabilă. 2.Zburli v-arunca de sus și dantelă sus scrunch butt design modern,sper să vă iasă în evidență și să devină frumos peisaj de pe plajă.

Roz

Costume de baie Instrucțiuni de Spălare A prelungi durata de viață de costume de baie,vă rugăm să urmați instrucțiunile de spălare și îngrijire. 1.Clătiți cu apă proaspătă înainte de înot. 2.A se evita contactul cu orice bronzat, produse. 3.Clătiți cu apă curată imediat după înot.Nu se usuce curat,se spală la mașină,sau de fier costume de baie. 4.Nu păstrați umed costume de baie în pungi de plastic sau cu alte articole de îmbrăcăminte. 5.Nu folosiți clor,detergenți,săpun sau șampon atunci când spălarea costume de baie.Pur și simplu clătiți bine cu apă curată după fiecare utilizare. 6.Aer uscat și pentru a evita contactul cu lumina directa a soarelui.

Melphieer Observa:

Q: Cum de a alege marimea ta?

A: se Referă la dimensiunea diagramă pe nostru pagina detalii produs.Dimensiunea noastră este din Asia de dimensionare.Din cauza manaul de măsurare și loturi diferite, poate exista o 2-3 cm diferența de mărime.

Q: Va culoarea văd fie culoarea primesc?

A: Toate imaginile sunt luate de elementul va fi primit.Imaginile sunt editate pentru a se potrivi culorii cât mai bine posibil.Cu toate acestea, din cauza la diferite ecrane, contrast de culoare afișează, și de iluminat, culorile pot varia ușor.

Q: am facut plata mea, când mă pot aștepta ca articolele mele să fie livrate?

O: vă mulțumim pentru răbdarea dvs. cu noi.După ce plata dvs. a fost finalizată, depozitul nostru va livra pachetul dumneavoastră în termen de 24 până la 72 de ore de lucru.Pentru orice comenzi urgente, vă rugăm să faceți o notă și de a informa echipa noastră de servicii clienți, cât mai curând posibil.Dacă aveți orice întrebări legate de transport maritim, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa noastră de servicii clienți.

Q: Cum sunt produse expediate?

A: Noi, în general, oferă transport gratuit (cu excepția, în unele Țări îndepărtate) și a plătit exprima de transport maritim.

Q: Nu este mulțumit după ce a primit articolele dvs.?

O: Dacă nu ești pe deplin fericit cu articolele tale, nu fi într-o grabă de a părăsi un comentariu negativ, vă rugăm să ne încercați și de a face lucrurile bine!Simțiți-vă liber pentru a ajunge la echipa noastră de servicii clienți și vom încerca noastre cele mai bune pentru a găsi o soluție poți fi fericit cu.

Q: Pot modifica ordinea de informații sau de a anula comanda în orice moment?

A: Odată ce pachetul a fost marcat ca livrat, nu mai putem modifica sau anula comanda.

Q: Cum de a procesa o schimb?

O: Dacă te simți nemulțumit cu comanda ta, noi oferim un serviciu de returnare.Vă rugăm să vă conectați la contul dvs. și faceți clic pentru a solicita un retur.Nu trimite articole înapoi la în cazul în care pachetul a fost expediat din nostru adresa de returnare poate varia.Elementele trebuie să fie neutilizate, nedeteriorat, si cu ambalajul original.Există, poate, o returnare comision.

Etichete: rochie rosie, butt brazilian, bikini scrunch, rochie roșie de vară, scrunch costume de baie, scrunchi, rochie rosie femeie, red top, parul scrunch, sundress roșu.

Fisa tehnica

Dacă picătură de transport maritim Da
Aplicabile gen Femei,femei,fete,femei
Cu Pad Da
Dacă străine comerciale de aprovizionare Da
costum de baie pentru femei Maillot de bain femme 2020
Marile regiuni de vânzări Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America De Nord, America De Sud
Dimensiune S, M , L
Numărul De Model BA
Model Tip Solid
Nivel de calitate Clasa întâi
Tesatura numele Nailon
culoare Roșu Roz
Tip De Element Set De Bikini
Doamnelor de costume de baie & beachwear femei costume de baie
A sugerat pret cu amanuntul NE$39.99
Aplicabile faptei Plajă,înot,relaxați-vă,utilizarea de zi cu zi,OOTD,Strada împușcat
Se potrivesc Se potrivește mai mici decât de obicei. Vă rugăm să verificați acest magazin este de dimensionare info
tesatura compozitie 82% POLIAMIDA,18% ELASTHAN
Aplicabile vârstă Adult
Vinde pe Amazon,ebay,Aliexpress,dorință,laIndependent-ul,etc
Dacă nu există stoc Da
Gen FEMEI
Dacă cu tava din otel Cu push-up tampoane, Wireless
Suport Tip Sârmă Gratuit
Stil De Model Sexy, Europene și Americane, de culoare solidă
Talie Talie Mare
Material Spandex
Nume De Brand Melphieer
locul de origine Guangdong,China

Recenzii

Scrie o recenzie

Melphieer Roșu Zburli Bikini Femei costum de Baie 2020 Scrunch Butt set de Bikini Vara pe Plaja, Costume de baie, Dantelă sus bandaj costume de baie

Melphieer Roșu Zburli Bikini Femei costum de Baie 2020 Scrunch Butt set de Bikini Vara pe Plaja, Costume de baie, Dantelă sus bandaj costume de baie

Produse similare: