Motocicleta vehicul auto gps tracker localizare cu motorul tăiat funcție

Produs nou

1 Produse

In stoc

61.79lei

-18%

76.27lei

Distribuiti

Informatii

Depozit în Rusia și Spania

Nava din limba rusă/Spania depozit va fi LIBER de taxe vamale.Rus depozit doar navei în Rusia adresă locală.Spania depozit poate livra la Spania Locale (se așteaptă Insulele Canare) pentru orice cantitate, nici o cantitate minimă de comandă cerința.Spania depozit poate livra la mai jos de țări(cantitate minimă de comandă 10BUC): marea BRITANIE, Portugalia, Franța, Germania, Italia, Austria, Luxemburg, țările de Jos, Belgia, Republica cehă, Danemarca, Ungaria, Polonia, Slovenia, Slovacia,Switherland, Irlanda, Ungaria,Estonia,Finlanda,Croația,Lituania,Letonia,Suedia,Grecia,Malta,Cipru.

AS01 GPS Tracker Funcție de Lista

Pentru Vehicul/Motocicleta/Scuter(8-100V DC) Quad Band 850/900/1800/1900 mhz Built-in de înaltă sensibilitate GPS&GSM antenă, ușor să se ascundă GPS/GPRS/GSM/SMS-uri de Poziționare și de Urmărire SMS-uri de urmărire de pe telefonul mobil cu google maps link Detectare ACC Alimentarea cu alarmă Taie motor de masina Geo-gard,Peste viteza de alarmă

Caietul de sarcini:

Construit în baterie:180 mAh(3.7 V) Temperatura de operare: -20 la 55 de grade Celsius Umiditate de operare: 5% la 95% fără condensare GSM Chip: Quad Band GSM 850/900/1800/1900MHZ GPS Chip:U7 GPS sensibilitate:--162Db Frecvență GPS:L1,1575.42 MHz C/ O cod:1.023 MHz rata de cip Canal 56 canal all-in-vedere de urmărire Locație Precizie:10 metri, 2D RMS Viteză, Precizie:0,1 m/s Precizia de timp:1 microsecundă timp de sincronizare de timp satelit Datele implicite:WGS-84 Actualizat de Timp:medie 0.1 sec Hot Start:Medie 1 sec.Pornire la cald:medie 30 sec.Pornire la rece:Medie 32 sec.Înălțime maximă:18.000 de metri (60.000 mp), max.Viteza maximă:515 metri/secundă (1000 noduri) max.Accelerația maximă:mai Puțin de 4g Instantanee de deplasare:20 m/se

Fotografie De Produs

GPS Platforma Introducere

Pași rapizi pentru a Utiliza iTracksafe GPS Tracker

Vezi Tutorialul Video de itracksafe gps tracker&platforma de la canalul nostru

1/Cumpăra corectă a Cartelei SIM de la operatorul dvs. local și introduceți Cartela SIM

Asigurați-vă că cartela sim a permis id apel funcția de afișare, și dezactiva transferul apelului.Elimina parola așa Asigurați-vă că formatul de sms-uri este pur textul nu PDU format Asigurați-vă că de introducere cartelă SIM 2G

2/ Instalare Cabluri

3/Începe urmărirea prin SMS pentru a obține locația în timp real

Text numărul 6690000 la gps tracker sim numărul de telefon, gps tracker va răspunde un google maps locationa link-ul.veți primi un link Google Maps de poziție, atunci când trimit mesaj "6690000" pentru cartela SIM numărul de telefon în tracker .Comanda:6690000 Răspuns: Google link-ul de E. g: 6690000

Notă: Ignorați pașii de mai jos dacă doriți doar pentru a localiza prin sms(mesaj text) și telefon.

Setați adresa IP a serverului și Portul

Comanda: 8040000 www.itracksafe.com 8000 Răspuns: SETAȚI IP a SERVERULUI ȘI PORTUL OK

Setați APN

Fiecare cartelă sim transportatorul are propria APN conținut, transport de contact direct pentru a obține lor APN, sau verificați cartela sim purtătorul de pe internet sau pune cartela sim în telefonul mobil pentru a afla APN.

4/ Piesa de Aplicații Mobile:

Căutare "iTracksafe plus" în Apple App Store și Google Pla Magazin .Sau Scana Codul QR pentru a instala aplicații de pe dvs. de telefon mobil.

Login înregistrare grup de nume de utilizator prin tine,puteți gestiona mai multe dispozitive într-un singur cont.

Completați numele de utilizator de conectare, parola, numele, numărul de telefon, adresa de e-mail, etc. și să-l prezinte.

Registrul Device-Gestionarea Mulit Dispozitive într-un singur cont

Conectați-vă și selectați "Meu", apoi selectați "Device Manage".

5/ Piesa de site-Ul de la PC-ul

Notă: Dacă aveți deja înregistrați numele de utilizator și dispozitiv pe aplicații mobile "itracksafe plus" vă rugăm să ignorați pașii de mai jos:

Login înregistrare grup de nume de utilizator prin tine,puteți gestiona mai multe dispozitive într-un singur cont.

Registrul Device-Gestionarea Mulit Dispozitive într-un singur cont

Comanda SMS

Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe SMS-uri de instalare instrucțiuni.

Probleme De Fotografiere

Transport

Acestea sunt în general expediate cu 2 zi lucrătoare după ce plata dvs. a fost eliminat (Sat. & Soare. & Public de vacanță exclus.) Am expediat prin www.primaria-urzicuta.ro standard de transport maritim.Produs insuranced.Puteți face o dispută dacă nu ați primit bunurile.www.primaria-urzicuta.ro va implica să investigheze, dacă vor confirma pachetul pierdut, www.primaria-urzicuta.ro va returna integral banii , multumesc.

Plata

Acceptam Carduri de Credit, PayPal, Transfer Bancar, Western Union, Și altă metodă de plată www.primaria-urzicuta.ro sprijin.

Se întoarce

( 1 ) .Suntem pe deplin de garanție produsele noastre.Toate elementele sunt în stare de brand nou . ( 2 ) .Toate declarațiile, - defecte sau altfel - trebuie să fi preautorizate.Vă rugăm să ne contactați pentru a obține o autorizație și se întorc adresa înainte de a trimite produsul înapoi. ( 3 ) .În toate cazurile, cumpărătorii plătesc taxe de transport la costul lor de a returna produsele pentru schimb sau de restituire.Ne va fi responsabil pentru taxele poștale de înlocuiri. ( 4 ) .Înlocuirea se va face la primirea produsului returnat.

Etichete: gps motocicleta yhamaja, gp tracker, tk905, traker, mini localizator gps mini, navigare gps, gps auto tracker tk905, tracker d, e motociclete, bicicleta hartă gps.

Fisa tehnica

Modulul Gps Da
De Viață A Bateriei De La 1 La 4 Ore
web gps platforma www1.igpstracking.net
Afară De Putere 8-100V DC/90mA
Tensiune 12V
Element Dimensiune 70*23*15mm
Dimensiunea Ecranului Sub 2 Cm
GPS tip GPS Tracker
Precizie GPS 5 metri
Trupa Quad Band 850/900/1800/1900 mhz
Numele Modelului AS01
ios android aplicații mobile itracksafe
culoare negru
Caracteristică Specială Control De La Distanță
MODULUL GPS Numele U7020
Nume De Brand itracksafe

Recenzii

Scrie o recenzie

Motocicleta vehicul auto gps tracker localizare cu motorul tăiat funcție

Motocicleta vehicul auto gps tracker localizare cu motorul tăiat funcție

Produse similare: