YO CHO 40cm Trandafir Roșu urs de Spumă Ursuleț de pluș a Crescut PE Flori Urs Cadouri de Ziua Îndrăgostiților Copii Jucarii Spuma Crescut Urs Nunta Acasă

Produs nou

1 Produse

In stoc

60.29lei

-23%

79.32lei

Distribuiti

Informatii

YO CHO 40cm Trandafir Roșu urs de Spumă Ursuleț de pluș a Crescut PE Flori Urs Cadouri de Ziua Îndrăgostiților Copii Jucarii Spuma Crescut Urs Nunta Acasă

Caietul de sarcini produse

Nume de floare :floare artificială a crescut de urs

Material : conservate spuma de flori

Dimensiune :rose urs 38-40 cm

(Manual de măsurare, poate exista o eroare de 1-3 cm,vă rugăm să nu te superi)

Ambalare incluse :1 *rose urs (fără coroană și colier)

Utile : Thanksdiving,Valentine ' s day,Craciun,Anul Nou,Hallowen,cadou de ziua Mamei flori de trandafir

Categoria : flori de Nunta, buchet de mireasa, buchet de flori, accesorii nunta,decor acasă

Ocazie : de Nunta, Petrecere/ Seară, Ziua de naștere a trimite flori,Sărbătoare de sen flori,flori de Dragoste,Festivalul de flori,Casa de moda decorare.Culoare: Ca lumina de afișare și de alți factori, poate duce la o ușoară culoare imagine și într-un fel, culoarea finală, vă rugăm să prevaleze în natură bunuri Notă: Rose Urs panglică de mătase Note aleatoare sunt scrise la final ,vă Rugăm să-l citiți cu atenție.Dacă aveți nevoie de alte stiluri de urși, te rog sa vii la magazin pentru a le cumpere.frumoase si de moda a crescut urs flori cutie de cadou pentru mama, iubita și prietenii, Dacă vrei să-l faci singur, trebuie urs forme și spumă de flori de trandafir capete de vanzare in magazinul nostru. ( Pentru comoditatea de livrare, cutie cadou este pliat. ) Atentie te rog

1. Rose poartă'flower capete sunt lipite de model.Se poate cădea în timpul transportului.Acest lucru este normal.

2. Rose urșii ar putea avea reziduuri de adeziv pe ele.Doar a le elimina.

3. Pot exista unele mici fisuri pe suprafața de un trandafir urs pentru că nu se pot lipi de un trandafir cap.

4. Poate mirosul atunci când este primit.Doar pune-l în două zile.

5. În tranzit, cap de un trandafir poate fi zdrobit și deformat.Doar de a restabili o la forma sa inițială.

6. Dacă aveți orice alte întrebări, vă rugăm să ne contactați din timp.

Legate de produs produse Hand-made---toate produsele din magazinul nostru sunt făcute de mână, este inevitabil pentru a avea unele sunt satisfăcută.Dar sperăm că vom întâlni o însorită și client generos, la fel ca tine cu zâmbet sincer.

Flori artificiale----cap de floare sau frunza poate cădea sau să fie stoarse în timpul transportului, și nu aparțin problemă de calitate.Puteți recupera forma de floare cu uscător de păr fierbinte sau abur.

Dimensiune produs ------toate produsele sunt masurate manual, unele erori pot exista.Vom încerca să aflăm în termen de 1-3cm.Pentru că de elasticitate diferite de flori materiale, dimensiunea de eroare mai mare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Diferența de culoare-----toate produsele sunt fotografiate din obiecte reale; vom încerca să arate adevărata lor culoare.Unele imagini pot prezenta diferite culori și diferite de fotografiere lumină, lumină mediu sau monitoare, și este de atribute naturale.Vă mulțumesc pentru înțelegere, dacă acesta a diferențelor de culoare.Dacă te deranjează aceste întrebări, vă rugăm să plasați comanda cu atenție.Exemple de referință 01 Măsura înălțimea de flori la introducerea, se recomandă ca pune ramificare locație rămâne la același nivel sau un pic mai sus la gura sticlei. 02 Îndoiți sau tăiate Îndoiți părțile inferioare de flori de rod să se adapteze întreaga înălțime, sau doar le taie. 03 aranja corola de flori și frunze din Cauza de a fi stoarse în timpul transportului, corolla trebuie să fie pufos și reglați direcția lor, tija de flori ar trebui să fie vertical și să își adapteze spațiu pentru a face întreaga floare, pare mult mai natural. 04 Aranjarea cu scopul de a Pune aranjate florile în vază, unul câte unul.Dacă există mai multe flori, vă sfătuim introduce un altul după ce a terminat-o singură categorie. 05 Aranja din nou Aranja locația și direcția de flori de cap, pentru a regla gradient de buchet, până când acesta prezintă mulțumit postura.

1.Tu satisfăcătoare este singura noastră prsuit.Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2.Vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv odată ce sunteți mulțumit cu achiziția. 3.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă sunteți mulțumit cu dvs. de a cumpăra,vom rezolva toate problemele cu tine.

În timpul transportului, unele mici probleme, cum ar fi de deformare sunt inevitabile.Aici sunt câteva sfaturi pentru a recupera deformare a procesului de transport.

1. Când buchetul este livrat, crengile sunt în general închis pentru a reduce spațiul.După primirea mărfurilor, vă rugăm să răspândi încet ramurile în exterior și să se adapteze la stat credeți că este cel mai natural.

2. Dacă extrudare deformare este întâlnit în timpul transportului, în condiții normale, ramurile și frunzele pot fi ușor adaptate pentru a restabili starea naturală.Flori sunt deformate prin extrudare, care pot folosi apa calda de vapori fumigarea să le adapteze, să materialelor devenit umed și moale, iar cutele dispar și apoi uscat.Această metodă este comun pentru a restabili nici unul din flori de matase.

Etichete: ursul artificiale de trandafir, poliester teddy, ursul florale, artificiale urs, urs în veșnică a crescut, flori pentru teddy, artificiale teddy bear, panda a crescut, 40cm urs cutie, iepurasul a crescut.

Fisa tehnica

Descriere Nunta/Acasa/Hotel/Petrecere/Birou/Camera/Gard decoratiuni si asa mai departe
Clasificarea Flori Artificiale
Potrivit pentru Aranjarea florilor de Artă,Fotografie elemente de Recuzită,Producția de Artizanat,DIY
ambarcațiuni Handmake
Nume De Brand YO CHO
Material Spuma
Combinație spuma crescut urs
Utilizare pentru DIY nunta/petrecere/acasa/hotel/Crăciun/Decor de Masă Accesorii
Aplicabile faptei Nunta Decoratiuni De Perete,Muta Cadouri, Decoratiuni De Familie
Utilizarea pantofi de flori, artizanat decor,decor acasă,nunta decortion
Ambalare Incluse 1 * rose urs
Numele artificiale a crescut urs spuma de flori cadou pentru mama, iubita și prietenii
Fel flori artificiale bujor buchete de trandafiri pentru acasă decorare nunta
culoare gri, roz, roșu, alb, maro, negru
Numărul De Model Artificiale a crescut urs floare bear17213
locul de origine China Continentală
Ocazie Nunta
Stil Decorative De Flori Și Coroane De Flori
Material spuma de flori
Flori De Stil Cap De Floare
Forma marturii de nunta si cadouri
Festivaluri Nunta, ziua Îndrăgostiților, de Crăciun, de Anul Nou, Hallowen, consumabile Partid
Tip Rose
Folosește DIY coroană de flori,cutie de bomboane,o brosa floare,floare încheietura mâinii, frizură flori,

Recenzii

Scrie o recenzie

YO CHO 40cm Trandafir Roșu urs de Spumă Ursuleț de pluș a Crescut PE Flori Urs Cadouri de Ziua Îndrăgostiților Copii Jucarii Spuma Crescut Urs Nunta Acasă

YO CHO 40cm Trandafir Roșu urs de Spumă Ursuleț de pluș a Crescut PE Flori Urs Cadouri de Ziua Îndrăgostiților Copii Jucarii Spuma Crescut Urs Nunta Acasă

Produse similare: