Noua Iubire Inima De Blocare Brățară Din Oțel Inoxidabil, Bratari Inima Cheie Pandantiv Coliere Pentru Femei Barbati Cuplu Iubitorii De Bijuterii Set Cadou

Produs nou

1 Produse

In stoc

23.15lei

-40%

38.60lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici: de Brand Nou și de înaltă calitate.Potrivit pentru femei sau fete în toate ocaziile.Poate fi dat ca un cadou pentru familia ta, rudele sau prietenii.

Specificatii: Material: Aliaj.Culoare: Ca imagine afișată.Forma: Inima.Dimensiune produs: așa Cum este arătat în imagine.

Notă: ar putea Exista unele mici diferențe în culoarea reală a elementului.Vă rugăm să permiteți-1-2cm diferă datorită măsurare manual, mulțumesc.

Pachetul Inclus: 1 Seturi * Bijuterii

Nici O Cutie De Vânzare Cu Amănuntul.Ambalate în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.

Imaginea prezentată

Acorde o atenție la acest 1.Asigurați-vă că pentru a scrie corect adresa, codul Poștal, numărul de telefon,în caz Contrar, în imposibilitatea de a trimite coletul. 2.Dacă nu ați primit coletul, poate coletul de la oficiul poștal local, puteți să-l luați, pentru că unele locuri nu sunt trimise ! 3.Daca iti cumperi 100buc,vă rugăm să ne contactați pentru a schimba prețul,avem o reducere pentru tine .Paymet și rambursare 1.www.primaria-urzicuta.ro va verifica plata în termen de 24 de ore,odată finalizat,vom trimis coletul cât mai curând posibil. 2.Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord , este nevoie durează 7-10 zile de lucru pentru a ajunge la contul dumneavoastră.Despre transport 1. Toate coletele vor fi trimise după ce comanda dvs. în termen de 4 zile , și vor fi urmărite. 2. După colet trimis, acesta va deveni de necontrolat.Apreciem puteți răbdare să aștepte pentru colete,și vom Estima timpul de livrare este de 15-35 de zile pentru majoritatea țărilor (cu excepția Braziliei). 3. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe sau TVA în vamă a țării cumpărătorului. 4. Dacă nu primiți coletul în termen de 50 de zile, vă rugăm să ne contactați.Vom depune o căutare cu agent de transport.Dacă în 60 de zile (90 de zile pentru Brazilia) nu primiți coletul, vom emite rambursare completă pentru tine.Feedback-ul 1.ne bazăm pe satisfacția noastră de succes,prin urmare,feedback-ul dvs. este important pentru noi. 2.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv,și feedback-ul automat de sistem va pleca imediat feedback-ul pozitiv la fel de bine. 3.Dacă aveți orice întrebare despre produsele noastre sau de altă natură, vă rugăm să dodn ' nu ezitati sa ne contactati, va vom da un răspuns cât mai curând posibil,vă Rugăm să nu a depus imediat o dispută, pentru că suntem prieteni ! 4.Vă dorim un cumpărături fericit ! ! !

Etichete: 925 bratara thailanda, r, bangl, bijuterii set pentru femei, copil colier set, bijuterii din oțel inoxidabil, set cadou pentru barbati in cutie, iubesc de blocare brățară lanț, iubesc de blocare cheie brățară brățară de cuplu, colar moana.

Fisa tehnica

Nume De Brand NoEnName_Null
Metale De Tip Din Oțel Inoxidabil
Origine NC(de Origine)
Forma\model Inima
Stil Trendy
Ocazie Aniversare
Numărul De Model DR242
Gen iubitorii de
Material Metal
Tip De Element Seturi De Bijuterii
Seturi De Bijuterii Tip Colier/Bratara
Fine sau de Moda Moda

Recenzii

Scrie o recenzie

Noua Iubire Inima De Blocare Brățară Din Oțel Inoxidabil, Bratari Inima Cheie Pandantiv Coliere Pentru Femei Barbati Cuplu Iubitorii De Bijuterii Set Cadou

Noua Iubire Inima De Blocare Brățară Din Oțel Inoxidabil, Bratari Inima Cheie Pandantiv Coliere Pentru Femei Barbati Cuplu Iubitorii De Bijuterii Set Cadou

Produse similare: