SEXYWG Chilot Tanga Formator de Talie Mare Burtica Control Chilotei Lenjerie de corp Slăbire Talie Antrenor Modelarea Boxeri Fund de Ridicare Shapewear

Produs nou

1 Produse

In stoc

23.23lei

-40%

38.73lei

Distribuiti

Informatii

Magazinul nostru sprijin en-Gros și picătură de transport maritim , personalizate LOGO-ul !

1.EFICIENT si SEXY: Mijlocul talie design cu vizate firme de control reduce talia netezește talie și înapoi colectari crearea unui superb mai subtire silueta feminina.Exclusive design curea lasă nici neplăcut pantalon linii și vă va oferi un mai sexy fund.

2. NICI de RULARE în JOS: Exclusiv flexibil sistemului osos, previne rulare în jos, așa că stă în loc pentru tot timpul ai purta!

3.Material: Nylon/Spandex.De înaltă calitate, materialul este confortabil, respirabil, netedă și suficient de elastic pentru a fi purtate toată ziua, indiferent de ceea ce sunt de lucru pe.

4.BUN PENTRU TOATE OCAZIILE: Lucrari de mare cu totul, de la forma-montaj topuri, croială slim blugi, fuste, pantaloni scurți de petrecere/bal/cocktail/rochii de mireasa.Perfect pentru a-și arate silueta clepsidra sub o rochie revelatoare.

5.POSTPARTUM și POST SARCINII: Mare de un corset pentru a fi purtat dupa sarcina, acesta oferă tot sprijinul și compresie ab are nevoie pentru a obține înapoi în forma sa originală.

6.CONFORTABIL, RESPIRABIL ȘI ANTIBACTERIENE: de Înaltă calitate tesatura respirabil, flexibil și destul de confortabil pentru a fi purtate toată ziua, sudoare-gratuit confort, antibacterian, umiditate wicking.Potrivit pentru toate anotimpurile.

Te iubesc:

Pachet : 1 Bucata curea de control chilotei.

DIMENSIUNEA DIAGRAMĂ

Dimensiune

Talia

Hip

---

inch

cm

Inch

cm

S

23.5-26

60-66

33.5-35.4

85-90

M

26-28.3

66-72

35.4-37.4

90-95

Am

28.3-30.5

72-78

37.4-39.4

95-100

XL

30.7-33.1

78-84

39.4-41.3

100-105

Observați :Dacă aveți orice cerințe ,cum ar fi culoarea sau marimea probleme , vă rugăm să ne contactați în primul rând ,vom încerca pentru a se potrivi tine ,multumesc !!!

Feedback-ul :

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ne contactați.Vom face noastre cele mai bune pentru a vă serviciu de 24 de ore.

Livrare :

1.Elementele vor fi livrate în termen de 1 zi lucrătoare după ce plata a fost procesată.

2.Informații de urmărire pls căutare www.17track.com ( Poate mai mult de 30 de zile lucrătoare.Rugăm să fie pacient pentru sosirea sau e-mail-ne la o dată! )

Returnarea

Dacă te simți dezamăgit cu produsul primit, vă rugăm să ne spuneți în termen de 7 zile.Noi înțelegem frustrările s-ar putea avea,vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide orice litigiu sau de a părăsi orice neutru/negativ feedback-ul.

Servicii :

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ne contactați.Vom face noastre cele mai bune pentru a vă serviciu de 24 de ore .Livrare produsele vor fi livrate in termen de 1 zi lucrătoare după ce plata a fost procesată.Întoarce-te Dacă te simți dezamăgit cu produsul primit, vă rugăm să ne spuneți în termen de 7 zile.Distribuitori Pentru en-gros, oferim reducere sau gratuit de transport maritim expres pentru cele mai multe țări prin DHL Reseller Pentru reseller, va putem oferi PICĂTURĂ de TRANSPORT maritim pentru client direct, fără orice informații magazinul nostru.Serviciu, vă Rugăm să mi e-mail prin mesaj dacă aveți orice întrebări, vom răspuns în termen de 24 de ore Mesajul va fi răspuns în termen de 24 de ore ( weekend nu sunt incluse)

Etichete: talie mare fund stivuitoare, formator tanga, 4xl yoga, cap la cap pad, talie antrenor sa, calcinhas algodao, dantela corset, pantimedia, bodystock, butt lift.

Fisa tehnica

Grosime STANDARD
Controlul chilotei caracteristici 4 oțel oase, Tanga, lenjerie intima, banda elastica, de Mijloc, talie,Fese
Sugestiv Sexual No
Obscene Imagine No
Tanga lenjerie de corp se Potrivesc pentru Grup Femeile,Doamnă,Femeie Postpartum femeie,mama fetelor doamnă pantaloni scurți de Slăbire
Curea Tip de lenjerie de corp Îmbrăcăminte și Accesorii de Îmbrăcăminte pentru Femei-Apropiați-body shaper-Chiloți
Tanga lenjerie de Material Nailon Moale 83% + Spandex 17%
Shapewear Controlul Chilotei
Tanga lenjerie Numele Talie inalta femei tanga control chilotei body shaper
Nume De Brand SEXYWG
Tanga lenjerie Funcție Grăsime de compresie,Burtica talie antrenor, slăbire talie. Fundul ridica
Tanga lenjerie de Locul de Origine Shenzhen,China(Continentală),100% noua sosire,de înaltă calitate,super-elastic
Nivelul De Control Mediu
Tanga lenjerie de Dimensiunea S-M-L-XL
Tesatura Tip Lână
Numărul De Model SF229
Decor NICI unul
Tanga lenjerie de corp de Culoare Negru Și Caise
Material Spandex
Origine NC(de Origine)
Tanga lenjerie potrivit pentru ocazie Primavara/vara/toamna/iarna Nunta, petrecere,viața de zi cu zi

Recenzii

Scrie o recenzie

SEXYWG Chilot Tanga Formator de Talie Mare Burtica Control Chilotei Lenjerie de corp Slăbire Talie Antrenor Modelarea Boxeri Fund de Ridicare Shapewear

SEXYWG Chilot Tanga Formator de Talie Mare Burtica Control Chilotei Lenjerie de corp Slăbire Talie Antrenor Modelarea Boxeri Fund de Ridicare Shapewear

Produse similare: