USB DC5V A5/A6 Lumina LED-uri de Luminozitate Reglabile Copii de Masă de Desen Pad cu Animination Papier pentru Hârtie de Calc cu Șuruburi

Produs nou

1 Produse

In stoc

51.54lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristică:

IDEAL DESENE animate FLIP BOOK KIT: Cu un A5 de lumină led pad pentru desen, de calitate premium 4.5x2.5inch 300 de coli flappable hârtie și dimensiuni diferite de legare șuruburi pentru îngroșarea animație carte, să începem de a crea propriile desene animate flipbook acum!

Fără TREPTE de LUMINOZITATE: Nostru A5 Flicker-Free Portabil LED Light Box este anti-alunecare și fără TREPTE reglabile, cu avansate de vedere protejat de tehnologie, puteți seta luminozitatea la preferințele dumneavoastră și nu mai ochi inflamat după o oră, folosind!

REGLABIL PERSONALIZATE FLIPBOOK: kituri Noastre vin cu 300 de coli de Hârtie Animație și 5 dimensiuni diferite de legare șuruburi, permițându-vă pentru a urmări de artă și de a face flipbooks de diferite dimensiuni!

USB ALIMENTAT: Vine cu un cablu USB(1,5 m) și o Mufă USB, ușor pornit/oprit prin intermediul cablului USB de priza in orice port USB de pe calculator, banca de alimentare sau Mufa USB care se conectează direct la o priză de perete!

ÎNCEPE ANIMAȚIE MEȘTEȘUG: Premium LED făcut, care este ideal pentru reclame, animație 2d, caligrafie, relief, scrapbooking, tatuaj transferul, schiță și de desen de marcare etc.

Caietul de sarcini:

Tensiune de alimentare: DC5V

Animație Hârtie: 4.5x2.5inch, 5x60 foi

Desen de mână Bord: 19x18cm(A5), 15x20cm(A5), 12x8.5cm(A6), 13x13cm

Pachet:

1X Placa de Desen de Mână

5X Animație Hârtie

1 X Component Sac

1X USB de Încărcare Linie

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: s620, scris tabletă digitală, cifre de hârtie, 1920 x, tableta grafica articul, digital original mese, creative tableta grafica, tablă de șah, tableta grafica xp, led-uri in miniatura.

Fisa tehnica

Pachet Da
Nume De Brand LEORY
Tip De Interfață USB
Numărul De Model SKUE47119
Origine NC(de Origine)
Certificare NICI unul
Tip Tablete Digitale

Recenzii

Scrie o recenzie

USB DC5V A5/A6 Lumina LED-uri de Luminozitate Reglabile Copii de Masă de Desen Pad cu Animination Papier pentru Hârtie de Calc cu Șuruburi

USB DC5V A5/A6 Lumina LED-uri de Luminozitate Reglabile Copii de Masă de Desen Pad cu Animination Papier pentru Hârtie de Calc cu Șuruburi

Produse similare: