500 buc Spirală Vârful Ascuțit Cleanroom Tampon de Spumă de Curățare fără Scame Tampon pentru Gaură Mică, Electronice, Auto Detaliază

Produs nou

1 Produse

In stoc

80.95lei

Distribuiti

Informatii

Ambalare : 500 buc/lot ( 5 interioară pachet de 100 buc )

Curățare Tampon este construit din comprimate, 100 ppi (Z) open-celule spuma poliuretanica care este liber de contaminanți organici, cum ar fi silicon, amide sau ftalat esteri.

Spuma este legat termic la mâner, astfel, eliminarea utilizarea de contaminare adeziv sau acoperiri.Spalati si ambalate sub o Clasa 100 Cleanroom, spuma exponate scăzut de particule ionice și conținut.

Are o compatibilitate excelentă cu cele mai comune solvenți, inclusiv acetona precum și excelent de absorbție și de solvent-capacitatea de reținere.

Caracteristici :

-Fără silicon, amide și DOP

-Scăzut de reziduu nevolatil

-Scăzut în ambele particule și ioni de conținut

-Excelent solvent-capacitatea de reținere a

-Compatibil cu cele mai comune solvenți

-Nu contaminează adezivi sau acoperiri.

Aplicații:

-Micro-mecanice de curățare

-Curata eficient mici fante,încastrat zone

-Elimina reziduurile de flux și excesul de material

-Utilizat în curățarea static sensibile componente sau piese

-Folosit în electronice, semiconductoare, hard disk, Optice-electronice, LCD,PCB,SMT, IC, medicină și biotehnologie.

Curățare Tampoane de imagini :

Curățare tampoane de imagini :

Shippment :

Stimate client , va vom trimite articole în termen de 3 - 7 workingdays după ce plata dvs. este finalizată .Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza dif lui ferenc în vamă ori de compensare în țări individuale , care pot afecta cât de repede produsul este inspectat .Vă rugăm să rețineți că :

Cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare ,comisioanele ,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră .Aceste taxe suplimentare pot fi colectate timp de livrare .nu vom rambursa shiping tarifele pentru transporturile refuzat .

Costul de transport nu include taxe de import ,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale .Vă mulțumim pentru înțelegere în avans !

Satisfactia dumneavoastra este nostru cel mai de urmărire.

De înaltă calitate garantează supraviețuirea noastră .

Credibilitatea este principiul nostru .

Win-Win este scopul nostru .

Toate Produsele noastre de Calitate Excelenta !

Etichete: cleanroom, cleanroom tampon, dx5, texwipe, cleanroom pânză, pretabil pentru îmbrăcăminte, cameră curată ștergătorului, bumbac absorbant, poliester tampon, curățați capul de imprimare.

Fisa tehnica

Tensiune 220V
Tip Alte
Nume De Brand NoEnName_Null
Numărul De Model Spirala Vârful Ascuțit Cleanroom Tampon De Spumă

Recenzii

Scrie o recenzie

500 buc Spirală Vârful Ascuțit Cleanroom Tampon de Spumă de Curățare fără Scame Tampon pentru Gaură Mică, Electronice, Auto Detaliază

500 buc Spirală Vârful Ascuțit Cleanroom Tampon de Spumă de Curățare fără Scame Tampon pentru Gaură Mică, Electronice, Auto Detaliază

Produse similare: