RM1204 Șurub cu Bile L480mm Ballscrew Cu SFU1204 Singur Ballnut Pentru Prelucrare CNC lungime poate fi personalizat

Produs nou

1 Produse

In stoc

84.25lei

Distribuiti

Informatii

Stare: Brand New

Tip: RM1204 ballscrew

Originea: made in China continentală Pakage includ:

1buc RM1204-L480mm ballscrew-C7+ 1buc signle flanșă ballnut cu scop de prelucrare

Attn:

Dacă ai nevoie de Aluminiu piulița suportului de locuințe sau de sprijin, vă rugăm să faceți clic pe link-ul de mai jos, multumesc.

1. Vă rugăm să Atenție 480 mm este lungimea totală(include ballscrew lungime și două piese prelucrate lungime).

2. putem reduce ballscrew lungime ca iti place, daca ai nevoie de alte câteva lungime care nu este listat pe magazinul nostru, vă rugăm să contactați cu noi.multumesc.

3. Această legătură a noastră cu bile isincluding end de prelucrare, amva conform următoarelor standard de desen pentru finisare marinescu parte în desenul de mai jos, sau să ai propriul desen, vă rugăm să ne trimiteți cât mai curând de a face comanda.

RM1204 ballscrew end machiningrecommendDimension

ne străduim pentru 100% satisfacție a clienților!

Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să lăsați un cinci stele feedback-ul pozitiv și lasă-ne o evaluare pozitivă feedback.Sistemul nostru va face în mod automat pentru tine.

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, vă vom oferi un răspuns satisfăcător, vă Mulțumesc foarte mult!

Vom face noastre cele mai bune pentru a asigura satisfactia ta cu fiecare comandă, dacă nu sunteți mulțumit cu bunurile, putem oferi rambursare în termen de 7 zile de la primirea pachetului, în starea inițială, inclusiv de transport maritim și de manipulare taxă.

Adresa de pe colet nu este a noastră, este poștașul adresa.Deci, vă rugăm să nu livreze la acea adresă.Vă rugăm să contactați cu noi pentru adresa de returnare înainte de a reveni, altfel nu putem ajunge coletul te-ai întors și ne va nu accepta restituirea solicitată.

dacă sunteți din Brazilia, trebuie să furnizeze NUMARUL CPF(codul FISCAL) pentru noi.

dacă nu puteți obține pachetul datorită politicii în țara dumneavoastră, noi nu va purta pierdut .sper că puteți înțelege, vă mulțumesc!

Etichete: sk30, ballscrew, robotec, 2505 ballscrew, sfu1204, 12mm ballscrew, pluta, 1204 șurub cu bile, 1204 ballscrew, șurub cu bile sfu1204.

Fisa tehnica

Certificare ROHS
Origine NC(de Origine)
Ghid Lățimea sau Diametrul 12mm
Numărul De Model sfu1204

Recenzii

Scrie o recenzie

RM1204 Șurub cu Bile L480mm Ballscrew Cu SFU1204 Singur Ballnut Pentru Prelucrare CNC lungime poate fi personalizat

RM1204 Șurub cu Bile L480mm Ballscrew Cu SFU1204 Singur Ballnut Pentru Prelucrare CNC lungime poate fi personalizat

Produse similare: