Filtru de cafea de CM6686A GOTECH mașină de cafea stil American mașină de cafea coș de plastic pentru cafea filtru

Produs nou

1 Produse

In stoc

77.29lei

Distribuiti

Informatii

NUME PRODUS: Cafea Filtru se POTRIVESTE PENTRU : CM6686A GOTECH de Mașină de Cafea

Plata: Pentru retail, vă Rugăm să folosiți Contul Alipay de achiziție; Pentru cei care este en-gros,poate ne un mesaj inainte de a cumpara.Vom accepta western union, T/T și așa mai departe .

Transport: Vom livra în întreaga lume prin China Post e-Mail prin China Post.Articolul va fi trimis la adresa ta, enumerate la www.primaria-urzicuta.ro.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare si codul postal este corectă.Va fi observat cu numărul de urmărire, după ce shippment a fost trimis.

Timp de transport maritim: Toate produsele vor fi expediate în 1-2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.Nava de alte fast-cale(De exemplu:EMS,DHL),este mult mai rapid și mor în condiții de siguranță.este nevoie de 4-7 zile pentru livrarea de sosire.Cumpărătorul nu trebuie să plătească o parte din marfă.

Cumpărătorilor informații: Vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi cele mai fiabile,affortable fel de serviciu de transport maritim pentru tine.Dar, uneori, livrare internațională este depinde de compania de transport și loal vamale sau a taxelor,astfel încât suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru întârziere Personalizat sau fiscale.Dacă nu primi produsul la timp,vă rugăm să contactați-ne pentru asistență suplimentară imediat.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Politica de retur: Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., pentru orice motiv, să ne anunțați.Vom înlocui elementul sau da restituire imediat.Taxele de transport și manipulare nu sunt rambursabile.De transport de marfă pentru a trimite înapoi și re-trimite-ar trebui să fie plătite de către cumpărător.

Va rog frumos dau confirmare aici pe magazinul nostru după ce primi produsul,asigurați-vă că plata poate fi înscrisă în contul nostru la timp.Bine ati venit la urma magazinul nostru și de a salva site-ul nostru în mod constant.Ne sunt apreciate cu sprijinul dumneavoastră, cu sinceritate.Vă mulțumesc!

Etichete: 3g servo, rc, aspirator pentru masina de cafea, cafea tableta, hd putere, delonghi ec685, cafea machin, cafea delonghi, delonghi ecam, mașină de cafea jura.

Fisa tehnica

Numărul De Model Filtru CM6686A GOTECH
Tip Filtru De Cafea Părți

Recenzii

Scrie o recenzie

Filtru de cafea de CM6686A GOTECH mașină de cafea stil American mașină de cafea coș de plastic pentru cafea filtru

Filtru de cafea de CM6686A GOTECH mașină de cafea stil American mașină de cafea coș de plastic pentru cafea filtru

Produse similare: