En-gros de Etanșare PTFE 13.3*7.9*1mm Garnitura de Spălare Pentru Piese#12629927 12634126 injectorului de combustibil Kituri de Reparații (AY-P3080)

Produs nou

1 Produse

In stoc

19.73lei

Distribuiti

Informatii

Descriere: en-Gros de Etanșare PTFE 13.3*7.9*1mm Garnitura de Spălare Pentru Piese#12629927 12634126 injectorului de combustibil Kituri de Reparații (AY-P3080)

Ambalare:

50pcs sau 100buc a fiecărui element într-o punga zip-lock,apoi pune în cutie de carton.

Livrare:

2-10 zile după ce a primit plata .

NOTĂ:

În primul rând avem nevoie pentru a trimis coletul de a-și Exprima depozit ,și apoi Express depozit aranja colet trimis la adresa ta.Deci, ar trebui să stai în termen de 2-7 zile lucrătoare după ce ai plasat comanda ,iar apoi ne va da de urmărire NR.

.

Vă rugăm să ne anunțați dacă încă nu poate primi elementele termen de 35 de zile după ce ai plătit, atunci putem investiga.

Feedback-ul:

Noi menținem standarde înalte de excellance și să depună eforturi pentru 100% satisfacția clienților!

Vă rugăm să ne dea de cinci stele (5++) și de bun feedback-ul dacă se satisfac cu bunuri și servicii.Te rog, lasă-mă să știu dacă aveți orice problemă și să ne contactați imediat înainte de a ne da nautral sau negativ, feedback-ul, ne va rezolva problema immediataly și de a face mai bine data viitoare.Multumesc foarte mult pentru sprijin agian !

Ps: am într-adevăr poate primirea feedback-ul negativ, pentru că nu sunt primiți la pachet , pentru că nu poate controla transport , ne puteți spune , și putem livra la tine din nou sau de a returna banii pentru tine !

Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a confirma comanda, atunci când primiți elemente într-o stare bună, pentru că, atunci când plasați o comandă, banii se transferă în Escrow, nu contul nostru.Multumesc

1, vă Rog să-mi spuneți dacă aveți orice problemă și să ne contactați imediat înainte de a ne da nautral sau negativ, feedback-ul, ne va rezolva problema immediataly și de a face mai bine data viitoare.Multumesc foarte mult pentru sprijin agian !

2, am într-adevăr poate primirea feedback-ul negativ, pentru că nu sunt primiți la pachet , pentru că nu poate controla transport , ne puteți spune , și putem livra la tine din nou sau de a returna banii pentru tine !

3, vă Rugăm să asigurați-vă că pentru a confirma comanda, atunci când primiți elemente într-o stare bună, pentru că, atunci când plasați o comandă, banii se transferă în Escrow, nu contul nostru.Multumesc

Despre noi:

Ne-am specializat în producția și vânzarea de combustibil injector accesorii, vă rugăm să nu ezitați să consulte, va vom oferi cele mai bune noastre profesionale și de serviciu, vă mulțumesc Pentru a ta:

avem, de asemenea, vinde o mulțime de kituri de reparații și în alte părți, bine ati venit la anchetă detalii ,tks!

Etichete: injector seal kit, asnu injector cleaner, rcm sx, pei, capac ptfe, instalator bandă, placa ptfe, injector sigiliu, patine din teflon mobilier, injector citroen mașină de spălat.

Fisa tehnica

Element De Lungime 100pcs
Tip De Material Teflon
Pentru Injector oem 12629927
Nume De Brand ayounes
locul de origine wenzhou, china

Recenzii

Scrie o recenzie

En-gros de Etanșare PTFE 13.3*7.9*1mm Garnitura de Spălare Pentru Piese#12629927 12634126 injectorului de combustibil Kituri de Reparații (AY-P3080)

En-gros de Etanșare PTFE 13.3*7.9*1mm Garnitura de Spălare Pentru Piese#12629927 12634126 injectorului de combustibil Kituri de Reparații (AY-P3080)

Produse similare: