Cosmetice Cutie de Depozitare Make-up Organizator de Bijuterii Cutie de Depozitare Machiaj Perie Ruj Cercel Suport Portabil Tip Sertar Praf

Produs nou

1 Produse

In stoc

103.04lei

-48%

198.19lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristică:

1. Cosmetice cutie de depozitare este facut din foarte puternic material ABS.

2. Portabil capac transparent sertar compartimentul design: simplu și elegant, rezistent la apa si praf, nu numai cosmetice, cutii de depozitare, dar, de asemenea, viața decoratiuni.

3. Capacitate mare: magazin de produse cosmetice, produse de îngrijire a pielii, rujuri, pensule de machiaj, creioane pentru sprâncene, măști, fardul de ochi, blush, accesorii de par, lac de unghii, parfumuri, bijuterii, etc.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Culoare: alb, roz

Dimensiune: așa cum se arată

Lista de ambalare: 1 *cutie de depozitare

1*cutie de depozitare+1*rack de bijuterii

Notă: 1. Acest produs are nevoie doar de o cutie de depozitare, și alte accesorii sunt folosite doar pentru a afișa efecte.

2. Datorită influenței luminii și de afișare, culoarea produsului va avea o ușoară diferență de culoare.Acest lucru este normal, vă rugăm să înțelegeți!

Cosmetice, cutie de depozitare, make-up organizator ,bijuterii cutie de depozitare ,perie de machiaj, ruj, cercei, titularul ,portabil ,tip sertar ,praf,

1).Ne va livra în termen de 3-5 zile lucrătoare (în funcție de cantitatea de comandă) de la primirea de plată.

2).SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este prevăzut de către transportator și nu include sfârșit de săptămână și de sărbători.Timpul de livrare poate varia, în special în timpul sărbătorilor.

3).timp de livrare:

O).Finalizat în decurs de 4-10 zile lucrătoare de la UPS / Fedex

B). 6-15 zile lucrătoare furnizate de către EMS

C).În 20-40 zile lucrătoare de la China Post Airmail, statul rus, de obicei, nevoie de mai multe zile.

d).Vă vom trimite în funcție de locația dumneavoastră și logistica metoda pe care o alegeți, și veți obține numărul de urmărire în termen de 1-3 zile de la livrare.

E).Noi nu suntem responsabili pentru orice incidente, întârzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport.

De măsurare manual poate provoca dimensionale abateri (pozitive și negative 1-2cm de fluctuație), diferenta de culoare este cauzată de factori cum ar fi afișarea, vreme, iluminat, etc.Imaginea va avea culori diferite pe diferite ecrane, ci doar diferențe minore nu va vă Rugăm să înțelegeți că produsul este afectată.

Stimate cumpărător, dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, atunci vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și de a face să vă mulțumiți.Acest lucru este foarte important pentru noi și vă mulțumim pentru înțelegere.

Mulțumesc că ai venit și au o zi frumoasă.

Etichete: boho cutie de bijuterii, personalizat cosmetice de depozitare, electr scuter, paiete machiaj titular, arcyrlic machiaj de stocare, europa depozitul de transport maritim, camara cutie organizator, subțire de ruj container, coreeană set de machiaj, pliat cosmetice cutie de depozitare.

Fisa tehnica

Stil Europa
Caracteristică Aprovizionat
Caietul de sarcini Other
Technics Alte
Grilaj De Cantitate 3
Origine NC(de Origine)
Forma Pătrat
Capacitate Alte
Material Plastic
Utilizarea Alte
Produs Alte
Plastic Tip PS
Sarcina 100 kg

Recenzii

Scrie o recenzie

Cosmetice Cutie de Depozitare Make-up Organizator de Bijuterii Cutie de Depozitare Machiaj Perie Ruj Cercel Suport Portabil Tip Sertar Praf

Cosmetice Cutie de Depozitare Make-up Organizator de Bijuterii Cutie de Depozitare Machiaj Perie Ruj Cercel Suport Portabil Tip Sertar Praf

Produse similare: