2021 Noi lexon Munte Cadru de Bicicletă de Cross Country Cadre de Biciclete China Cadre de Bicicleta Full Suspension De 29 Impulsiona cadru de XC 12*148

Produs nou

1 Produse

In stoc

2 468.57lei

-21%

3 164.83lei

Distribuiti

Informatii

Dragi Cumparatori, bine ati venit la nostru RYET magazinul online de pe www.primaria-urzicuta.ro.Firma noastra este producator de carbon biciclete piese și accesorii.Acum ne extindem pe piața din piața de retail.Cel mai bun pret,calitate excelenta,livrare rapida si garantata de servicii sunt avantajele noastre.Pentru că ai putea cumpăra direct de la fabrica noastră și fără intermediar.Cu siguranță veți obține prețul cu ridicata la același nivel de calitate aici.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bucurați-vă de cumpărături aici!Cele Mai Bune Urări.Lexon Co.,Ltd.

2020 Nou lexon Munte Cadru de Bicicletă de cross country Cadre de Biciclete de Carbon, Mountain Bike Full Suspension De 29 Impulsiona cadru de XC 12*148

Full Carbon MTB Full Suspension Frameset

Material: Full Carbon T700/T800

Țese: UD

Finisaj: Mat(lucioasă poate fi personalizat)

Cască: top 1-1/8",jos 1-1/2"

Dimensiuni: 15.5"/17.5"/19'

Potrivit Seatpost: 31.6 mm

Amortizor spate dimensiuni:165*38mm

Potrivit furculiță de călătorie:100mm/120mm

Greutate:17er about1950g ( include amortizor spate Rockshox,dar pachetul nu include.dacă aveți nevoie de ea,vă rugăm să ne contactați pentru a obține-l)

Spate Spațiere: 148x12mm

Garantie: 2 Ani

PACHET

Cadru

puntea din spate(148*12mm)

cască

Clemă Seatpost

Detalii produs

Mat

Completați spectacol de biciclete---ecranul principal

vedere laterală

Finisaj mat

Poze reale de Cumpărare note

(1)Despre Logistica

1 .www.primaria-urzicuta.ro Standard de Transport maritim {Vânzător recomandare, în condiții de siguranță și eficient}

2 .Congestie de trafic, vreme rea sau ceva de forță majoră care pot afecta logistică timp.Vă rugăm să înțelegeți că unele dintre aceste situații sunt dincolo de controlul nostru.

(2)Cu Privire La Impozitul

Plata impozitului este de datoria fiecărui cetățean, așa că cumpărătorii trebuie să fie responsabil pentru toate taxele din țările lor.Dacă datorează impozit problema, cumpărătorii refuză să primească bunurile, atunci cumpărătorii trebuie să plătească pentru taxele de transport de marfă .Putem declarat pret mai mic pe factura pentru a evita taxele vamale.

(3)Despre Feedback-Ul

Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi!Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul,vă rugăm să contactați cu noi, în primul rând, lăsați orice feedback-ul negativ nu poate rezolva problema, Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil!

Standard pachet de siguranță și

Etichete: poze lexon, placa de cadru de carbon, suspensie complet mountain bike cadru al, cadru din carbon drum, metal bafang cadru, biciclete cadru, cadru din carbon, sd cruce, p cadru, btx mtb cadru.

Fisa tehnica

Nume De Brand lexon
Greutate 1950g
Utilizarea Biciclete De Munte
Suprafața Modul De Prelucrare Mat
Material de carbon
Pliabil No
Numărul De Model 258
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

2021 Noi lexon Munte Cadru de Bicicletă de Cross Country Cadre de Biciclete China Cadre de Bicicleta Full Suspension De 29 Impulsiona cadru de XC 12*148

2021 Noi lexon Munte Cadru de Bicicletă de Cross Country Cadre de Biciclete China Cadre de Bicicleta Full Suspension De 29 Impulsiona cadru de XC 12*148

Produse similare: