Senwanse Fața Lame de Ștergătoare pentru parbriz Pentru Volkswagen VW Polo Sedan/Vento 2010 2011 2012 2013 masina a ștergătoarelor de Parbriz

Produs nou

1 Produse

In stoc

50.08lei

-23%

65.05lei

Distribuiti

Informatii

Modelo face veículo: para Volkswagen Polo Sedan

Ano face modelo: 2010-2014

lâminas Tipo: J gancho

lâminas de Tamanho: 24 " și 16 "

Imagini de produs:

Atenție:

1,Pentru a evita cumpărarea ștergătoarele greșit, Cumpărătorii ar trebui să acorde o atenție la mașina an și fotografii în descrierea înainte de plasarea comenzii.În cazul în care cumpărătorii nu au nici o idee dacă ștergătoarele se potrivesc auto, vă rugăm să ne contactați și să ne indice modelul de masina ta si masina an, vom răspunde în 24 de ore.

2, vă Rugăm să ne indică faptul că mașina este cu volan pe Dreapta sau Stânga, pentru a ștergătoarelor de sistem este diferit între RHD si LHD.

3, în Cazul în care cumpărătorii loc nepotrivit pentru a fi nepăsători cu privire la descriere, nu vom rambursare sau retrimite.

Recomandări:

1, asigurați-vă că pentru a curăța parbrizul mai întâi dacă este contaminat cu ulei, ceară, murdărie și grimes pentru a asigura durata de viață a ștergătoarelor.

2, a ștergătoarelor de Parbriz lamele ar trebui să fie înlocuit atunci când acestea nu efectua cum era de așteptat sau nu oferă asufficient nivel de siguranță.

3, Dacă lamele ștergătoarelor nu se ridica de pe parbriz, opera ștergătorului până când vor ajunge la centrul de parbriz, opriți de aprindere, și de a schimba lamele ștergătoarelor.

Livrare:

1, Elementele vor fi livrate în 3 zile după plata integrală a soluționa excepția de vacanță.

2, Cumpărătorii asigurați-vă că pentru a lăsa exacte Adresa, Codul POȘTAL, Numărul de Telefon (numele Complet de cumparatori din Rusia)

3, în Cazul în care cumpărătorii nu a putut obține elemente în timpul de livrare sau au probleme cu produsele, vă rugăm să încercați să ne contactați în primul rând, am dori să vă răspundă în 24 de ore în zilele de lucru pentru a urmări ordinea și de a rezolva probleme pentru tine.

4, în Cazul în care cumpărătorii nu a putut obține elemente după timpul de livrare a terminat, ne-ar dori să ramburseze sau retrimite.

Etichete: mocheta skoda fabia 1, polo 5 consiliul, vw, pentru volkswagen polo sedan, drl polo sedan volkswagen, 2006 vw caddy, mocheta vw tiguan 2012, ceata golf 4, kia kx1, sticker vw.

Fisa tehnica

Înălțime Element 2cm
Tip De Material Nautral cauciuc
Caracteristici Speciale Curat parbriz
Lățime Produs 3cm
An 2014Year
Dimensiune 20+16
Nume De Brand senwanse
Articol Greutate 0.1kg
Numele Modelului cm2020
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Senwanse Fața Lame de Ștergătoare pentru parbriz Pentru Volkswagen VW Polo Sedan/Vento 2010 2011 2012 2013 masina a ștergătoarelor de Parbriz

Senwanse Fața Lame de Ștergătoare pentru parbriz Pentru Volkswagen VW Polo Sedan/Vento 2010 2011 2012 2013 masina a ștergătoarelor de Parbriz

Produse similare: