260 buc unelte de Gradina instalație Automată waterer Udarea ghivecelor cu flori de irigare prin Picurare dispozitiv Creative

Produs nou

1 Produse

In stoc

1 033.00lei

-14%

1 215.29lei

Distribuiti

Informatii

Unelte de gradina instalație Automată waterer Udarea ghivecelor cu flori de irigare prin Picurare dispozitiv Creative

Caracteristici:

Material: ceramica + PP

Culoare: ca imagine arată

Lungime: 11cm/4.33"

Latime: 3cm/1.18"

Apă linia de divizare lungime: 75cm/29.53"

Pachetul inclus: 130 pachete=260 buc (2 buc într-un singur pachet)

Angajament De Calitate

Scopul nostru este de a face afaceri cu tine.Vă garantăm că produsele noastre vor satisface următoarele standarde de calitate:

Informații Exacte Și Descrieri

Am livrările de produse care sunt caracteristici, funcționalitate și specificațiile sunt conforme cu descrierile și ambalare.

Ne străduim pentru a oferi manuale de utilizare și instrucțiuni clare în limba engleză.

Respectarea Standardelor

Suntem atenți să-și vândă numai produse care sunt în conformitate cu generale putere, siguranță și alte standarde.

Livrare:

1.Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articolele termen de 24-48 de ore după ce plata dvs. este finalizată.

2.De livrare, de obicei, durează între 4-7 zile lucrătoare pentru DHL,UPS. 10-25 zile lucrătoare pentru postul de transport maritim.dar poate dura mai mult (în funcție de obiceiurile și ori cum ar fi de Crăciun mail întârzieri, etc.).

3.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

4.În funcție de greutate și volum și în scopul de a evita întârzierile de la vamă revizii, produsele ar putea fi împărțite în mai mult de un pachet.Prin urmare, mai mult de un număr de urmărire vor fi furnizate, câte unul pentru fiecare pachet.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: mare zâmbet, mâna semănătoare, jardin, gradina plantarea de instrumente, unelte de gradina din plastic de plante, automate de sticlă dispozitivul de udare, picurare irigare de vânzare, picurare de apă, zăpadă la albirea dintilor acasa, broasca de iaz.

Fisa tehnica

Nume De Brand - Mă Înainte De A
Tip Udare Kituri
Material Plastic
Numărul De Model 1

Recenzii

Scrie o recenzie

260 buc unelte de Gradina instalație Automată waterer Udarea ghivecelor cu flori de irigare prin Picurare dispozitiv Creative

260 buc unelte de Gradina instalație Automată waterer Udarea ghivecelor cu flori de irigare prin Picurare dispozitiv Creative

Produse similare: