Florale Brodate Maxican Sus Bluza De Toamna Cu Maneci Lungi Tassel Tie În Fronturi Hippie, Boho Chic Stil De Bumbac Etnice Femei Tricouri

Produs nou

1 Produse

In stoc

58.74lei

-15%

69.11lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

Detalii element de verificare

Element Stare:100% De Brand Nou

Elementul Material:Bumbac Și Lenjerie De Pat

Element Dimensiune :Unul Mărime

Element Pachetului :1 X Rochie

1 inch=2,54 cm Lungime:60cm

Bust:100cm

Umărul:Nelimitat

Maneca:60cm

Ca un rezultat de măsurare într-un mod diferit, eroare de 1-3cm aparține intervalului normal.Transport 1.Toate elementele vor fi aranjate de transport în termen de 1-3 zile lucrătoare de la primirea plata compensate . 2.Vă rugăm să verificați dumneavoastră detaliate adresa și numărul de contact cu atenție înainte de a trimite comanda.

3.Ne oferă, de obicei, china post air mail,epacket 4.Element de transport numărul de urmărire va fi sfătuit cu tine.Vă rugăm să păstrați contactul cu poștal local după ce obține numărul de urmărire.Articolele vor fi expediate prin China Post Air Mail, epacket și despre 7-35 zile lucrătoare puteți primi articol.Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă nu primiți element pentru mai mult de 50 de zile.

Returnare Politica de returnare sau de schimb în termen de 30 de zile de la data livrate.

Cerere:

1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate.

2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original.

3. Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător.

Dacă nu sunt satisfacatoare despre produs primite de la noi, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, cât mai curând posibil.Trimite-ne numărul de urmărire atunci când te-ai întors articolele dvs., va vom returna sau schimb atunci când vom primi pachetul.

Dacă elementul primit nu este tocmai corect pe site-ul nostru descrise și nu se potrivesc, atunci puteți face schimb de la dreapta dimensiune O mărime articol nu este de a se potrivi pentru toată lumea.

Feedback-ul

Suntem atât de mândri de a primi mult mai multe pozitiva feedback de la clienții noștri.Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru noi.Dacă nu sunteți mulțumit cu punctul nostru sau aveți orice probleme după ce a primit-o, vă RUGĂM să NE CONTACTAȚI PENTRU SOLUȚIE .Oferim garanție de satisfacție de 100%.

Contactati-Ne

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați prin intermediul TradeManager mesaj sau E-mail, vom răspunde în termen de 48 de ore.Ne promitem că vom rezolva mereu probleme pentru tine.Ta Satisfication este scopul nostru.Vă mulțumesc!

Etichete: lenjerie barbati tricou, arc cămașă femei, lenjerie de pat dungi bluza femei, boho bijuterii, dimensiunea tie front top, Print Floral, boho aus, boho chic rochie, bluza lenjerie de pat, boho.

Fisa tehnica

Sezon Primavara,Vara,Toamna
Stil Boem,boho,moda,plaja,sexy,vacanta
Decor Broderie
Maneca Stil Felinar Maneca
Numărul De Model Etnice Bluza
Flori bluza broderie
Guler V-Neck
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Nume De Brand REGRTEDARLING
Lungime maneca(cm) Plin
FEMEI bluza broderie
Model Tip Florale
Broderie mexican bluze
boho bluza hippie
Tesatura Tip Postav
Caracteristică broderie,Ciucure legături
Culori alb albastru
Material Lenjerie de pat

Recenzii

Scrie o recenzie

Florale Brodate Maxican Sus Bluza De Toamna Cu Maneci Lungi Tassel Tie În Fronturi Hippie, Boho Chic Stil De Bumbac Etnice Femei Tricouri

Florale Brodate Maxican Sus Bluza De Toamna Cu Maneci Lungi Tassel Tie În Fronturi Hippie, Boho Chic Stil De Bumbac Etnice Femei Tricouri

Produse similare: