10buc/set Biscuit de Depozitare din Carton Decor Petrecere Macarons Cutie produse de Patiserie Caz Cu Fereastra de Copt Accesorii DIY Tort de Ambalare

Produs nou

1 Produse

In stoc

25.91lei

-9%

28.48lei

Distribuiti

Informatii

Descrieri:

În condiții de siguranță Material: cutie de depozitare este realizata din material de carton, este non-toxic și în condiții de siguranță pentru a utiliza.

Dimensiuni disponibile: Există două dimensiuni pentru a alege, ca S, L. unul Mic poate stoca până la 5 macarons, cel mare poate stoca până la 10 macarons .

Vizibile de Sus: Partea de sus a cutie de depozitare este transparent, puteți vedea starea de interior.Acesta va fi frumos atunci când vă umple macarons .

Aplicarea pe scară largă: Ea nu numai că poate magazin de macarons , de asemenea, poate stoca cookie-uri, briose, ciocolata, fursecuri, etc.

Toate Ocaziile: Ea este un tort perfect pentru transportatorii de Crăciun, ziua Recunostintei, de sărbători, de absolvire, nunta, aniversari petrecere, etc.

Caietul de sarcini:

Material: carton

Culoare: alb

Marime: S, L

Învelișul exterior de dimensiune:

S: aproximativ 15.5x6.5x5.2 cm (LxWxH)

L: 15.5x12.5x5.2 cm (LxWxH)

Interioară caz dimensiune:

S: aproximativ 14.5x5.5x5cm (LxWxH)

L: aproximativ 14.5x11.5x5cm (LxWxH)

Pachetul Inclus:

10buc/set x macaron cutie

Notă:

1. Din cauza luminii diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți-0.5-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

Notă:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în poze,dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model.

2.Compara detaliu dimensiuni cu a ta,vă rugăm să permiteți-2-4cm diferă datorită măsurare manual pentru haine, multumesc Tuturor de măsurare în cm și vă rugăm să rețineți 1cm=0.39 inch

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2 Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1) TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, FEDEX durează 3-7 zile ,EMS durează 8-12 zile.Post air mail nevoie de 2-8 săptămâni.Dar toate acestea sunt dependente de țară livrate.

2) SERVICII de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

1) Cumpărătorul devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2) Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Etichete: cutie tort, cutie kraft fereastra, macaron, ambalare spuma de ras, cutie nava, o cutie pentru tort de produse de patiserie, cutie pach, makup cutie de plastic, ambalare spuma introduce, 20 macaron cutie de plastic.

Fisa tehnica

Numărul de Pc-uri 10buc
Origine NC(de Origine)
Material Carton
Numărul De Model macaron cutie
Nume De Brand Hinmay

Recenzii

Scrie o recenzie

10buc/set Biscuit de Depozitare din Carton Decor Petrecere Macarons Cutie produse de Patiserie Caz Cu Fereastra de Copt Accesorii DIY Tort de Ambalare

10buc/set Biscuit de Depozitare din Carton Decor Petrecere Macarons Cutie produse de Patiserie Caz Cu Fereastra de Copt Accesorii DIY Tort de Ambalare

Produse similare: