Masina Anti-UV Soare Scut Universal Fata Spate Masina Fereastră Parasolar Auto parasolar Umbrela Parasolar Parbriz Capac Auto Parasolar

Produs nou

1 Produse

In stoc

58.50lei

-20%

74.04lei

Distribuiti

Informatii

Masina parasolar Umbrela Pliabila Convenabil Auto Parbriz UV Bloc Parasolar Capac

Puncte: 1、Termică și Soarele de Protecție: Aceasta masina de parbriz parasolar umbrela folosește de înaltă calitate, materiale de folie de aluminiu pentru a bloca o mulțime de căldură și de a reflecta lumina soarelui, care poate reduce în mod eficient temperatura în interiorul autovehiculului și a preveni deteriorarea si imbatranirea interiorul masinii.Aceasta masina de parbriz parasolar eficient poate proteja de soare, oferindu-vă cu un mediu de conducere.

2、Utilizare Multi-scop: Aceasta masina auto parasolar pentru parbriz protector poate bloca soarele și ploaia în aer liber, care este un multifunctional masina umbrelă de soare pe care o meritați!

3、Ușor de Ori: Aceasta masina de parbriz sun blocker este timp de economisire și convenabil, care oferă gata de utilizare și non-distructive de instalare.Cu mic volum de depozitare după pliere (cu un sac de depozitare), masina parasolar poate fi plasat pe partea de ușa de la mașină și centrale cutie de depozitare pentru a economisi spațiu și depozitare ușoară.Aceasta masina umbrelă de soare este convenabil pentru utilizarea de zi cu zi și este ideal umbra soare accesorii pentru mașini de vara!

4、Eco-friendly Material: Acest parasolar pentru parbriz auto capacul este rezistent la căldură, prevenind deteriorarea de lumina directă a soarelui.În condițiile de lumină și temperatură ridicată, mașină de parbriz parasolar parasolar nu va emite mirosuri și gaze nocive, ține aerul în mașină proaspăt, și să se asigure călătorie verde.Designul unic al înfășurat umbrela margele nu deteriora masina interior și vopsea, și este non-distructivă pentru instalare și utilizare.

5、Bună Calitate: Aceasta masina de parbriz parasolar este fabricat de înaltă duritate de oțel, care este puternic, durabil și rezistent la coroziune, și are un ciclu lung de viață, oferindu-vă o mai bună umbrelă de soare experiență!

Caracteristici: 1. Masina soare umbra umbrelei este fabricat din material de înaltă calitate, cu funcții de rezistenta la uzura, rezistenta la imbatranire si rezistenta la impact.

2. Nou stil de umbrela cu design elastice, de dimensiuni mici și ușor de transportat.

3. Masina parasolar umbrela vizează anti UV, mașină inferior temperaturii interioare în perioada de vară.

4. Acest parbriz parasolar umbrela este fabricat din oțel de înaltă calitate, care este durabil și rezistent la coroziune și are o durată lungă de viață.

Lista De Ambalare:

1 * Auto Parasolar

Note:

1. Vă rugăm să permiteți ușoară toleranțe de calibru din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a cumpăra.

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Etichete: auto pentru umbrela, masina sunshad, masina cort umbrela, acoperiș masina umbrela, auto parasolar caz, masina de acoperire umbrela, copilul parasolar pentru masina, teenzone, auto car umbrela, din piele portofel inteligent.

Fisa tehnica

Feature1 UV Bloc Parasolar Capac
Nume De Brand vvcesidot
Tip Masina parasolare pentru parbriz
Feature2 Protecție UV
Dropshipping Suport
Feature3 Masina Umbra Soare
Material UV Bloc Parasolar Capac
Numărul De Model Masina Umbra Soare

Recenzii

Scrie o recenzie

Masina Anti-UV Soare Scut Universal Fata Spate Masina Fereastră Parasolar Auto parasolar Umbrela Parasolar Parbriz Capac Auto Parasolar

Masina Anti-UV Soare Scut Universal Fata Spate Masina Fereastră Parasolar Auto parasolar Umbrela Parasolar Parbriz Capac Auto Parasolar

Produse similare: