BZEL Cuplu Albastru Pijamas Set Moda Simplu Pijamale din Bumbac pentru Femei Guler de Turn-down Pijamale, Costume Casual, Homewear Liber cămășuță de Noapte

Produs nou

1 Produse

In stoc

65.01lei

-52%

138.31lei

Distribuiti

Informatii

Dragi prieteni, vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră în pijamale magazin .

Dacă aveți orice întrebare despre somn&lounge,bine ai venit să ne contactați în orice moment !!

Dimensiunea Diagramă

"Dimensiunea măsurată prin noi înșine,uneori are unele erori, dar întotdeauna într-2cm."

Asiatice dimensiunea este mai mică decât UE/SUA/marea BRITANIE dimensiune, vă rugăm să verificați dimensiunea detaliu informații înainte de a cumpăra.Multumesc.Aceasta este dimensiunea Asia 1to2 dimensiuni mai mici decât în Europa ca mărime .Dacă nu sunteți sigur vă rugăm să ne contactați înainte de a face comanda .Vă putem ajuta să alegeți dimensiunea corectă dacă ne spui greutate, înălțime informații etc.

Show-Model și Produs

Transport sfaturi

De obicei, ne va livra elementul în termen de 1-5 zile de la primirea de plată.Ia în considerare de la vamă, de la distanță adresa și viteza de transport maritim, putem folosi alte metode de transport în loc de cea pe care o vedeți pe pagina de comanda.

Dacă nu ați primit coletul tău după 60 de zile după ce am trimite comanda dvs., vă rugăm să ne contactați.Noi vă va ajuta să verificați informațiile de livrare și de a rezolva problema pentru tine.

Vă rugăm să observați că cumpărătorul trebuie să fie responsabile (în cazul în care) toate impozitului sau a TVA-ului în orice circumstanțe.

Urmăriți Coletul

Faceți clic pe : http://www.17track.net/en și introduceți numărul de urmărire(poate nevoie de 3-5 zile actualiza informațiile de urmărire)

En-Gros &Picătură De Transport Maritim

Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.

Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Diferență De Culoare

Feedback-ul

Dacă sunteți mulțumit cu produsul,vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv cu cumpărătorul spectacole.

Dacă nu sunteți mulțumit,vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul negativ,vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva probleme

Bine ați venit dumneavoastră de încercare pentru a verifica calitatea noastră.Oferim o gama larga de cămăși de noapte, cămăși de noapte, seturi de pijama,halat de baie și haine de nunta.Suntem mereu în căutarea cu nerăbdare să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare și dezvoltarea win-win, pe termen lung, relații de prietenie și de cooperare cu tine.Vă mulțumesc !

Etichete: perne lounge cuplu, moda pijama set, țesute pijama set, sexy waifu, pijama albastră, dantela pijama seturi, lounge în aer liber cuplu, leopard pyjama set, pijama, moana tricou.

Fisa tehnica

Material Bumbac
Sugestiv Sexual No
Lungime maneca(cm) Plin
Guler Guler de Turn-down
Gen Femei Bărbați
Suport En-gros
Stil dulce de moda de petrecere a timpului liber
Nume De Brand BZEL
Numărul De Model 20200700
Lungime Full Length
Sezon Toamna
Obscene Imagine No
Tip De Element Pijamale
Model Tip Desene animate
Dimensiune M-3XL
culoare albastru
Compoziția Materialului Bumbac

Recenzii

Scrie o recenzie

BZEL Cuplu Albastru Pijamas Set Moda Simplu Pijamale din Bumbac pentru Femei Guler de Turn-down Pijamale, Costume Casual, Homewear Liber cămășuță de Noapte

BZEL Cuplu Albastru Pijamas Set Moda Simplu Pijamale din Bumbac pentru Femei Guler de Turn-down Pijamale, Costume Casual, Homewear Liber cămășuță de Noapte

Produse similare: