Omron CPM1A Seria PLC CPM1A-30CDR-O-V1 pentru casa inteligentă

Produs nou

1 Produse

In stoc

382.38lei

Distribuiti

Informatii

Omron CPM1A Seria PLC CPM1A-20CDT-O-V1 Descriere Produs

Cerere

Controler logic programabil (PLC) este un sistem de control cu ajutorul operațiunilor electronice.Ușor de stocarea procedurile, la îndemână extinderea principiile, funcțiile secvențială/poziție de control, datate de numărare și de intrare/ieșire de control sunt aplicate pe scară largă în domeniul de automatizari industriale de control.

PLC cererea principală industrie: textile, utilaje textile, industria de mașini, utilaje de ridicare industrie, industria lift, industria metalurgica, industria energetica, petrol și petrochimie, industrie municipal, industria chimica, constructii industria de construcții, industria materialelor de construcții, industria de mașini unelte, mașini de plastic, cauciuc utilaje , electronice, echipamente speciale, industria auto, etc.

Informații Despre Companie

SICHUAN HONGJUN ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE CO, LTD este un furnizor profesionist de PLC și HMI cu 20 de ani de experiență de producție.

Principalele noastre produse PLC, HMI sunt aplicate pe scară largă în domeniul de automatizari industriale de control.Ne vom concentra pe Delta, Mitsubishi,Omron,Siemens, ABB, Schneider, Fuji, Rockwell.

Am garantat 100% nou brand original, și avem o mulțime de stoc cu livrare rapida.Suportul tehnic și după vânzarea de servicii este oferit și clientului întrebări vor fi răspuns în prima dată.FAQ

1.Q:Cât despre garanție?

A:Toate produsele au garantie 1 an.

2.Q:Ce despre timpul de livrare?

R:în mod Normal în 1 Săptămână.

3.Q: Alți furnizori au un preț mai bun decât al tău?

O:"Pentru a crea cel mai mare beneficiu pentru clienți este credința noastră, dacă aveți un pret mai bun, vă rugăm să ne anunțați.Vom încerca cele mai bune pentru a satisface prețul tău și te susțin.

4.Q:Ce despre transport?

A:putem organiza transportul prin DHL, FedEx, UPS,TNT, EMS, cu pret competitiv, desigur, clienții pot utiliza, de asemenea, propriile lor transportatori de marfă.

5.Q:Cât despre condițiile de plată?

R:în General, prin T/T, Paypal si Western Union, de asemenea, accepta.Plata & Livrare

Contact

Etichete: uv decor acasă, delta plc, cp1e omron, plc, cif02, hmi acasă oală, 90 de grade micro, snoff comutator, cqm1, sonnof.

Fisa tehnica

Tip Motor plc
Numărul De Model CPM1A-30CDR-O-V1

Recenzii

Scrie o recenzie

Omron CPM1A Seria PLC CPM1A-30CDR-O-V1 pentru casa inteligentă

Omron CPM1A Seria PLC CPM1A-30CDR-O-V1 pentru casa inteligentă

Produse similare: