Acasă Electric Desktop Mașină de Cusut de uz Casnic Overlock haine DIY 2 viteza 12 ochiuri Acumulator portabil/DC adaptor Hicello

Produs nou

1 Produse

In stoc

137.50lei

-34%

211.53lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

100% De Brand Nou.

2 moduri de viteză: potrivit pentru copii, persoanele în vârstă și de cusut entuziaști.

12 diverse ochiuri: 3 tipuri de cusatura dreapta, 3 tipuri de cusatura orb, 3 tipuri de butoniera de cusut, 3 tipuri de cusatura zig-zag, puteți alege diferite ochiuri prin rotirea cusatura de apelare.

Compact și portabil: desktop stil, de dimensiuni mici, ocupă puțin spațiu și pot fi cu ușurință insumat în jurul valorii de.

Poate funcționează cu țesături grele: motor puternic, făcându-l ușor pentru a merge prin materiale groase ca blugi și ideal pentru o gamă largă de proiecte.

Măiestrie excelent: înainte și înapoi de cusut pentru consolidarea sfârșitul cusături.Lumina LED-uri vă permite să vedeți toate detaliile în munca ta.Brațul liber sprijină cusut mâneci.Detașabil de stocare sertar pentru accesorii suplimentare.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic + Metal

Material: plastic ABS + metal

Putere: 7.2 W

Tensiune de alimentare: DC 6V 1.2 a

Max.Cusut Grosime: 3-10mm

Alimentare: 4 x baterii AA (nu sunt incluse)/DC adaptor

Dimensiune: 25*26*12cm/9.84*10.244.72 inch

Stil: UE PLUG, PLUG SUA, marea BRITANIE PLUG, AU PLUG

Lista de pachete:

1set x Masina de Cusut

Notă:

1.Vă rugăm să permiteți-0.1-2cm eroare din cauza manuală de măsurare.

2.Culoarea poate fi diferita ca diferența de afișare, pls înțelege.

Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.primaria-urzicuta.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe www.primaria-urzicuta.ro!

Biroul nostru sunt orele 9:00.m.la 6:00 p. m. (GMT+8) de luni până sâmbătă.Și biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (Peking) dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pe www.primaria-urzicuta.ro mesaj,vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră în 48 de ore.în timpul sărbătorilor,pentru întârziere răspuns,ne cerem scuze profund.

Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza Salveaza

Etichete: coser, siruba c007, sac de folie de etanșare termică, machin overlock, overlock, profesional portabil masina de cusut, overlock siruba, aluminiu poate sealer, decor acasă, mozart.

Fisa tehnica

Mecanism De Feed manual
Max. Cusut Grosime 3-10mm
Mecanice De Configurare Plat-Pat
Alimentare 4 x baterii AA (nu sunt incluse)/DC adaptor
Dimensiuni de gabarit 25*26*12cm/9.84*10.244.72 inch
Greutate 2.8kg
Numărul De Model JG-1501S Multifuncțional
Putere 7.2 W
Nume De Brand Hicello
Cusatura Formarea Blocare Cusatura
starea Noi
Tip Masina De Cusut De Uz Casnic
Stil Plug SUA, UE plug, UK plug, AU plug

Recenzii

Scrie o recenzie

Acasă Electric Desktop Mașină de Cusut de uz Casnic Overlock haine DIY 2 viteza 12 ochiuri Acumulator portabil/DC adaptor Hicello

Acasă Electric Desktop Mașină de Cusut de uz Casnic Overlock haine DIY 2 viteza 12 ochiuri Acumulator portabil/DC adaptor Hicello

Produse similare: