HziriP Vara Fashional Blouese Slim Dulce Femeile Elegante OL Stil 2019 Sexy Fierbinte Doamnelor Petrecere Cămașă Lungă Femme de Turn-down

Produs nou

1 Produse

In stoc

86.93lei

-26%

119.07lei

Distribuiti

Informatii

DESPRE DIMENSIUNEA: 1.Asiatice dimensiuni sunt 1 sau 2 dimensiuni mai mici decât persoanele Europene și Americane.vă rugăm să permiteți-3-4CM diferă datorită măsurare manual(măsurători este CM și 1 cm=0.39 inch) 2 Dacă vă simțiți greu pentru a alege dimensiunea corespunzătoare ,vă puteți simți liber să mă contactați înainte de a face comanda, va vom da unele sugestii,dar pentru tine este doar de referință.DIFERENȚA de CULOARE: după Cum știm cu toții ,pe calculatoare diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la următoarele imagini.

Despre Dimensiunea De Eroare

Vă rugăm să permiteți 1-3 cm de eroare de măsurare.Vom refuza restituirea despre asta.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Despre Culoare

Imaginile sunt luate din real element, dar poate fi ceva de genul diferență de culoare pentru lumina și diferite lot, mai ales unele modele prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

Alte Politici

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Dacă aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați sau să ne lăsați un mesaj.Multumesc.

Contactati-ne

Timpul Nostru De Lucru

Beijing ora 9:30 - 18:00

New York, Ora: 20:00 - 5:00

Melbourne Ora: 12:00 - 21:00

Londra, Ora: 01:00 - 10:00

Orice întrebare binevenite,vă rugăm să ne contactați , ne-ar răspunde cât de repede putem.

Despre Transport

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am expediat doar la adresele care-ți scrie.Orice întrebare, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil,vă vom ajuta să-l corecteze.

4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

6. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp,vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

7.În cazul în care pachetul este mai mică de 7 dolari ,vom livra China Post Obișnuit Pachet Mic ,care nu poate urmărire informații logistice.

Etichete: cal zodiac, pieptene de flori, mai mult, vopsea cerneală, scorpion tricou, zodia capra, inghetata de perna, fata rochie lungă, oedo ser, chineză câine zodiac.

Fisa tehnica

Material Spandex
Stil High Street
Gen FEMEI
Model Tip Print
Nume De Brand HziriP
Îmbrăcăminte Lungime mult
Maneca Stil Regulat
Decor Dantela
Guler Guler de Turn-down
Numărul De Model 80TCF26D-3758[E3]
Lungime maneca(cm) Plin
Tesatura Tip Postav

Recenzii

Scrie o recenzie

HziriP Vara Fashional Blouese Slim Dulce Femeile Elegante OL Stil 2019 Sexy Fierbinte Doamnelor Petrecere Cămașă Lungă Femme de Turn-down

HziriP Vara Fashional Blouese Slim Dulce Femeile Elegante OL Stil 2019 Sexy Fierbinte Doamnelor Petrecere Cămașă Lungă Femme de Turn-down

Produse similare: