Interne Mașină De Cusut Fermoar Picior Presor Linie Invizibilă De Poziționare Pentru Cusut Masina De Cusut Accesorii Instrumente De Acasă #5

Produs nou

1 Produse

In stoc

23.96lei

Distribuiti

Informatii

Cusut Fermoar Picior Presor Linie Invizibilă de Poziționare pentru Masina de Cusut

Acest lucru poate ajuta la prevenirea cusut în dinți cu fermoar astfel încât să puteți obține rezultatele stelare.Ea are, de asemenea, un clip-on design care apasă în jos pe material astfel încât nu aveți nevoie să-l păstrați aliniat cu mâinile.

Caracteristici:

SALVATOR PENTRU FIECARE ENTUZIAST de CUSUT: Acest lucru se poate adăuga o mulțime de probleme de a cusut și de a salva o mulțime de timp.

OPERAREA HANDS-FREE: clip-on picior presor deține materialul sub ac ca este cusut, minimizând necesitatea de a ține fermoare cu propriile mâini.

REGLABIL: înălțimea și lățimea sunt ușor de reglat astfel încât să puteți lucra confortabil oricând, chiar și șuruburile pot fi ajustate pentru a se potrivi preferințelor dumneavoastră.

DIVERSE APLICAȚII: Se face nu numai de introducerea fermoare rapid și ușor, dar, de asemenea, mare de lucrări pentru a face personalizat de conducte sau de întreținere pentru orice articol de îmbrăcăminte sau acasă proiect de decorare.

COMPATIBILITATE LARGĂ: Făcute pentru un universal se potrivesc pentru a fi folosite pe orice dimensiuni standard mașini de cusut.

INSTALARE RAPIDĂ: Nu alte instrumente necesare pentru instalare, pur și simplu fixați-l în poziție până se fixează.

VERSATIL: Se adaugă funcționalități diferite la masina de cusut, astfel încât se poate realiza mult mai mult decât simpla drept de cusut.

Cum să Utilizați:

Atașați fermoar jos la masina de cusut cu ajutorul butoanelor pentru a o poziționa în locul

Pregăti materialul

Pin zip în loc, asigurându-vă că zip dinții sunt centrate pe linia de coasere

Începe de cusut

Atunci când cusut un fermoar invizibil, pur și simplu utilizați marginea de jos pentru a aplatiza cu fermoar dinți ca te coase

Caietul de sarcini:

Material: Otel Inoxidabil

Lungime: 120mm

Pachetul contine: 1 x Linie de Poziționare Fermoar Picior

Etichete: liant pentru masina de cusut, liant coase, industria coase mașină, fermoar la metru, fix cu fermoar, drăguț fermoar, picior pentru masina de cusut de mers pe jos, industriale coase, inversă cu fermoar, dublu fermoar metalic.

Fisa tehnica

Greutate 30g
Max. Cusut Grosime Alte
Mecanism De Feed De Mers Pe Jos
Mecanice De Configurare Plat-Pat
Tip Masina De Cusut De Uz Casnic
Numărul De Model piciorușului presor
Putere Alte
Lungime Cusatura Alte
starea Noi
Cusatura Formarea Blocare Cusatura
Max. Viteza De Cusut Alte
Dimensiuni de gabarit uită-te la descrierea produsului

Recenzii

Scrie o recenzie

Interne Mașină De Cusut Fermoar Picior Presor Linie Invizibilă De Poziționare Pentru Cusut Masina De Cusut Accesorii Instrumente De Acasă #5

Interne Mașină De Cusut Fermoar Picior Presor Linie Invizibilă De Poziționare Pentru Cusut Masina De Cusut Accesorii Instrumente De Acasă #5

Produse similare: