Din Oțel Inoxidabil Mătură Mop Suport Montat Pe Perete Broom Organizer Auto Adeziv Baie Bucatarie Organizator Rack Mătură Cârlig

Produs nou

1 Produse

In stoc

16.27lei

-41%

28.03lei

Distribuiti

Informatii

Descriere

Îmbunătăți mediul de viață, departe de mizeria de lucruri îngrămădite zile.Puteți folosi mătură mop titularului de a organiza obiecte pentru casa, bucatarie, garaj si gradina.Se economisește spațiu pentru casa, ține casa curată și nouă, asigurați-vă place camera ta după ordine.

Caracteristici

- Culoare: argintiu.

- Material: oțel inoxidabil premium.

- Dimensiuni: 7x4.5x4.3cm.

- Material durabil, estetic și durabilitate ridicată, utilizare pe termen lung.

- Aderenta puternica si rezistent la apa.Autocolantul este realizat din otel inoxidabil, ceea ce îl face mai durabil și foarte promițătoare.Puteți lipi oriunde doriți în mai multe locuri!

- Autocolant amestecuri de bine împotriva oricărei suprafețe.De placi ceramice, lemn, sticla, eticheta este extrem de adaptabil.

- S-ar putea folosi din nou de multe ori, fără griji că nu se va lipi!Este complet până la tine pe modul în care doriți să-l folosească!

- Nu cuie, șuruburi, foraj necesare.Pur și simplu scoateți folie protectoare, și apăsați autocolant ferm la suprafata dorita!

- Cald sfat: Stimate cumpărător, din Cauza la efect de iluminare, monitoare luminozitate, manual de măsurare și etc, ar putea fi o mică diferență în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real.Sincer sper că puteți înțelege!Vă mulțumesc!

Lista de ambalare

1 x Mop si Matura Titular

Etichete: hecare organizator de baie, etaj scoop, bucătărie organ, cârlig de pește, bucătărie, lenjerie de stocare, vintage matura titular, suport etichetă, raft bucătărie, rack storag, bijuterii din oțel inoxidabil.

Fisa tehnica

Nume De Brand OUNONA
Nr. de Niveluri Trei Straturi
Numărul De Model Depozitare Suporturi Și Rafturi
Aplicabile Spațiu În Spatele Ușilor/Pe Pereti
Tip De Instalare Montat Pe Perete Tip
Utilizarea Instrumente
Clasificarea Non-pliere Rack
Caracteristică Aprovizionat
Mop Titularii De Cuier Montat Pe Perete Cârlig Baie
Material Din Oțel Inoxidabil
Mop Mătură Raft De Depozitare Acasă Mop Broom Organizer
Dimensiune S
Raft de depozitare Instrumente de bucatarie
mătură cârlig Mop Mătură Rack
Raft De Depozitare Montat Pe Perete Suport Mop

Recenzii

Scrie o recenzie

Din Oțel Inoxidabil Mătură Mop Suport Montat Pe Perete Broom Organizer Auto Adeziv Baie Bucatarie Organizator Rack Mătură Cârlig

Din Oțel Inoxidabil Mătură Mop Suport Montat Pe Perete Broom Organizer Auto Adeziv Baie Bucatarie Organizator Rack Mătură Cârlig

Produse similare: