5in1 RF&EMS Frumusete Aparate de Radio Mezoterapie Faciala Frumusete Pen RF LED Foton Intinerire Faciala Antirid Și Instrument de Ștergere de

Produs nou

1 Produse

In stoc

92.54lei

-40%

154.25lei

Distribuiti

Informatii

5in1 RF&EMS Frumusete Aparate de Radio Mezoterapie Faciala Frumusete Pen RF LED Foton Intinerire Faciala Antirid Și Instrument de Ștergere de

Funcția Produs:

1.Compact si Ergonomic, ușor de utilizat și de transportat,

2.Portabile, de uz casnic și utilizarea de călătorie.

3.4 Electrice sfaturi și 9 bucăți de lămpi cu LED-uri pentru tratament.

4.Adoptă 3 avansat frumusete tehnologii.

5.Radio-Frecvență ( RF )

6.Electrice Stimularea Musculaturii (EMS)+Mesoporation +Electroporare

7.Terapia cu lumina Led

8.Sanatos, fara durere de ingrijire a pielii.

9.Fata de lifting, Anti-rid, Anti-imbatranire, de strângere a pielii.

10.Creme hidratante si lotiuni sunt încurajate pentru a fi utilizat cu dispozitivul.

11.La aproximativ 10 minute de tratament de zi cu zi poate ține sharp corp, pielea netedă și o față tânără.

În timp, pielea poate deveni sifonate, decolorate, și flasc.Acest lucru se datorează normale de expunere la soare, natural de imbatranire, acnee, genetica, etc.Produse de îngrijire a pielii, cum ar fi seruri, loțiuni și creme hidratante, munca la nivelul de suprafață a pielii, dar de obicei nu poate pătrunde adânc în piele și afectează colagenul din straturile profunde ale pielii.

Radio-Frecvență (RF) si Electrice Stimularea Musculaturii (EMS) Instrumente de Frumusete opereze cu unic, și mai adânc, efecte de stimulare care poate stimula regenerarea colagenului, de strângere a pielii și de a îmbunătăți tonul pielii și aspectul general al pielii.Creme hidratante si lotiuni sunt încurajate pentru a fi utilizate cu acest aparat, deoarece dispozitivul poate crește eficiența lor și de a oferi pentru funcționarea mai bună a aparatului.

Acest dispozitiv este recomandat pentru următoarele condiții:

Se înmoaie liniile si ridurile

Pentru UV-piele deteriorate

Pentru a preveni pielea de îmbătrânirea

Pentru pielea predispusa la acnee

Pentru piele pete

Împotriva pigmentare marchează

Pentru multe persoane, acest aparat poate elimina nevoia de costisitoare și dureroase injectii care vizează furnizarea de produse de piele la niveluri mai profunde ale pielii.

Acest aparat funcționează pe cinci concepte de bază ale sănătos, nedureroasa, de îngrijire a pielii.Aceste concepte sunt Electrice Stimularea Musculaturii (EMS),Mesoporation, Electroporare, Frecvență Radio (RF) și Diode Emițătoare de Lumină (LED) de Energie de Lumină.

1. EMS (Electric Muscle Stimulation

EMS este folosit pentru a activa celulelor pielii, stimulând întinerire de colagen, pentru a îmbunătăți elasticitatea pielii, înmoaie ridurilor si lasa pielea cu un aspect neted și sănătos.

2. Mesoporation

Originea Mesoporation vine de la combinația de mezoterapie și electroporare.Mezoterapia este un sistem transdermic piele de livrare, în care micro-ace de puncție piele, pentru a permite livrarea de ingrediente active la straturile profunde ale

pielea.

Electroporare este un non-invazive electrice tratament care poartă, de asemenea, ingredientele active in straturile dermice.Spre deosebire de mezoterapie, mesoporation nu are nevoie de ace.

Mesoporation lucrări de deranjant suprafața pielii provoacă deranjat celule pentru a deschide temporar pentru a crea mici de umiditate canale sau mezoporilor, care oferă pentru transportul moleculară mare de agenți în piele.

3. Electroporare

Electroporare oferă un mijloc de transport de colagen și acid hialuronic mai adânc în piele.Electroporare oferă mijloacele de a obține rezultate mai mari cu produse de îngrijire a pielii fără a fi nevoie de ace.

4. Radio-Frecvență (RF)

Energie de Frecvență Radio folosește țesut rezistența naturală în diferite straturi ale pielii pentru a transforma energia RF este aplicat pe piele în energie termică.RF energii pot fi utilizate pentru pacienți de toate tipurile de piele și vă permite pentru diferite adâncimi de penetrare care să permită creșterea de colagen contracție și producerea de colagen nou.

5. Diodă Emițătoare de lumină (LED) de Energie de Lumină

LED-ul este utilizat pentru a furniza o fara durere de ingrijire a pielii tratament care hrănește pielea prin stimularea producției de colagen și tratează acnee ușoară până la moderată.

Lumina LED-uri functioneaza prin trimiterea de producere a energiei pachete de lumină în straturile profunde ale pielii.LED tratamente pot reduce liniile fine si a ridurilor, tratarea soare-deteriorarea și vergeturi, și de a reduce roșeață după mai agresiv IPL sau tratamente cu laser.

Caracteristici:

1.Folosesc de 3 ori pe săptămână, timp de 10 minute de fiecare dată.

2.ușor de transportat,poate fi ținut în mână.

3.costum pentru uv-deteriorat,predispus la acnee,pete de piele,înmoaie liniile și ridurile, pentru a preveni îmbătrânirea pielii problemă,împotriva pigmentare a pielii.

4.costum pentru :fata/nas/frunte/chin/eyebag și antirid de ingrijire.LED-ul este utilizat pentru a furniza o fara durere de ingrijire a pielii tratament care hrănește pielea prin stimularea producției de colagen și tratează acnee ușoară până la moderată.

Etichete: angel perna, curat faciale, dhl, massag cu role, hp pen stylus, Tecsun, ts baterie cu litiu, radio fm, epil ipl, baterie aa recharg.

Fisa tehnica

Nume De Brand Deciniee
Mărfuri De Certificare A Calității ce
Plug EU/ AU /US /UK
Tip 5in1 RF&EMS Frumusete Aparate
Sursa De Alimentare Baterie Reîncărcabilă
Tensiune Standard 110V (nu sunt incluse) -220V (nu este inclus)
Funcția Vibrații Masaj
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

5in1 RF&EMS Frumusete Aparate de Radio Mezoterapie Faciala Frumusete Pen RF LED Foton Intinerire Faciala Antirid Și Instrument de Ștergere de

5in1 RF&EMS Frumusete Aparate de Radio Mezoterapie Faciala Frumusete Pen RF LED Foton Intinerire Faciala Antirid Și Instrument de Ștergere de

Produse similare: