Livrare gratuita originale de testare pentru LG 50PT255C-TA placa de baza EAX64103901 (0) munca LGPDP50T3 display

Produs nou

1 Produse

In stoc

75.26lei

Distribuiti

Informatii

cumpărătorul trebuie să citească!!!

Pls notă:

1:Descrierea inainte de a cumpara, vă rugăm să citiți cu atenție titlul, vă rugăm să asigurați-vă că placa de modele și modele de mașini, dacă nu sigur, dreptul de a cumpăra produsul nu se potrivește cu locul de muncă, acest lucru este responsabilitatea de a fi un cumpărător, nu suntem responsabili pentru, putem accepta returnarea de bunuri, dar nu vom suporta costurile de transport, dacă nu ați înțeles problemă, puteți trimite e-mail la noi, vom răspunde la e-mail, vă mulțumesc!

2.Aceste produse sunt utilizate, placa de circuit componente nu rupte,vom testa înainte de a-am trimis ,

3. Toate produsele au fost testate înainte de expediere.Dacă produsul este defect în timpul transportului, vă rugăm să ne informați imediat după ce a primit-o.

4: nu deschide o disputa, deoarece produsul este vechi.Avem o descriere detaliată.Dacă nu puteți accepta, te rog, nu face ordine, și pentru a evita provocând dispute inutile.Vă mulțumesc!

5:o Parte din produs este nou și original, în cazul stocurilor avea noi stoc, va vom trimite toate produsele noi, dacă în cazul noilor stoc vândut, va vom trimite produsele vechi, dar toate produsele sunt strict testate înainte de expediere, așa că nu vă faceți griji!sper că puteți înțelege!

6: Toate produsele au o perioada de trei luni perioada de garanție, dacă aveți orice probleme de calitate, aveți posibilitatea să contactați cu noi ,putem schimba bunuri și de întreținere, Dacă nu sunteți mulțumit, Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface, fără nici o pierdere.nu vă faceți griji

Etichete: icloud placa de baza, ryzen încorporat placa de baza, placa de baza samsung tv, placa de baza lga1156, placa de baza g31, bord lg, lg placa de baza tv, consiliul tv lg, placa de baza industriale încorporate, încorporat fără ventilator placa de baza.

Fisa tehnica

Tip Încorporat Industriale Placa De Baza
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Henrylian

Recenzii

Scrie o recenzie

Livrare gratuita originale de testare pentru LG 50PT255C-TA placa de baza EAX64103901 (0) munca LGPDP50T3 display

Livrare gratuita originale de testare pentru LG 50PT255C-TA placa de baza EAX64103901 (0) munca LGPDP50T3 display

Produse similare: