Antic Vechi postere 1976 postere vechi al Partidului Comunist din China: Mao Zedong liberă de transport de marfă

Produs nou

1 Produse

In stoc

77.25lei

Distribuiti

Informatii

Notificare:

Sunt oameni de afaceri din Beijing, china,după Cum știți,cultura Chineză 5.000 de ani de istorie conține inestimabilă pentru istoria și cultura toate artele,Astfel încât ambarcațiunile de arte au o istorie lungă,Acum ambarcațiunile de oameni utilizare a tehnicilor antice a creat frumos și mă întreb de artizanat arte, cum ar fi jad,bijuterii și argint de sculptură în piatră și artefacte,Toate dintre ele sunt simbolul fericit ness și noroc,astfel încât acestea sunt în valoare de a colecta!De data asta va voi arata un rafinat și excelent comoara!!!Din fotografiile, puteți vedea, este foarte bine.Cu un stil perfect,design frumos, minunat manopera, este de fapt o opera de arta rare, și în valoare de colectare!!!Este în stare bună.Uita-te la poze puteți vedea forma este foarte bine; Atât de minunat articol .

Livra elucidarea

Clar plata atunci când cumpărătorul a livra elementul de Noi va fi, în 3 zile lucrătoare.

Poștale:

Trimitem marfa prin China Post de Aer sau Hongkong Post despre 15-25 de zile pentru a ajunge,putem oferi numărul de urmărire pentru a verifica e-mail de stare .Desigur, dacă aveți mai mult de cumpărare,prețul va fi mai mic.dacă aveți mai multe întrebări sau c ement pe de transport maritim,pls nu ezitați să contactați echipa noastră de servicii clienți.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe în țara dumneavoastră locală.

Remarca:

Apreciem toti clientii nostri de pe www.primaria-urzicuta.ro și vom asigurați-vă ÎNTOTDEAUNA că sunt fericit cu tranzacția.Mă mândresc cu faptul că putem oferi clienților noștri un foarte bun produs și cele mai bune servicii, care este departe și mai presus de cele mai multe alte dealeri de pe internet.Vom asigurați-vă că experiența dvs. cu noi este de o foarte plăcută una!

După serviciu:

Dacă nu puteți primi pachetul in 30 de zile ,vă rugăm să comunice cu mine.Și dacă ai primi articol ,înainte de a mă părăsi feedback-ul,aveți nemultumite de lucruri,vă rugăm să comunice cu mine, voi rezolva pentru a face să vă mulțumiți în timp.Și Dacă nu sunteți mulțumit cu serviciul meu sau articol ,vă Rugăm să comunice cu mine în timp,voi rezolva pentru a face să vă mulțumiți.Eu va lasa sa te bucuri,Aceasta este promisiunea mea.

Prin achiziționarea acestui articol, cumpărătorul este de acord cu TOȚI termenii și condițiile.Dacă aveți o problemă vă rugăm să ne contactați și vom încerca și de a rezolva pentru tine repede.

Despre Feedback-Ul:

Noi bun venit posibilitatea de a face schimb de Feedback cu tine, ca unul dintre mulți cumpărători.Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ.Vrem ca tu să fii mulțumit cu achiziția dvs. și va sârguință de lucru cu tine.

Etichete: comunist, președintele mao, inima lgbt, propaganda comunistă, china partidul comunist, poster chinez, poster de perete, mao, președintele mao statuie, mao poster.

Fisa tehnica

Stil Clasic
Original No
Nume De Brand EASTCODE
Baza De Sprijin Hârtie
Numărul De Model rrttt
Forma Dreptunghi Verticale
Modul cadru Oglinzi Fara Rama
Material Hârtie
Subiecte PORTRET
Tip poster
Cadru No
Mediu acuarelă
Technics Vopsire Prin Pulverizare

Recenzii

Scrie o recenzie

Antic Vechi postere 1976 postere vechi al Partidului Comunist din China: Mao Zedong liberă de transport de marfă

Antic Vechi postere 1976 postere vechi al Partidului Comunist din China: Mao Zedong liberă de transport de marfă

Produse similare: