Transport gratuit insertii carbură WNMG060404 / WNMG060408 GM Potrivit pentru MWLNR Serie de Cotitură Confruntă Externe Strung Tool

Produs nou

1 Produse

In stoc

93.28lei

-17%

113.74lei

Distribuiti

Informatii

Material:

GP1115: bine, semi-finisare prelucrare de ultra fin MT-TiCN, combinate cu suprafața gradient de aliaj de substrat și tenacitate bună de AL2O3 și suprafață netedă de cositorire structura, rezistenta la uzura buna, potrivit pentru oțel, oțel aliat, semi termina de prelucrare de precizie.

GP1125: semi precise ușoară finisare ultra fin MT-TiCN, combinate cu suprafața gradient de aliaj de substrat și tenacitate bună de AL2O3 și suprafață netedă de cositorire structura, bună rezistență la uzură bun de performanță, în același timp, semi precise, adecvate pentru oțel, oțel aliat, ușor aspră de prelucrare.

GP1225: semi precise ușoară finisare ultra fin MT-TiCN, combinate cu suprafața gradient de aliaj de substrat și tenacitate bună de AL2O3 și suprafață netedă de cositorire structura, în bună uzura performanță, în același timp, puterea este mult îmbunătățită, potrivit pentru instabil stat semi precise oțel, aliaj din oțel ușor aspră de prelucrare.Este upgrade-ul de GP1125 clasa.

GP1135: degroșare ultra fin MT-TICN, AL2O3 și suprafață netedă de cositorire structura și anti colaps suprafață gradient de aliaj de lamă și pe bază de combinație; potrivit pentru starea instabilă de prelucrare dur; oțel; oțel aliat.

GP3125: strat de acoperire TiAIN structura cimentat carbură de substrat și nano structura de semi-finisare de particule fine.Universal.Potrivit pentru toate tipurile de prelucrare a materialelor.

GM1125: semi finisare, degroșare bună rezistență matrice și TiCN și Tablă de acoperire, combinate cu o bună rezistență la șoc termic și rezistența la impact mecanic, degroșare și finisare semi potrivit pentru oțel inoxidabil, poate fi folosit pentru a întrerupt de tăiere.

Puterea și puterea de GM3115: bine, semi-finisare prelucrare de acoperire TiAIN și la bază o combinație de particule ultrafine, care are bun anti bue caracteristici, poate prelungi durata de viață de tăiere, finisare și finisare semi potrivit pentru oțel.

GK1115: bine, semi-finisare de înaltă rezistență la uzură de cristal fin de particule matrice și grosimea stratului de AL2O3 combinație perfectă, printr-un strat special tehnologia de procesare, de acoperire suprafața este netedă, în prelucrarea de gri fier și fontă ductilă, bună performanță de rezistență la uzură și marginea rezistența la zgâriere.

GK1125: semi finisare, curatare special pentru noua fonta de prelucrare a lansat.Rezistență ridicată la abraziune, cristal fin de particule de matrix combinat cu AL2O3 grosimea stratului de acoperire perfect, cu o bună rezistență la uzură și durabilitate este îmbunătățit foarte mult, pentru condiții dure în puterea cerințele de schimbare.

GN9135: prelucrare dur granulație fină cimentat carbură de substrat, tare si rezistenta la uzura buna, potrivit pentru Tongzhu prelucrare dur din aliaj de aluminiu.

GN191: oțel, fontă, oțel inoxidabil și generale clasele de masini, de frezat, de înaltă rezistență la abraziune și rezistență de atât.

GN201F: oțel, oțel inoxidabil, masina de frezat generale clasele de mare putere, de mare durabilitate si rezistenta excelenta la abraziune.La GN201F serie de ultrafine cu granulație fină (granulație medie clasa 0,6 U), și utilizate pentru degroșare strunjire din oțel material.

Etichete: wnmg080404, wnmg080408, 7XL vesta, wnmg 060404, wnmg060408, WNMG, s20r mwlnr08, farfurie portelan, pasăre în ramura, pâine cilindru.

Fisa tehnica

Acoperire TiCN
Numărul De Model WNMG060404 / WNMG060408
Nume De Brand KAVTECNC INSTRUMENTE
Material Carbură De Tungsten
Utilizare De Cotitură Externe Instrument
Duritate 92.8 HRA

Recenzii

Scrie o recenzie

Transport gratuit insertii carbură WNMG060404 / WNMG060408 GM Potrivit pentru MWLNR Serie de Cotitură Confruntă Externe Strung Tool

Transport gratuit insertii carbură WNMG060404 / WNMG060408 GM Potrivit pentru MWLNR Serie de Cotitură Confruntă Externe Strung Tool

Produse similare: