DOUĂ-MOD Inteligent Wifi Întrerupătorul Panoului de Control Vocal Wireless Perete switch-uri din marea BRITANIE UE de control de la Distanță cu Alexa de Start Google 1/2/3 Gasca

Produs nou

1 Produse

In stoc

101.66lei

Distribuiti

Informatii

Produs Parametru:

Tip: WiFi Smart Switch Panel Material: PC V0 Ignifug + ABS Element De Culoare: Alb/Negru Funcția: Wi-Fi Tractare mod de control, Compatibil cu Amazon Alexa Echo Google Asistent Acasă Sursa de Alimentare: AC 95-250V 50/60Hz Curent Max de: 10A /250v/gang Putere Max: 2000W / gang Temperatura De Operare: -10℃-45℃ (14℉- 113℉) De Operare Umiditate:≤80% APLICAȚIE gratuită: Tuya Inteligent UE/UK Dimensiuni: 86*86*35mm(3.4*3.4*1.4 inch) Wi-Fi de Tip: 2.4 GHz 802.11 b/g/n Certificare: CE, RoHS, FCC

Memento:

Acest comutator Netural Linie necesar.Înainte de a cumpăra, vă rugăm să confirmați dacă Casa ta Netural Linie pentru acest Comutator.

Caracteristici Produs:

1.Control De La Distanță Păstrați conectarea WiFi smart Switch cu rețeaua de domiciliu (acceptă numai 2,4 GHz), puteți controla de la distanță Smart Switch de pe smartphone-ul Simula atunci cand pleci de acasa. 2.Cota de Aparat, puteți controla aparatul cu familia sau prietenii dvs., astfel încât acestea pot, de asemenea, controla. 3. Control Vocal Prin conectarea vorbitor Inteligent, cum ar fi Amazon Alexa, Google Acasa, aveți posibilitatea de a controla aparatele de acasă de voce.. 4.Timer Automat de Declanșare și Porni dispozitivele conectate pe și de pe cel desemnat de ori.Programul de sufragerie, ventilator pentru a porni în dimineața sau programul pentru copii lampă pentru a opri pentru a lasa sa stiu e ora de culcare 5.Nu Hub Necesare Smart plug funcționează cu orice asigurat 2.4 GHz fără fir rețea fără a fi nevoie de un hub separat.Memento: Acest comutator Netural Linie necesar.Înainte de a cumpăra, vă rugăm să confirmați dacă Casa ta Netural Linie pentru acest Comutator.

Cum este de Cabluri? (Ia 1 banda Dublu comutator de control ca un exemplu)

1. Întrerupătorul principal trebuie să folosească live sârmă și sârmă neutre pentru a oferi putere.Așa cum se arată în figura 1, 2. 2. Sclavul comutator are nevoie pentru a utiliza imagini de sârmă și sârmă neutre pentru a oferi putere.Așa cum se arată în Figura 3, 4. 3. Un capăt al bec este conectat la linia neutru, așa cum se arată în Figura 6; celălalt capăt este conectat la live wire priza de la comutatorul principal, așa cum se arată în Figura 5. În sus și în jos poziții ale comutatorului principal și sclavi switch-ul poate fi schimbat.Vă rugăm să rețineți că cele două căi comută apar în perechi, iar acestea sunt deja asociat atunci când sunt livrate din fabrică.

Cum Comutatorul principal este de Cabluri? (Ia 3 gang switch ca un exemplu)

Mai întâi de toate, comutatorul are nevoie de fire și firul neutru pentru a oferi putere, așa cum se arată în figurile 1 și 3. Apoi conectați 2, 4, 5, 6 în funcție de metoda de conectare în figură.Vă rugăm să fi sigur că nu sunt foarte detaliate instrucțiunile din pachet.În plus, puteți, de asemenea, cere-ne, vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

În cazul în care este folosit?

În panoul de comutare poate fi folosit în orice poziție în cazul în care aveți nevoie pentru a înlocui originalul panoul de comutare (vă rugăm să acorde o atenție la modelul corect) Comutatorul din panoul de control becuri, ventilatoare, alte aparate de uz casnic, care trebuie să fie controlate prin întrerupătoare, etc. (vă rugăm să acorde o atenție la puterea)

Cum funcționează

1. Smart Switch conectează la server prin intermediul Wi-Fi, și informează starea actuală a Comutatorului, astfel încât să puteți vedea starea reală a dispozitivului de pe telefonul smartphone. 2. Control comenzi sunt încărcate pe server prin rețea de pe telefon și serverul transmite comenzile de control de la Smart Switch.Comutatorul se execută pe sau pe comenzi.Vă rugăm să fiți siguri că datele comunicarea este foarte sigure prin criptare.

Două Metode De Control

Comutatorul are două metode de control: Touch control și telefon Inteligent Wi-Fi control de la distanță.

Vocie De Control

Switch-ul poate fi controlat de boxe inteligente, cum ar fi Amazon Alexa, Google asistent, etc. Poți trăi elegant, în timp ce eliberarea de mâinile tale, doar ca trebuie un profesionist butler.

Control de la distanță

Smartphone-ul de control de la distanță.Puteți controla comutatorul oriunde și oricând.În același timp, puteți grupa mai multe becuri și de a controla grupurile de

Sarcinile Programate

Puteți seta funcția de timer, unele dispozitive pot rula în mod automat atunci când părăsiți sau de a lua acasă.

Folosi Cu Ușurință

Comutatoarele sunt concepute pentru a se potrivi cu marea BRITANIE, standardele UE, respectiv

Șansă Reală

Ce e în pachet?

1, Un comutator principal 2, Un negustor de Sclavi comutator 3,Două seturi de șuruburi de montare

Cum pentru a descărca APP

Vă rugăm să Deschideți app store, de căutare pentru "Tuya inteligent" sau "Smart Life" , și instalați-l.Sau puteți, de asemenea, scana codul QR de mai jos pentru a descărca.

Etichete: ios acasă de automatizare, acasă inteligent, sonoff comuta wifi, placi de gadget-uri, comutator wifi, sârmă comutator de perete, wifi inteligent swich estompat, ușa tuya inteligent, alexa, homekit comutator.

Fisa tehnica

APP1 viața inteligentă
Starea de Asamblare Gata-de-Go
STANDARD UE/MAREA BRITANIE
Dimensiune 86*86*35mm
Wi-Fi De Tip 2.4 GHz 802.11 b/g/n
Funcția Wi-Fi de Tractare mod de control
Alimentare AC 95-250V 50/60Hz
Nume De Brand RightSitu
culoare alb/negru
Origine NC(de Origine)
App tuya inteligent
Camera Echipat No
Curent Max 10A /250v/gang
Temperatura De Operare -10℃-45℃ (14℉- 113℉)
Funcția 1 Compatibil cu Amazon Alexa Echo Google Asistent Acasă
Certificare CE, Rohs, FCC
Numărul De Model KWBJ-QB-TW
Material PC-ul V0 Ignifug + ABS
Tip wifi smart switch panel
type1 Două mod de control
Compatibilitate Toate Compatibile

Recenzii

Scrie o recenzie

DOUĂ-MOD Inteligent Wifi Întrerupătorul Panoului de Control Vocal Wireless Perete switch-uri din marea BRITANIE UE de control de la Distanță cu Alexa de Start Google 1/2/3 Gasca

DOUĂ-MOD Inteligent Wifi Întrerupătorul Panoului de Control Vocal Wireless Perete switch-uri din marea BRITANIE UE de control de la Distanță cu Alexa de Start Google 1/2/3 Gasca

Produse similare: