4 ÎN 1mare Frecvență Electrodul Facial Aparat Portabil Electrod Bagheta Acnee Spot Wrinkle Remover de Păr în Creștere Tuburi de Îngrijire a Pielii, Spa

Produs nou

1 Produse

In stoc

86.93lei

-40%

144.90lei

Distribuiti

Informatii

Acest lucru este nou tip, 7 Baghete Tub Electrod de Înaltă Frecvență Faciale Mașină de Înaltă Frecvență Electrod Tub de Sticlă Electroterapie Frumusete Dispozitiv de Introducere: de înaltă frecvență electroterapie este prin electrod de sticlă tub pentru a produce de înaltă frecvență curent, și pe piele, astfel încât rezultatele de tratament.El ajută pentru a calma nervii și de a analgezie funcție.Are funcția de anti-imbatranire, anti-rid și pielea-a atras.Îmbunătăți secreția, valoarea PH-ului provoacă pielea să se aplece la neutralitate.Accelera circulația sângelui și de a îmbunătăți metabolismul.Ea produce ozon pentru sterilizare, poate ajuta la vindecarea rănilor și păstreze porii.

Caietul de sarcini:

Tensiune de alimentare: 110-240V

Frecventa: 50-60 Hz

Putere: 10 watts

Culoare: Portocaliu

Vine cu patru electrozi pentru a trata atât față și corp

Ciuperci tub pentru a largi zona de tratament

Limba tub pentru zonele sensibile, cum ar fi cercurile intunecate de sub ochi

Îndoiți tubul pentru zonele fața locului

Pieptene tub pentru stimularea scalpului circulație să crească par nou.Caracteristici: 1. Electroterapie instrument efect: efecte anti-inflamatorii, sterilizare, tratament de acnee, acnee promova vindecarea, De inhibiție a creșterii bacteriene, reduce si regleaza secretia de sebum, de a promova metabolismul. 2. Patru tipuri diferite de electrozi atitudine: puteți alege diferite electrozi pentru a trata problema a pielii .ciuperci mari pentru mari zone faciale, ciuperci mici pentru o suprafață mai mică,mică de sticlă cap pentru zonele fața locului,și pieptene accelera circulatia sangelui din cap. 3. De înaltă frecvență de vibrație: promovarea limfatic și circulația sângelui, pentru a îmbunătăți regenerarea celulelor, din cauza curentului de conducție al electrodului generate de vibrații, de căldură, de asemenea, are un calm de piele, masaj rolul.Pachetul Include: 1 x mașină Principal 1 x Electrod Tub de Sticlă (Pieptene Tub, Limba Tub, Ciuperci Tobe, Îndoiți Tubul) 1 x Instructiuni de folosire (Ambalate cu Cutie de vânzare cu Amănuntul, în caz de accident în timpul transportului)

Cum să Utilizați de Îngrijire a Pielii Mașină?

1. Introduce ales electrod de sticlă în înaltă frecvență mașină; împingeți ușor în electrod și că trebuie să-și revină la loc.

2. Rândul său, de înaltă frecvență mașină de la un nivel zero și porniți-l.

3. Țineți mânerul de înaltă frecvență electrod în parte, care în mod normal lucrează cu și de a face contact cu electrodul și degetul înainte de introducerea pe pielea ta.

4. Loc de electrozi pe piele și scoateți degetul.

5. Crește intensitatea de la un cadru confortabil și pentru a muta electrod în cercuri mici în jurul valorii de piele pentru un maxim de cinci minute.

6. Puneți degetul înapoi pe electrod și scoateți-l din piele.

Notificare:

1. Pentru pielea sensibila, vă rugăm să folosiți un strat subțire de tifon pentru a acoperi suprafața pielii înainte de a lua grijă pentru a evita excesiv de iritare a pielii.

2. Nu lăsați tubul de sticlă în aceeași poziție pentru mai mult de 10 secunde.

3. Femeile gravide și in vivo implantate stimulatoare cardiace cu handicap instrumentului.

4. Înainte de a începe instrumentul trebuie să instalați mai întâi electrod de sticlă tubul de pe mâner, utilizați instrumentul pentru a opri alimentarea.

5. Acest instrument nu este potrivit pentru pielea cu pistrui sau alte pete.Despre plug: Acest aparat trebuie: Plug SUA,EuropenPlug, Britanic(marea BRITANIE) Plug.Dacă needAustraliaPlug, va vom trimite un adaptor suplimentar.

Etichete: anioni instrument, tecar, scrub facial, bicicleta coloanei vertebrale, perie curata, emsculpt, lumi spa, rejuven piele dispozitiv, spa facial, automată mașină de îndepărtare a părului.

Fisa tehnica

Sursa De Alimentare electric
Cerere Fata, Par, Corp
Tip De Înaltă Frecvență Tub De Sticlă
Origine NC(de Origine)
Element Nume Electroterapie De Înaltă Frecvență Instrument De Frumusete
Tensiune 100-240V, 50-60Hz
Classfication De Înaltă Frecvență Dispozitiv De Curent
Material Fibra de sticla
Articol De Înaltă Frecvență Electrod Tub De Sticlă
Nume De Brand Beauty Star
Lumina De Culoare Orange
Numărul De Model SC056
Funcția Spot Remover, Vindeca Cicatricile, Se Sterilizează Bacteriile

Recenzii

Scrie o recenzie

4 ÎN 1mare Frecvență Electrodul Facial Aparat Portabil Electrod Bagheta Acnee Spot Wrinkle Remover de Păr în Creștere Tuburi de Îngrijire a Pielii, Spa

4 ÎN 1mare Frecvență Electrodul Facial Aparat Portabil Electrod Bagheta Acnee Spot Wrinkle Remover de Păr în Creștere Tuburi de Îngrijire a Pielii, Spa

Produse similare: