Inkbird WI-FI gratuit Sous Vide Imersiune Pompa de Vid Aragaz Lent cu LCD Digital, Control Precis Temperatura si Timer pentru Bucatarie

Produs nou

1 Produse

In stoc

316.48lei

-24%

421.96lei

Distribuiti

Informatii

Inkbird Sous Vide WI-FI Culinare Aragaz 1000 W Precis Temperatura si Timer, Inox Termică Imersiune Pompa pentru Bucatarie

Anunț: vă Rugăm să Plasați Comanda prin intermediul www.primaria-urzicuta.ro Standard de Transport maritim ,Vă Mulțumesc !

Pentru franceză/italiană Cumpărător, vă rugăm să alegeți pentru a navei din China.Germania depozit nu se poate face la livrare pentru aceste luni.

Descriere: Inkbird wifi Sous Vide precizie aragaz ajuta sa gatesti ca un profesionist.Pur și simplu pereche cu Inkbird Inteligent app pentru a gestiona gatiti peste tot de gama wifi, apoi va elibera și au mai mult timp cu familiile și prietenii.Mai ales ușor de utilizat și curat, a Pus precizie aragaz la orice oală cu apă și o picătură de alimente dorit sigilat într-o pungă sau borcan de sticlă, apoi setați temperatura si timer.Caracteristici: Control de la Distanță Wifi--Download Inkbird Inteligent app în iphone sau telefon Android, vă va elibera și se fierbe peste tot.Toată familiile și prietenii se pot controla această unitate wifi în același timp, nu limitat pentru multi oameni conectați.Setarea de bază, procedura, de asemenea, pot terminat pe unitate.

✔ Instrumente pentru un Nou stil de Viață ... INKBIRD Sous Vide Aragaz aduce profesionale restaurant tehnologia de gătit la domiciliu, care fierte orice tip de carne—carne de vită, carne de porc, de miel, de pasăre sau, mai ales bine cu pește și fructe de mare, legume, ouă, multe fructe si deserturi.Rămâne de alimente nutritive, păstrează vitaminele niveluri de alimentare la 90% după preparare.

✔ Precizie Temperatura si Timer - Mare LCD cu afișare de control, intervalul de temperatură și precizie :77°F~210°F (25 ° C~99ºC ) și 0,1 ° c(1°F ).Max temporizator de interval este de 99 de ore 59 de minute.De asemenea ușor de citit ecran LCD: (W)36mm*(L)42mm ,128*128 LCD Dot Matrix.Gătit acasă cu sous vide asigură și crește siguranța alimentelor.

✔ Uniformă și Rapidă a Căldurii Circulație ... de 1000 de wați lasa de circulație a apei se incalzeste apa foarte repede și să profite din plin de carne de licitație și umed.Se potriveste pe orice vas și costum pentru legume, carne, fructe, brânză,ouă și așa mai departe.

✔ Ușor de Curățat -- Detașabil carcasa pompei din oțel inoxidabil și toate părțile umede sunt din otel inoxidabil, aproape de curățenie nu este necesar, după utilizare, trebuie doar pur și simplu curat și să-l păstrați în loc uscat.Oala se așează într-o baie de apă fierbinte și nu vine niciodată în contact direct cu alimente, astfel încât de curățare este o briza(nu curățați panoul de control și afișare în apă)

✔ Ușor de Utilizat - Nu alte echipamente necesare.Pune precizie aragaz la orice oală cu apă și o picătură de alimente dorit sigilat într-o pungă sau borcan de sticlă.Pur și simplu setați temperatura si timer oriunde din gama wifi gratuit sine și de a face gustul alimentelor cu mai multe substanțe nutritive și vitamine.

✔ Protecție și Alarmă de Temperatură-Această unitate se va opri de lucru și alarmă atunci când nivelul apei este mai mic decât cel minim.De asemenea, se va tine de alarmă atunci când temperatura ajunge la țintă valoare de setare.Din oțel inoxidabil este usor de curatat.În timp ce acest aparat nu este rezistent la apă.Nivelul apei nu poate peste max linie.Specificatii: putere de Intrare(SUA):120v 60Hz, putere de Intrare( UE,AU,UK):220V Putere de Incalzire:1000W Lungimea Cablului:1.2 m, ușor de Citit LCD: (W)36mm*(L)42mm ,128*128 LCD cu Matrice de puncte de Control de Temperatură Gama: 77°F~210°F (25 ° C~99ºC ) Precizie Temperatura:0.1 ° C(1°F ) Interval de Setare Timp:Max 99 de ore 59 de minute Timp de Setare Interval Minim:1 minut Direcționale Pompa: 360 de Grade de încălzire

Pachetul Includeds:

1 x Sous Vide Aragaz

1 x Manual de Utilizare

FAQ

FAQ 1: Cum să vă Conectați ?

Soluție: 2.4 G WIFI, și porniți GPS.În modul bliț, atunci vă rugăm să încercați să vă conectați.De asemenea, puteți să consultați manualul de funcționare.

FAQ 2: de Ce au Nevoie pentru a Porni GPS-ul ?

Soluție: Pentru că de cerere oficial al google .Și telefonul mobil Android APLICAȚIE are nevoie de conexiune pentru a deschide GPS-ul.

FAQ 3: se Va Opri în mod Automat atunci Când Ajunge la Setarea de Temperatură ?Sau Păstrați-l la o Temperatură Constantă?

Soluție: După atingerea obiectivului stabilit de temperatură, se va reaminti și apăsați butonul set timp temperatură constantă.După ce ajunge la timpul setat, nu va fi o amintire, dar nu se va opri automat și se va menține constantă temperatura.

FAQ 4: Putere?

Soluție: 1000W

FAQ 5: Poate fi Detașabil pentru Curățare?

Soluție: din oțel Inoxidabil găleți pot fi scoase și spălate.

Etichete: aspirator aspirator fără fir, inkbird wifi, timer, control temperatura, c stand de fotografie, contor de temperatura, INKBIRD, sous vide, bluetooth termometru digital, vreme digital controler de temperatura.

Fisa tehnica

Dimensiunea De Afișare 2.0 - 3.9 Cm
Putere Tip NICI unul
Origine NC(de Origine)
Control Temperatura Gama 77F - 210F (25C - 99C )
Max Măsurare A Temperaturii 70°C - 99°C
Lungime Cablu 1M
Putere de intrare(statele UNITE ale americii) 120v -220v
Timp De Setare Interval Minim 1 minut
Utilizare De uz casnic
Certificare CE
Teoria Controler De Temperatura
Ușor de citit LCD (W)36mm*(L)42mm ,128*128 LCD Dot Matrix
Nume De Brand INKBIRD
Caracteristică 2 Smart ustensile de bucătărie
Numărul De Model ISV-100W Wifi Sous Vide
Puterea De Încălzire 1000W Puternic
Caracteristică 1 WIFI Vid Lent Sous Vide
Numele Sous Vide WI-FI Culinare Aragaz 1000W Precis Temperatura si Timer
Lungimea Cablului 1.2 m
Gama de Setare Timp Max 99 de ore 59 de minute
Precizie temperatura 0.1 C (1F )
Stil În Picioare În Stația De
Tip Display Digital
Direcțional Pompa 360 de Grade de încălzire

Recenzii

Scrie o recenzie

Inkbird WI-FI gratuit Sous Vide Imersiune Pompa de Vid Aragaz Lent cu LCD Digital, Control Precis Temperatura si Timer pentru Bucatarie

Inkbird WI-FI gratuit Sous Vide Imersiune Pompa de Vid Aragaz Lent cu LCD Digital, Control Precis Temperatura si Timer pentru Bucatarie

Produse similare: