OurWarm Halloween Gonflabile Fantoma cu LED-uri de Lumină Rotativă pentru Decor de Halloween de Groaza Casa Curte Decoratiuni de Halloween elemente de Recuzită

Produs nou

1 Produse

In stoc

116.95lei

-29%

167.07lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristică:

✔ Drăguț Gonflabile Fantomă: Halloween Gonflabile cu Dovleac în Mână și un Dovleac cu BOO in parte, arata ca un colindător.Marimea perfecta 5ft înalt pentru copii, care este potrivit pentru copii atinge ✔ Luminoase Rotative de Lumină: lumini de Rotație a construit în interiorul gonflabile fantomă, mai Strălucitoare decât altele, lumini de rotație perfect apela la copii mai mici, o distracție sufla curte si gradina decor ✔ Material de calitate: Halloween gonflabile fantoma este fabricat de înaltă calitate din Poliester impermeabil.Pe ploaie nu se va distruge.Avem, de asemenea, frânghii și piloți, precum și un sac de pânză pentru a pune unele obiecte pentru a repara ✔ Ușor De Utilizat: fantomă înfricoșător decor este construit în motor de ventilator și în doar câteva secunde, acesta va fi pe deplin umflate, apoi fixați-l la pământ, gata să dea toți vecinii tăi un chicotit pe cât de drăguț este ✔ Cel mai bun Decor de Halloween: Dacă este folosit la halloween decoratiuni de exterior gonflabile, halloween curte decoratiuni drăguț, decoratiuni de gradina în aer liber, decor gazon, terasa si veranda decor , vă rugăm să asigurați-vă că-l departe de apă

NOTĂ:Despre Post Livrare

Vă rugăm să alegeți:Vânzător este Metoda de Transport maritim Noi vă va oferi numărul de urmărire în termen de 24 de ore.Postul de Transport maritim, inclusiv următoarele țări: Statele Unite Ale Americii, Marea Britanie, Franța, Germania, Italia, Spania, Olanda, Belgia, Luxemburg, Irlanda, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Estonia, Finlanda, Ungaria, Letonia, Lituania, Malta, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Suedia, Austria, Danemarca, Australia, Africa De Sud Timp de livrare:6-10 zile lucrătoare Canada Timp de livrare:8-15 zile lucrătoare Brazilia Timp de livrare:25-30 de zile lucrătoare susținem Picătură de Transport maritim.Dacă aveți o mulțime de comenzi, putem comanda prin Excel și să plătească prin PayPal.

De ce alegem Halloween Gonflabile Fantomă?

◆5-picior Inalt Halloween Gonflabile Fantoma Blow-Up Curte / Gradina / Decoratiuni interioare. ◆Perfect pentru Halloween gonflabile Curte/ Gradina/ Gazon decoratiuni.Acesta poate fi, de asemenea, o mare parte pentru fotografii de familie. ◆Materiale ușoare și auto-umflarea de design face mai ușor pentru cineva din familie să înființeze și să ia în jos.

◆Culoare: Galben & Alb ◆Material: Poliester ◆Dimensiune: 5ft(150cm)

Super Bright LED-urile Construite în Interiorul.Aprinde în Seara de Atracție cele mai Bune Vecinii și Oaspeții.

Perfect pentru Halloween în aer liber, Curte, Gradina Decoratiuni; Truc sau Trata Eveniment Decor, în Noaptea de Halloween Eveniment.

Foarte Usor de Utilizat. 9.8 FT Prelungit Cablul de Alimentare, țăruși de împământare, fixate frânghii, și-a construit din saci de nisip.Plug-in, totul apare într-un minut.

Lista De Ambalare:

◆1 buc Fantoma de Halloween Gonflabile ◆1 buc 9.8 FT Extins Cablu de Alimentare ◆2 buc Fixate Cabluri ◆3pcs Țăruși de Împământare

Notă:

◆E periculos să-l pună în aer liber în timp ce ploua. ◆Nu acoperă nici pus pe umpluturi pe umflare a ventilatorului atunci când este utilizat. ◆Ține departe de foc, materialul nu este ignifug, e periculos de aproape de foc. ◆Verifica firele înainte de utilizare și deconectați cablul de alimentare atunci când nu este în uz sau de a pleca.

Ne-ar dori pentru a vedea produsele noastre in utilizare

1. Vă rugăm să ne trimiteți fotografii de cainele/pisica purtand produsele noastre în comentariu sau conversații. 2. Cele mai bune poze vor fi postate pe site-ul nostru. 3. Dacă imaginile sunt selectate, vom da unul dintre produsele noastre de cadou in al doilea ordin.

Despre Transport

Transport gratuit pentru cele mai multe dintre țări.Cele mai multe elemente ne va livra în termen de 3-7 zile lucratoare de la plata.Metoda de transport maritim 1. China Post Obișnuit Pachet Mic Plus este fără internațională număr de urmărire, care nu pot fi urmărite în cazul în care parcela frunze China. 2. Pentru mai Rapid și mai Sigur de livrare, vă recomandăm să selectați expediere prin China Post Aer Înregistrat Mail, ePacket sau www.primaria-urzicuta.ro Standard de Transport maritim.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale sau instabil factori(de exemplu.g.locale grevă, de vreme extreme...) Dacă nu ați primit elementul cadrul protecție timp de livrare, vă rugăm să ne contactați, vom verifica și de a răspunde cât mai curând posibil.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Despre Feedback-Ul

Mai devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.Odată ce ați primit produsul, vă rugăm să luați un moment pentru a ne lăsați un feedback pozitiv(4 sau 5 stele).Dacă nu sunteți mulțumit cu ea, înainte de a părăsi feedback-ul negativ (1 sau 2 stele), vă rugăm să ne anunțați în primul rând, și ne poate ajuta să rezolve problema până când sunteți mulțumit cu el.

Etichete: decor de paști, 3 decorare paște, jucării de halloween decor, pânză de vrăjitoare, foc fals, de paște, decor de paști, hallowen dovleac, decor acasă, de sex feminin decor modern.

Fisa tehnica

8 halloween gonflabile curte decoratiuni
10 horror de halloween
5 decoratiuni de halloween înfricoșător în aer liber
3 halloween-dovleac gonflabil
1 Halloween Gonflabilă în aer liber
Material Pânză
2 halloween gonflabile decor
Nume De Brand Aytai
Ocazie de paște
4 Decoratiuni De Halloween
Origine NC(de Origine)
6 elemente de recuzită de halloween
9 Decoratiuni De Halloween
7 halloween gonflabile de decoratiuni exterioare
Numărul De Model W-CQ-YLKNG-NE-1

Recenzii

Scrie o recenzie

OurWarm Halloween Gonflabile Fantoma cu LED-uri de Lumină Rotativă pentru Decor de Halloween de Groaza Casa Curte Decoratiuni de Halloween elemente de Recuzită

OurWarm Halloween Gonflabile Fantoma cu LED-uri de Lumină Rotativă pentru Decor de Halloween de Groaza Casa Curte Decoratiuni de Halloween elemente de Recuzită

Produse similare: