Crăciun Acumulator Decorative Acrilice Fraier Bloca Lumina

Produs nou

1 Produse

In stoc

28.48lei

Distribuiti

Informatii

Crăciun Acumulator Decorative Acrilice Fraier Bloca Lumina de sarcini Numele Produsului Decor Agățat Lumina de Brand Dafan Material Plastic,LED de Alimentare Baterie LED-uri de Culoare Alb Cald

Linhai Dafan Electronice & Tehnologică Co.,Ltd.este o cuprinzătoare întreprindere de înaltă tehnologie cu R & D, producție și vânzări de tot felul de corpuri de iluminat de vacanță, lumini LED, LED lumini solare, becuri LED mingea, filamente, etc. DAFAN acoperă o suprafață de 5.000 de metri pătrați, iar construcția suprafață de 7.000 de metri patrati.DAFAN produse sunt exportate în Europa, America de Nord, Asia și alte regiuni .DAFAN este situat în Dongcheng Zona Industrială Linhai Zhejiang cu transport convenabil în apropiere Ningbo și Shanghai porturi .

DAFAN utilizări diversificate metodele de producție și de cooperare înseamnă.DAFAN poate fi OEM, ODM, de asemenea, poate R & D și personaliza corpul luminos în corpuri de iluminat fără a schimba corpurile de iluminat.DAFAN dispune de echipamente avansate pentru asigurarea calității din fiecare produs.

Cu fiabile de calitate și servicii excelente pentru a merita clienții de laudă, DAFAN salută interne și cumpărătorii străini de a face afaceri cu noi direct.

A:Suntem fabrică, și avem departamentul de comerț exterior, bine ai venit să ne viziteze.

Q2. Poate am o mostra comanda ?

A:Da, după prețul de confirmare, noi bun venit eșantion pentru a testa și de a verifica calitatea.Probele mixte sunt acceptabile.

T3. Ce despre timpul de plumb?

O:Probă are nevoie de 5-7 zile, producția de masă are nevoie de timp de 15-30 de zile pentru pentru cantitatea mai mult decât MOQ.

T4. Ce este MOQ?

O:1 buc pentru propriile noastre modele disponibile.

Q5.Putem face personalizat, design de lumină?

O:Bine Ai Venit !Comanda OEM/ODM este aviailable.

Q6. Ai DUPĂ-SERVICIU de VÂNZĂRI?

A: Da, avem.Noi oferim 7/24 service post-vânzare.

Noi respectam fiecare client ca pe un prieten, indiferent de unde vin ei și ne-ar dori să construiască prietenie.Ne propunem să fim clientilor nostri un partener de încredere în China!

Etichete: dormitor tapiserie, atârnă pe perete, craciun felinar cu zăpadă, cerb de crăciun led, cafea, lampă, poza balena, led buclă, decor stea, led mos craciun, felinar muzical.

Fisa tehnica

Material Din Plastic,cu LED
Tip De Element luminile de noapte
Tensiune 5V
Nume De Brand NoEnName_Null
Este Nevoie De Baterii No
Este De Becuri Incluse Da
Corpul Material Aluminiu
Alimentare Alimentat de la baterie
Putere 0-5W
Utilizare De urgență
Este Baterii Incluse No
Generarea De Energie Comutator
Sursa De Lumina led
Brand Dafan
Tip Atmosfera
Tip Baterie AA
Certificare ROHS
Culoare LED-uri Alb Cald
Numele produsului ornamente de crăciun lampa

Recenzii

Scrie o recenzie

Crăciun Acumulator Decorative Acrilice Fraier Bloca Lumina

Crăciun Acumulator Decorative Acrilice Fraier Bloca Lumina

Produse similare: