Gotek SFR1M44-U100K 3.5" Floppy Disk Drive USB Emulator de Simulare 1.44 M Unitate Floppy Emulator Pentru Yamaha PSR KORG

Produs nou

1 Produse

In stoc

75.26lei

Distribuiti

Informatii

Cele mai Recente Gotek SFR1M44-U100K 3.5" Floppy Disk Drive USB Emulator de Simulare 1.44 M Unitate Floppy Emulator Pentru Yamaha PSR KORG Tastatură Muzicale

Nu vom livra acest produs prin zboruri IEFTINE China Post AIR MAIL pentru TRANSPORT GRATUIT de Promovare.Că va fi prea lent și nu în condiții de siguranță.Am expediat doar prin EMS/FedEx/UPS/DHL/TNT pentru guarrante în condiții de siguranță și rapid de livrare!AI ÎNCREDERE ÎN NOI, NE FACE MAI BUNI!

La GOTEK SFR1M44-U100K USB Floppy Drive Emulator este o unitate floppy emulator, care oferă de înaltă securitate de protecție a datelor, ușor de instalare și ușurința în utilizare.Această unitate floppy emulator este mare pentru tastatură muzicale.

Caracteristici: 1. CPU---32-pic , de Înaltă calitate, stabil 2. Doar conectați la dispozitiv prin intermediul floppy disk drive interfață, instalarea este foarte Simplă. 3. USB stick-ul de memorie trebuie să fie formatate la 100 x 1.44 MB de software-ul care ne-am atașat înainte de a utiliza Emulator.Acest software este samrt, ușor de utilizat și faceți clic pentru a rula (nu este nevoie pentru a instala). 4. Doar poate înlocui floppy disk, care este compatibil cu Computerul Personal. 5. Sprijinirea boot MS DOS 6.22 si MS DOS 7.1 6. 34-pin socket bord pentru floppy conectarea controlerului 7. Include manual de limba engleză și limba engleză software 8. Îmbunătățită Plus Butonul P. S. Aceasta este cea mai recentă versiune care nu au butonul roșu, dar, de asemenea, pot disc separat cu ușurință, foarte convenabil de a folosi.Funcționare : · Format USB flash disk 1. Utilizați built-in auto-functia format pentru a formata unitatea flash USB în 1000pcs partiții. 2. Utilizați software-ul în format CD unitate flash USB în WINDOWS XP/2000, în 000-099 100buc partiții. 3. Instala un emulator de pe calculator, și a format fiecare partiții de opera șoferul:. 4. Utilizarea emulator UFA1M44-100, conectați o unitate flash USB,conectați la calculator, acesta va recunoscut ca removabe driver A: sau B: sub WINDOWS XP/2000/7, format fiecare partiții.UFA1M44-100, de asemenea, construit în auto-functia format. · Citește și scrie date. 1. Instala emulator de pe masina 2. Instala emulator pe calculator 3. Conectați unitatea flash USB la computer, citește și scrie date director de programe, sub WINDOWS XP/2000 4. Utilizarea emulator UFA1M44-100, conectați o unitate flash usb, conectați la calculator, citesc și scriu date sub WINDOWS XP/2000/7 Jumper setare: · J5:--- · JA:--- · JC:--- · JB:--- · S0:Driver selectați 0 · S1:Driver selectați 1 · MO:Motor Compatibil cu: · YAMAHA/KORG/o majoritate de ROLAND(cu excepția Roland E-66, E-86, E-96, G-600, G-800, E-480B, E600) orga electronica, etc Lista de Ambalare: · 1 x USB Floppy Emulator · 1 x CD Driver · 4x Șuruburi · 2x Jumper module

==================== O Alta Notificare ====================

Plata:

* Acceptam ESCROW și alipay aici.

* De asemenea, vom accepta Paypal, T/T, Western Union, MoneyGram, etc. Vă rugăm să vă rugăm să ne contactați dacă doriți să utilizați aceste plăți.

Transport:

* Nu vom livra acest produs prin Singapore /hong kong/ China Post Air Mail sau alte ieftină și mult timp căile de transport maritim.Pentru că ele sunt greu de a urmări și va dura mai mult timp.În special, ele nu sunt atât de sigur.

* Vom folosi FedEx/DHL/UPS/TNT/EMS pentru rapid și în condiții de siguranță de transport maritim.Vom folosi cea mai convenabilă atunci când vă cumpărați produsul.

* Înainte de expediere, vom pack fiecare produs bine pentru tine.Și vă rugăm să verificați coletul atunci când îl primiți.

* Ca bateriile aparțin mărfuri periculoase,ele nu sunt disponibile pentru transport aerian acum.Pentru elemente includ bateriile în magazinul nostru, nu vom pune bateriile în pachetul de livrare.Poti cumpara baterii la locația dvs. în mod liber.Vă rugăm să rețineți acest lucru.

* Dacă aveți cerințe speciale pentru transport maritim, vă rugăm să ne anunțați în avans.

Garanție:

* Noi oferim 12 luni Garantie pentru toate produsele noastre!

* Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre atunci când le primiți, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.

* Dacă elementul este defect în 1 lună pentru produsul motiv, vă vom trimite un înlocuite cu piese de schimb, fără costuri suplimentare, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.

* Dacă elementul este defect, după 1 lună, puteți trimite-l înapoi la noi.Vom repara pentru tine gratuit de cost și trimite-l înapoi la tine, dar tu ar trebui să suporte costul de transport maritim..

Remarca:

* Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea feedback pozitiv de Cinci Stele, data viitoare vei primi $1 discount pentru fiecare produs.Dacă există orice problemă, vă rugăm să ne anunțați în timp, precum și.Vom face noastre cele mai bune pentru a vă sprijini pentru a rezolva acest lucru.Vă rugăm să nu ne dea feedback-ul negativ, fără o comunicare prealabilă.Sper înțelegere și mulțumesc în avans.

Etichete: 35, control temperatura, emulator floppy usb, înger căzut de sus, cutie de spumă, korg pa600, de vanzare yamaha tyros, yamaha psr s550, amarok, vreme digital controler de temperatura.

Fisa tehnica

Certificare CE
Numărul De Model 1M44-U100K
Utilizare Industriale
Tip Display Digital
Dimensiunea De Afișare 1.9 Inci & Sub
Max Măsurare A Temperaturii 49°C Și Sub
Origine NC(de Origine)
Teoria Controler De Temperatura
Nume De Brand TIANXUN
Stil handheld
Putere Tip Incarcator

Recenzii

Scrie o recenzie

Gotek SFR1M44-U100K 3.5

Gotek SFR1M44-U100K 3.5" Floppy Disk Drive USB Emulator de Simulare 1.44 M Unitate Floppy Emulator Pentru Yamaha PSR KORG

Produse similare: