Marin Barca Comutator Panou pentru Masina Barca Camion UTV Rulota Caravana Impermeabil Mașină Panoul de Comutare Întrerupător de Circuit 12V

Produs nou

1 Produse

In stoc

116.42lei

-20%

145.55lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici: 1.Tensiune de alimentare:12-24v 2.Bucla de Circuit:ON-OFF 3.Comutator Sistem: rezistent la Apă închise basculantă 4.Temperatura de operare:-25degree la 80degree 5.Durabilitate electrică:10000 face și break cicluri de la sarcină maximă 6.Realizate din aluminiu cu garnitura de cauciuc-capac pentru a păstra apa-strans, cel mai bun pentru marin 7.Usor de instalat, poate fi instalat orizontal sau vertical (Orizontal opțional) 8.Potrivit atât pentru 12V si 24V sisteme de Panou este pre-wired Pachetul inclus:

1 x Comutator Basculant Panou

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.(Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit coletul tău termen Estimat de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Garanție limitată pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe www.primaria-urzicuta.ro!

1. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po

2. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentă accesorii incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.primaria-urzicuta.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

3.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1.Dacă aveți orice problemă cu privire la comandă , vă rugăm să contactați-ne liber , serviciul Nostru prietenos echipa va munci din greu pentru a rezolva.

2.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre ,vă rugăm să lăsați un rating de 5 stele și partaja cu prietenii tăi.multumesc.

Etichete: 3 gasca basculantă, 2din panou, caravana basculantă, auto întrerupător de circuit, 12v panoul de comandă, camper switch-uri, barca panoul de comandă, rulota caravana, panou led cu telecomanda, marin.

Fisa tehnica

Articol Greutate 0.51kg
Caracteristică 6 Incarcator Auto USB Adaptor Bricheta
Numele Modelului 3 gasca basculantă panou
Caracteristica de 10 usb de priza auto Pentru toyota Pentru peugeot 207 407
Nume De Brand nafolo
Caracteristică 9 dual auto adaptor usb incarcator de priza Pentru toyota
Caracteristică 2 panou comutator 12v pentru passat b6 B5 B8 pentru vw golf 5
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Panoul De Comutare
An 2020
Caracteristica 7 Auto-adaptor Încărcător Pentru Samsung galaxy S8 S9
Extern De Certificare De Testare ce
Caracteristică 3 panou de comutare Pentru peugeot 206 207 307 308
Caracteristică 1 comutator panou pentru golf mk2 mk3 mk4 mk5 mk6
Caracteristica 5 marin comutator rocker panoul de barca
Element De Lungime 5.9inch
Caracteristica 11 Bricheta auto
Caracteristică 4 comutator basculant panou Pentru bmw e60 e39
Lățime Produs 4.33inch
Tip De Material Aluminiu + ABS
Caracteristică 8 12v incarcator auto usb adaptor bricheta pentru Xiaomi

Recenzii

Scrie o recenzie

Marin Barca Comutator Panou pentru Masina Barca Camion UTV Rulota Caravana Impermeabil Mașină Panoul de Comutare Întrerupător de Circuit 12V

Marin Barca Comutator Panou pentru Masina Barca Camion UTV Rulota Caravana Impermeabil Mașină Panoul de Comutare Întrerupător de Circuit 12V

Produse similare: