UNIC T6 Full 1080P 3500 lumeni Proiector Home Theater Film Proiector LED HD Proyector Video HDMI Portabil Cinema

Produs nou

1 Produse

In stoc

354.40lei

-11%

402.72lei

Distribuiti

Informatii

UNIC NOU T6 Full 1080P Proiector Android WIFI 3500 lumeni Home Theater Videoproiector Suport AirPlay DLNA, Miracast Proyector

Funcții de fiecare opțiune

Culoare:T6 Basic

T6 Suport USBx2 / HDMI / VGA / AV intrare / ieșire audio.

Culoare:T6 Wireless

T6 Suport USBx2 / HDMI / VGA / AV intrare / ieșire audio.

Wireless multi-ecran cu Android / PC / iOS.

Culoare:T6 adauga H3 Android Silver

T6 Suport USBx2 / HDMI / VGA / AV intrare / ieșire audio.

H3 Suport Android 7.1, 2G + 16G de stocare, Bluetooth, WIFI, Internet...

100% UNIC autentic original(Business license + UNIC certificat de Marcă).UNIC fabrica de vânzări directe / de sprijin en-gros și personalizate.Standard internațional de certificare a calității CE ---CONFORMITE EUROPEENNE FCC ---Comisia Federală de Comunicații RoHS ---Restricționarea Substanțelor Periculoase

Suport USB

T6 Wireless Opțiunea de Suport Wireless multi-ecran T6 Opțiune de Bază nu are suport wireless multi-screen

T6 plus H3 opțiuni de sprijin Android, T6 opțiuni de bază și T6 opțiuni fără fir nu suportă Android.H3 MINIPC

Stimate cumpărător, ByJoTeCH Trade Inc.au magazine online Profesionale,en-gros și cu amănuntul de vânzare diferite tipuri de Produse Electronice fabricate în China.Vom face noastre cele mai bune pentru a servi pentru tine.Scopul nostru este de a Face cele mai Bune noastre pentru a Vă Servi pentru a Oferi de Fiecare Electronice Produse de care ai nevoie.Am promisiunea de a oferi cea mai mare rata de cantitate și de preț.Sincer si calitatea este principiul nostru de afaceri.Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

Serviciul Standard este China post airmail sau Hong Kong post airmail.

În regim de urgență Serviciul este China post EMS.

Am expediat de luni până sâmbătă, cu excepția sărbătorilor legale.Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail ÎNAINTE de a dvs. de plată dacă doriți să schimbați adresa de livrare.

Servicii Standard durează aproximativ 18-25 zile lucrătoare.Vă rugăm să rețineți că acest serviciu NU poate fi urmărită.

Accelerate de Serviciu durează aproximativ 10-15 zile lucratoare.Este urmărită de către țara dumneavoastră post office-ul Sau China EMS-ul).

Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp.Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.

1. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

1. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate la noi în termen de 7 zile de la data primirii.dacă timp de peste 7 zile,se consideră că este FOLOSIT și NU vom emite o rambursare sau înlocuire.

2. În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.

3. La primirea revenit pachet în starea inițială, și ambalare, cu toate componentele și accesoriile.Va vom returna banii plătiți integral.După atât cumpărător și vânzător a anula tranzacția pe Sistemul.

1. Toate Elementele depinde, avea 24 de luni Fabricarea modelului de Garanție (excluzând elementele deteriorate sau utilizate în mod abuziv după primirea) Accesorii de vin cu o Garanție de 3 Luni.

2. Dacă unele elemente se întâmple vina timpul utilizării, vă rugăm să ne spuneți motivul specific și dovezi pentru dovada este un element problemă.Apoi va vom trimite noul articol să vă prezint și cum să-l repare gratuit.Costul de transport maritim urs atât vânzător și cumpărător în jumătate.

Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

Avem o echipa pentru a sprijini serviciul nostru pentru clienți, și vă va oferi cu ghidul de instalare, astfel încât vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări.Nu ezitați să ne contactați în orice moment, înainte și după achiziție; ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% banii înapoi și o garanție de satisfacție.

Contactați cu noi: 1\ cumpărător Mesaj In comanda 2\ de E-mail:

Licita Cu Incredere!

Stimate domnule/ doamnă, vă Mulțumim pentru comanda dumneavoastră.Vom face noastre cele mai bune pentru a servi pentru tine.Va asiguram ca produsele au fost testate de bine înainte de expediere.Dar pentru că de livrare la distanta, a fost posibil să primiți produsele deteriorate.Dacă veți găsi produse de orice problemă.vă rugăm să urmați procesului de servire a clientului( spatele cardului) pentru a ajuta, Ne va ajuta să rezolve problema la o dată.În cazul în care achiziția este perfect, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv cu 5 stele in 7 zile, prezintă unele imagini va fi mai bine.Apoi va vom trimite frumoase si interesante cadouri pentru multumesc.Vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a spune ce tip de cadou vrei si noi va vom livra la tine și observați numărul de urmărire în 48 de ore.În plus,în fiecare lună vom alege 50 de noroc clienții vechi cu feedback-ul pozitiv invita o experiență gratuit din magazinul nostru de produse noi.

Etichete: cinema decor, disco laser, pentru acasă, proiector vankyo, aun display lcd, mini proiector, proiector, beamer, proiectorul cu laser, proiect ecran.

Fisa tehnica

Distanța De Proiecție 1M-4M
Greutate 1.5KG
Rezoluție Optică 1280x720dpi
Tip Proiector Digital
Portabil No
Proiective Modul Imagine În Oglindă
Proiectat Dimensiune 30-200 cm
Nume De Brand ByJoTeCH
Sursa De Lumina led
Origine NC(de Origine)
Corecție Keystone Manual De Corecție
Tehnologia De Proiecție LCD
Utilizarea Acasă
Proiector Home Theater Da
Putere 70w
Scara Ecran 4
Raport De Contrast 3001
Luminozitate 3500 Lumeni
Sistemul Sistem Multimedia

Recenzii

Scrie o recenzie

UNIC T6 Full 1080P 3500 lumeni Proiector Home Theater Film Proiector LED HD Proyector Video HDMI Portabil Cinema

UNIC T6 Full 1080P 3500 lumeni Proiector Home Theater Film Proiector LED HD Proyector Video HDMI Portabil Cinema

Produse similare: